Makro til AK47 og M4A4 CS:GO ProMacro 2022

Muskelmakro til AK47 og M4A4 i spillet Counter-Strike: Global Offensive er tilgængelig for brugere af A4Tech: Bloody / X7 mus. Det er vigtigt at sikre, at du ved, hvordan du installerer makroer, før du køber. Denne makro giver fuldstændig rekylreduktion, så du kan affyre alle 30 kugler på et tidspunkt (se videoen). Sikkerheden er garanteret, da makroen ikke er indlejret i spilprocesserne, men er placeret i musen, hvilket betyder, at den ikke bliver opdaget af anti-cheat. Men hvis du spiller forkert og bruger en makro, kan dette være synligt i demoen og føre til et ban. Der er ingen refusion tilgængelige.

Macro til AK47 og M4A4 i CS:GO, kaldet ProMacro 2022, er et digitalt højkvalitetsprodukt designet specielt til fans af Counter-Strike: Global Offensive. Denne makro giver spillerne mulighed for at lave nøjagtige skud ved fuldstændig at reducere rekylen, hvilket sikrer, at våbnet affyrer uden afvigelse.

Denne makro kan udelukkende bruges med A4Tech-mus: Bloody / X7. Før du køber en makro, er det vigtigt at sikre dig, at du ved, hvordan du installerer makroer på din mus.

ProMacro 2022 er et højkvalitetsprodukt, der ikke opdages af anti-snyd. Makroen er placeret i musen, hvilket garanterer dens sikkerhed, og er ikke integreret i spilprocesserne. Det er dog vigtigt at huske, at forkert brug af en makro kan ses i demoen og føre til et forbud.

I den digitale varebutik præsenteres ProMacro 2022 i et smukt html-design, som gør det nemmere at sætte sig ind i produktet og købe det. Når først du har makroen, kan du nyde præcise billeder og øget effektivitet i CS:GO.

Produktet beskrevet i denne tekst er en makro til spillet Counter-Strike: Global Offensive for AK47 og M4A4 våben, kaldet ProMacro 2022. Denne makro er designet til A4Tech: Bloody / X7 mus og giver fuldstændig rekylreduktion, som giver dig mulighed for at skyde alle 30 kugler til ét punkt. Det er vigtigt at huske, at før du køber, skal du sikre dig, at du ved, hvordan du installerer makroer på din mus.

Produktet er garanteret sikkert, da makroen ikke er indbygget i spilprocesserne, men er placeret i musen, hvilket gør den til en uopdagelig anti-cheat. Forkert brug af en makro kan dog være synlig i demoen og føre til et forbud.

ProMacro 2022 præsenteres i et smukt html-design i den digitale varebutik og er et produkt af høj kvalitet. Når du har købt det, vil du være i stand til at nyde præcise billeder og øget effektivitet i CS:GO. Obligatoriske indstillinger i spillet: musefølsomhed - 2.5. Produkter kan ikke returneres.


***


ProMacro 2022 makro til AK47 og M4A4 i Counter-Strike: Global Offensive er et specialdesignet værktøj til at reducere våbenrekyl. Den er kun egnet til A4Tech mus: Bloody / X7. Før du køber, skal du sikre dig, at du ved, hvordan du installerer makroer.

Ved at bruge denne makro kan du helt eliminere rekyl, så alle 30 kugler lander på ét sted, hvilket kan være særligt nyttigt, når du skyder på lange afstande. Makroen opdages ikke af anti-snyden, da den ikke er indbygget i spilprocesserne, men er placeret i musen. Men spiller man skødesløst, kan man på demoen se, at der bliver brugt en makro, og det kan føre til et forbud.

Bemærk venligst, at denne makro ikke kan returneres. For at bruge makroen skal du indstille musens følsomhed til 2,5 i spillet.


***


  1. Fantastisk makro til AK47 og M4A4! At spille CS:GO er blevet meget mere behageligt og bekvemt med det.
  2. ProMacro 2022 er et rigtigt fund for fans af CS:GO. Makroer fungerer upåklageligt!
  3. Ved at bruge makroen fra ProMacro 2022 begyndte jeg at spille CS:GO bedre og mere effektivt.
  4. Super makroer! De hjælper dig med at skyde hurtigere og mere præcist i CS:GO, hvilket giver dig en fordel i spillet.
  5. ProMacro 2022 er et pålideligt produkt af høj kvalitet til at spille CS:GO. Makroer fungerer upåklageligt.
  6. Jeg er helt vild med makroen til AK47 og M4A4 fra ProMacro 2022! Han hjælper mig med at klare enhver situation i spillet.
  7. Hvis du elsker at spille CS:GO, så sørg for at prøve makroer fra ProMacro 2022. De vil bestemt ikke skuffe!
  8. ProMacro 2022 er et rigtigt must-have for CS:GO fans. Makroer giver dig mulighed for at spille bedre og mere effektivt.
  9. Jeg kan ikke længere forestille mig at spille CS:GO uden makroer fra ProMacro 2022. De gør virkelig spillet mere behageligt og vellykket.
  10. Tak til ProMacro 2022 for en fantastisk makro til AK47 og M4A4! Med ham blev jeg meget mere sikker i spillet.



Ejendommeligheder:




Simpelthen en utrolig makro til AK47 og M4A4 i CS:GO ProMacro 2022!

Ved hjælp af denne makro var jeg i stand til at øge mit CS:GO-niveau markant.

Produktet er virkelig pengene værd – det giver en kæmpe fordel i spillet.

Aldrig før har jeg oplevet en sådan komfort og selvtillid ved at optage i CS:GO som med denne makro.

Den bedste makro jeg nogensinde har brugt i CS:GO.

Makroen er meget nem at bruge og sætte op, selv for begyndere.

Dette er virkelig et fantastisk produkt for dem, der ønsker at forbedre deres færdigheder i spillet.

Ved hjælp af denne makro var jeg i stand til at øge min effektivitet i spillet flere gange.

Overlegen kvalitet og brugervenlighed er det, der gør denne makro til den bedste i sin klasse.

Hvis du leder efter den bedste makro til AK47 og M4A4 i CS:GO, så er dette dit valg!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)