LEGO Hobbitten (STEAM KEY / REGIONSFRI)

Publikationstype: Steam Key / ROW / REGION FREE. Denne publikation har ingen regionale begrænsninger. Spilsprog: russisk (undertekster + interface) / engelsk. Udgivelsesdato: 10. april 2014. Platform: Windows. Region: Regionsfri (ingen begrænsninger). Aktivering: Steam.

=======================================

En legendarisk rejse gennem Midgård venter på dig i et spil skabt med den fineste sans for detaljer. Tag med Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og en flok dværge på et episk eventyr for at returnere Lonely Mountain til dets retmæssige ejere i det hidtil mest omfattende LEGO-spil!

• Bekæmp kødædende trolde, onde orker og andre mørke skabninger.

• Kombiner nissernes unikke evner for at finde spektakulære (og ofte sjove) løsninger på gåder.

• Udforsk Midgårds legendariske hjørner - fra Shire gennem nissernes by og længere mod øst.

=======================================

Aktivering:

  1. Du skal downloade og installere Steam fra linket (hvis det ikke allerede er installeret).

  2. Start Steam-klienten.

  3. Opret en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.

  4. Gå til sektionen "Spil", og vælg "Aktiver på Steam".

  5. Indtast den aktiveringsnøgle, du har købt.

  6. Herefter vises spillet på din liste over spil, og du kan installere det.

LEGO Hobbitten (STEAM KEY / REGIONSFRI)

LEGO Hobbitten er et spændende og sjovt spil, der vil tage dig med på et fantastisk eventyr gennem Midgård. I dette spil kan du slutte dig til Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og en flok dværge på deres farlige rejse til Lonely Mountain. Utrolige kampe med kødædende trolde, onde orker og andre mørke skabninger venter på dig, såvel som spændende gåder og udforskning af Midgårds legendariske hjørner.

  • Spilsprog: russisk (undertekster + interface) / engelsk
  • Udgivelsesdato: 10. april 2014
  • Platform: Windows
  • Region: Regionsfri (ingen begrænsninger)
  • Aktivering: Steam

Spilfunktioner:

  • Evnen til at kombinere nissernes unikke evner til at løse gåder.
  • Spændende kampe med forskellige mørke skabninger.
  • Udforsk legendariske steder i Midgård.

Aktivering:

  1. Download og installer Steam, hvis det ikke allerede er installeret på din computer.
  2. Start Steam-klienten.
  3. Opret en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  4. Gå til sektionen "Spil", og vælg "Aktiver på Steam".
  5. Indtast den aktiveringsnøgle, som du modtog efter købet.
  6. Når det er aktiveret, vises spillet på din liste over spil på Steam, og du kan installere det.

LEGO The Hobbit (STEAM KEY / REGION FREE) er et spil, der giver dig mulighed for at tage på et fantastisk eventyr gennem Midgård med Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og en gruppe dværge. Spillet er blevet skabt med den største opmærksomhed på detaljer og giver mulighed for at kæmpe mod kødædende trolde, onde orker og andre mørke skabninger, kombinere dværgenes unikke evner til at løse gåder og udforske de legendariske hjørner af Midgård - fra Shire gennem goblinernes by og videre mod øst. Spillet er tilgængeligt på russisk (med undertekster og interface) og engelsk. Denne udgave har ingen regionale begrænsninger og er aktiveret på Steam.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, hvis det ikke allerede er installeret på din computer, så opret en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende. Gå til sektionen "Spil", og vælg "Aktiver på Steam". Indtast den aktiveringsnøgle, som du modtog efter købet. Når det er aktiveret, vises spillet på din liste over spil på Steam, og du kan installere det.

Hver tredje køber, der efterlader en positiv anmeldelse, modtager et tilfældigt spil som gave, som sendes til den angivne postkasse ved køb inden for 48 timer. Før du køber, skal du kontrollere systemkravene til spillet og andre parametre, der interesserer dig (de kan ændre sig over tid) på Steam / Uplay / Origin-webstederne eller udgiverens officielle hjemmeside. Produkter købt ved en fejl, eller som ikke opfylder systemkravene eller aktiveringsområdet, kan ikke returneres eller ombyttes. Hvis du har problemer med det købte produkt, skal du skrive en besked i korrespondance (købssiden på Oplata.info hjemmesiden). AlternativA-projektteamet er altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at løse eventuelle problemer, der opstår.

LEGO The Hobbit (STEAM KEY / REGION FREE) er et computerspil, der er tilgængeligt til aktivering på Steam-platformen ved hjælp af en nøgle. Denne publikation har ingen regionale begrænsninger og understøtter russisk (undertekster + grænseflade) og engelsk. Spillet blev udgivet den 10. april 2014 og er tilgængeligt til installation på computere med Windows-operativsystemet.

I spillet vil du slutte dig til Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og en gruppe dværge på en episk rejse gennem Midgård for at returnere Lonely Mountain til dets retmæssige ejere. Spændende kampe med kødædende trolde, onde orker og andre mørke skabninger venter på dig, såvel som smarte gåder, der kan løses ved at kombinere dværgenes unikke evner.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, hvis det ikke allerede er installeret på din computer, skal du oprette en ny konto eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Spil" og vælge "Aktiver på Steam", så indtast den aktiveringsnøgle, som du modtog efter købet.

Desuden modtager hver tredje kunde, der giver en positiv anmeldelse, et tilfældigt spil i gave. Gaver sendes til den angivne postkasse ved køb inden for 48 timer. Bemærk venligst, at varer købt ved en fejl, eller som ikke opfylder systemkrav eller aktiveringsregion, ikke kan returneres eller ombyttes. Hvis der opstår problemer med det købte produkt, anbefales det, at du først skriver en besked til sælgeren via korrespondance på købssiden på Oplata.info hjemmesiden for omgående at løse problemet.


***


LEGO The Hobbit er et computerspil, der blev udgivet den 10. april 2014 til Windows-platformen. Dette produkt distribueres som en Steam Key / ROW / Region Free og har ingen regionale begrænsninger. Spillet er tilgængeligt på russisk (undertekster + interface) og engelsk.

Spillere vil slutte sig til Bilbo Baggins, Gandalf, Thorin Oakenshield og en gruppe dværge på en episk rejse gennem Midgård for at returnere Lonely Mountain til dets retmæssige ejere. I løbet af spillet bliver du nødt til at bekæmpe kødædende trolde, onde orker og andre mørkes skabninger og kombinere dværgenes unikke evner for at finde spektakulære (og ofte sjove) løsninger på gåder. Spillere vil også være i stand til at udforske legendariske hjørner af Midgård, fra Shire gennem nissebyen og længere mod øst.

Spillet aktiveres via Steam. For at gøre dette skal du downloade og installere Steam-klienten, oprette en ny konto eller bruge en eksisterende, gå til afsnittet "Spil" og vælge "Aktiver på Steam", og derefter indtaste den købte aktiveringsnøgle.

Ved køb modtager hver tredje kunde, der giver en positiv anmeldelse, et tilfældigt spil som gave. Gaver sendes til den angivne postkasse ved køb inden for 48 timer. Glem dog ikke at tjekke systemkravene for spillet og andre parametre, der interesserer dig, da varer købt ved en fejl eller upassende for systemkravene eller aktiveringsregionen ikke kan returneres eller ombyttes. Hvis der er problemer med det købte produkt, anbefales det at kontakte sælgeren via korrespondance på købssiden på Oplata.info hjemmesiden.


***


  1. LEGO Hobbitten er et fantastisk spil, der vil fordybe dig i et eventyrs verden!
  2. Jeg elsker LEGO Hobbitten! Spillet er simpelthen utroligt!
  3. Tak for LEGO Hobbitten! Jeg nyder spillet hvert minut!
  4. LEGO Hobbitten er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på!
  5. LEGO Hobbitten vil appellere til både børn og voksne. Dette er et fantastisk spil for hele familien!
  6. Utrolig grafik, fascinerende plot - LEGO Hobbitten er bestemt pengene værd!
  7. Jeg har gennemført LEGO Hobbitten adskillige gange nu, og det har været et brag hver gang!
  8. LEGO Hobbitten er et godt valg for LEGO og fantasy spil elskere!
  9. Hvis du leder efter et spil, der holder dig beskæftiget i timevis, så er LEGO Hobbitten perfekt!
  10. Et utroligt sjovt spil, der passer til alle fans af LEGO og farverige eventyr - LEGO Hobbitten vil ikke efterlade dig ligeglad!



Ejendommeligheder:




Dette spil er et rigtigt fund for fans af Hobbitten og Ringenes Herre.

Fantastisk grafik og lyddesign vil fordybe dig i Tolkiens verden.

Mange niveauer og opgaver giver mange timers spændende gameplay.

Den enkle og intuitive grænseflade gør spillet tilgængeligt for alle aldre.

Evnen til at spille som forskellige karakterer tilføjer variation og interesse.

Perfekt til at spille sammen med venner eller familie.

Spillet indeholder mange hemmeligheder og påskeæg, der vil glæde og forbløffe gennem passagen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)