Forsvundne Eidolons * STEAM Rusland? AUTO LEVERING? 0 %

DAMP GAVE

Spillet sendes automatisk af botten efter betaling. Aktivering af spillet på din konto begynder med det samme. Efter at have opfyldt alle betingelser, vil spillet være fuldt aktiveret på din konto inden for et par minutter.

OPMÆRKSOMHED! Dette er ikke nøglen. Spillet vil blive sendt som gave. For at få spillet skal du have en russisk konto. Kontolandet skal angives som Rusland, og kontovalutaen skal være russiske rubler. Hvis et andet land er angivet på siden med kontoindstillinger, vil det ikke være muligt at modtage spillet.

Genre: Indie, RPG, Strategi

Udvikler: Ocean Drive Studio, Inc.

Udgiver: Ocean Drive Studio, Inc.

Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​de kontaktpersoner, der er anført i din profil eller via chat på salgswebstedet.

Instruktioner til aktivering af en Steam-gave:

  1. Download og installer Steam-klienten
  2. Registrer en ny konto eller log ind på en eksisterende
  3. Kopier linket til din Steam-profil til det angivne felt, når du køber spillet
  4. Vent på en venneinvitation fra sælgeren og accepter den
  5. Når du modtager en meddelelse om, at din gave er sendt, skal du acceptere den
  6. Tilføj spillet til dit bibliotek, og vent på, at det downloades helt
  7. Nyd spillet!

Spillet bliver automatisk sendt til dig som gave (gave) efter betaling. For at aktivere spillet på din konto på Steam-platformen skal du have en russisk konto, hvor landet er angivet som Rusland, og kontovalutaen er russiske rubler. Vær venligst opmærksom på disse betingelser, som hvis de bliver overtrådt, vil det være umuligt at modtage spillet. Alle varer købes officielt gennem Steam-platformen, og alle købte varer leveres med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, skal du kontakte sælgeren via kontaktpersonerne angivet i profilen eller via chat på salgshjemmesiden. Følg Steam-gaveaktiveringsinstruktionerne for at få adgang til spillet på Steam-platformen.

Tabte Eidolons

Lost Eidolons er et spændende strategi-RPG med fantasy-elementer. Den kan købes i vores digitale butik.

Produktet præsenteres som et digitalt produkt og kan leveres automatisk til din konto på Steam-platformen i Rusland. Takket være vores automatiske levering kan du modtage spillet med det samme efter betaling.

Når du køber Lost Eidolons hos os, kan du være sikker på, at produktet officielt er købt gennem Steam-platformen og er dækket af en livstidsgaranti. Hvis du har problemer med aktivering eller modtagelse af det købte produkt, står vores erfarne specialister altid klar til at hjælpe dig.

Produktegenskaber:

  • Genre: strategi-rollespil med fantasy-elementer
  • Udvikler: Ocean Drive Studio, Inc.
  • Udgiver: Ocean Drive Studio, Inc.
  • Platform: Steam
  • Levering: automatisk til din konto på Steam-platformen i Rusland
  • Garanti: livstid

Gå ikke glip af muligheden for at købe Lost Eidolons og begive dig ud på et spændende eventyr i en fantasiverden!

Pris: tjek på hjemmesiden.

Forsvundne Eidolons * STEAM Rusland? AUTO LEVERING? 0 %

Lost Eidolons er et vanedannende strategi-rollespil med fantasy-elementer udviklet og udgivet af Ocean Drive Studio, Inc. Spillet præsenteres som et digitalt produkt og kan leveres automatisk til din konto på Steam-platformen i Rusland. Når du køber Lost Eidolons fra vores butik, kan du være sikker på, at produktet er officielt købt gennem Steam-platformen og er dækket af en livstidsgaranti.

For at få spillet skal du have en russisk konto på Steam-platformen, hvor landet er angivet som Rusland, og kontovalutaen er russiske rubler. Spillet vil automatisk blive sendt til dig som gave (gave) efter betaling. For at aktivere spillet på din konto på Steam-platformen skal du følge instruktionerne for aktivering af Steam-gaven, som omfatter download og installation af Steam-klienten, registrering af en ny konto eller log ind på en eksisterende, kopiering af linket til din Steam-profil , acceptere en venneinvitation fra sælgeren , acceptere gavemeddelelsen og tilføje spillet til dit bibliotek.

Lost Eidolons er et indie-, RPG- og strategispil, der tager dig med på et spændende eventyr i en fantasiverden. Nyd spillet, og hvis du har problemer med aktivering eller modtagelse af det købte produkt, står vores erfarne specialister altid klar til at hjælpe dig.


***


Lost Eidolons er et indie RPG og strategispil udviklet og udgivet af Ocean Drive Studio, Inc. Dette er et spil, som du kan købe på Steam Rusland som gave (gave) og modtage det på din konto inden for et par minutter efter betaling. Det er vigtigt at sikre sig, at du har en russisk konto, og at landet Rusland er angivet på siden med kontoindstillinger, og at kontovalutaen skal være russiske rubler.

Produkter købt på denne platform leveres med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du kontakte enhver af kontaktpersonerne, der er anført i sælgers profil eller via chat på salgswebstedet.

For at aktivere en Steam-gave skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind med en eksisterende. Så skal du kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber spillet. Efter at sælger har inviteret dig som ven, og du accepterer hans invitation, vil du modtage en meddelelse om, at gaven er sendt. Når du har accepteret det, kan du tilføje spillet til dit bibliotek og begynde at downloade spilfiler.


***


  1. Godt spil! Grafikken og gameplayet er fremragende, og historien er fængslende fra de første minutter.
  2. Lost Eidolons er det perfekte valg for fans af taktiske RPG'er. Kampmekanikken er nem at kontrollere, men dyb og interessant på samme tid.
  3. Spillet fortjener opmærksomhed! Et vidunderligt soundtrack og fremragende grafik, kombineret med et fascinerende plot, skaber en uforglemmelig atmosfære.
  4. En fantastisk måde at bruge tid på! Lost Eidolons er et spil, der ikke vil lade dig kede dig. Mange klasser og karakterer, der kan tilpasses, giver dig mulighed for at spille på en ny måde hver gang.
  5. Jeg anbefaler! Lost Eidolons er et spil, som fans af JRPG'er og taktiske spil helt sikkert vil nyde. Gameplayet er spændende, og grafikken og lyden skaber en unik atmosfære.
  6. En sand legemliggørelse af genren! Lost Eidolons er et spil, der vil glæde alle, der leder efter noget særligt i RPG-verdenen. Den har alt: et fascinerende plot, interessante karakterer og mange muligheder for at udvikle dit team.
  7. Et fremragende valg for fans af genren! Lost Eidolons er et spil, der holder dig i spænding til det sidste. Smuk grafik og interessant gameplay vil ikke efterlade dig ligeglad.



Ejendommeligheder:




Lost Eidolons er et vanedannende strategispil med en interessant historie og smuk grafik.

Jeg nyder hvert minut af Lost Eidolons og kan ikke stoppe med at spille det.

Lost Eidolons er et fantastisk spil for taktiske spil og fantasy elskere.

Gameplayet i Lost Eidolons er meget spændende og keder dig ikke.

Jeg kunne virkelig godt lide atmosfæren i spillet Lost Eidolons og dets karakteristiske karakterer.

Lost Eidolons er et godt valg for alle, der elsker at udforske nye verdener og fuldføre quests.

Jeg har fordybet mig fuldstændigt i spilverdenen Lost Eidolons og nyder hver kamp og nye opdagelser.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)