LEGO STAR WARS PS4/PS5/LIFETIME?

Funktionaliteten af ​​det russiske PSN er meget begrænset. Jeg tilbyder dig den bedste mulighed, som inkluderer følgende fordele:

✅ Livstidsgaranti! ✅ Prisen er lavere end i den russiske PS Store ✅ Russisk sprog ✅ Aktivering, download og spil er tilgængelige for alle regioner af PlayStation-brugere ✅ Når en konto er forbundet til konsollen, bliver spillet tilgængeligt for alle andre konti på denne konsol.

?️ Videoinstruktioner PS4: ?️ Videoinstruktioner PS5:

VERSION BETYDNING: ? OFFLINE - Spil fra din personlige profil. Indlæs spillet, og sluk Wi-Fi på din PlayStation. Vi garanterer, at spillet fungerer, så længe du ikke er forbundet til internettet. ? ONLINE - Opret forbindelse til Wi-Fi og spil kun under denne konto. Du vil ikke kunne spille med din egen konto. ? UNIVERSAL - Spillet er fuldt tilgængeligt fra din konto uden nogen begrænsninger, ligesom hvis du købte spillet på din konto. ? ALLE ANDRE SPIL ER OGSÅ TILGÆNGELIGE I PLAYSTATION-BUTIKKEN

Kontoen er oprettet af os personligt, og hvis du forsøger at overtræde brugsbetingelserne (forsøger at ændre data), vil vi straks bemærke det!

Vilkår for brug:

  • Det er forbudt at ændre nogen data på din konto.
  • Overførsel af kontodata til tredjepart er forbudt.
  • Brug kun din købskontotype og bland ikke andre brugere.

Hvis du overtræder vilkårene, mister du adgangen til din konto uden mulighed for refusion. Ved at købe dette produkt accepterer du disse vilkår og betingelser.

Dette produkt er en digital butiksvare og er LEGO STAR WARS-spillet til PlayStation 4 og PlayStation 5. Du modtager også en livstidsproduktgaranti ved køb.

LEGO STAR WARS er et spændende eventyrspil baseret på den berømte Star Wars-filmsaga. I spillet kan du deltage i spændende kampe, rejse til forskellige planeter og teste dig selv i rollen som filmhelte.

Spillet understøtter både PlayStation 4 og PlayStation 5, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet på et nyt niveau af grafik og spilkvalitet. Derudover er denne version af spillet udelukkende på russisk, hvilket gør det tilgængeligt for et bredt publikum af brugere.

Ved at købe dette digitale produkt vil du være i stand til at aktivere, downloade og spille spillet i enhver PlayStation-region. Når du forbinder din konto til din konsol, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på den konsol.

Du kan få mere detaljeret information om produktet ved at se videoinstruktionerne til PlayStation 4 og PlayStation 5, som præsenteres nedenfor.

Dette produkt er et digitalt spil LEGO STAR WARS til PlayStation 4 og PlayStation 5, skabt baseret på den berømte filmsaga "Star Wars". Spillere vil kunne rejse til forskellige planeter, deltage i spændende kampe og opleve sig selv som filmens helte.

Ved at købe dette produkt får du mulighed for at aktivere, downloade og spille spillet i enhver PlayStation-region, samt en livstidsgaranti på produktet. Spillet er udelukkende på russisk og understøtter både PlayStation 4 og PlayStation 5, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet på et nyt niveau af grafik og gameplay-kvalitet.

Derudover inkluderer dette produkt en række fordele i forhold til køb i den russiske PS Store, såsom en lavere pris, russisk sprog, tilgængelighed for alle regioner af PlayStation-brugere og muligheden for at oprette forbindelse til konsollen og spille spil for alle andre konti på denne konsol.

Ved at købe dette digitale produkt skal du overholde vilkårene for brug, som forbyder ændring af data på din konto, overførsel af kontodata til tredjeparter og forstyrrelse af andre brugere. Hvis disse betingelser overtrædes, mistes adgangen til kontoen uden mulighed for tilbagebetaling.


***


Produktet, du anmelder, er LEGO Star Wars-spillet til PlayStation 4 og PlayStation 5, tilgængeligt via vores personligt oprettede konto. Vi garanterer en livstidsgaranti på spillet og en lavere pris end på den russiske PS Store. Spillet er tilgængeligt på russisk og kan aktiveres, downloades og spilles i enhver region af PlayStation-brugere.

Når en konto er forbundet til en konsol, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på den konsol. Vi tilbyder flere muligheder for at bruge spillet, inklusive offline, online og universel tilstand.

Bemærk venligst, at det er forbudt at ændre nogen data på din konto og overføre kontodata til tredjeparter. Brug kun din købskontotype og bland ikke andre brugere. Hvis du overtræder vilkårene, mister du adgangen til din konto uden refusion.

Ved at købe dette produkt accepterer du vores brugsbetingelser. Sammen med LEGO Star Wars-spillet kan du også få adgang til andre spil på PlayStation Store.


***


  1. LEGO STAR WARS på PS4/PS5 er en spændende rejse gennem LEGO Star Wars-universet, som du ikke må gå glip af!
  2. Utrolig smuk grafik og lyd i LEGO STAR WARS på PS4/PS5 fordyber dig i atmosfæren af ​​rumkampe og eventyr.
  3. LEGO STAR WARS' tilgængelighed og lette spil på PS4/PS5 gør den ideel til spillere i alle aldre og erfaringsniveauer.
  4. Et stort antal karakterer, inklusive dine yndlings Star Wars-helte og skurke, gør LEGO STAR WARS på PS4/PS5 til en unik og sjov oplevelse.
  5. Et behageligt humør og et smil på læben er, hvad du vil få, når du spiller LEGO STAR WARS på PS4/PS5. Dette er et spil, der ikke vil efterlade dig ligeglad!
  6. LEGO STAR WARS på PS4/PS5 er en fantastisk måde at tilbringe tid med familie eller venner. Den kooperative spiltilstand giver dig mulighed for at spille med to eller fire personer.
  7. LEGO STAR WARS på PS4/PS5 kombinerer humor og eventyr for at skabe en sjov og vanedannende oplevelse.
  8. Et stort udvalg af forskellige opgaver og niveauer i LEGO STAR WARS på PS4/PS5 sikrer, at spillet ikke bliver kedeligt eller forudsigeligt.
  9. LEGO STAR WARS på PS4/PS5 er en fantastisk gave til Star Wars-fans og fans af LEGO-spil.
  10. LEGO STAR WARS på PS4/PS5 byder på bonusindhold og tonsvis af hemmeligheder for at få spillere til at nyde spillet, selv efter at have afsluttet det.



Ejendommeligheder:




LEGO STAR WARS er et spændende spil, der giver dig mulighed for at fordybe dig i dit yndlingsuniverss verden.

LEGO STAR WARS på PS4/PS5/LIFETIME er fantastisk til både børn og voksne fans af serien.

Grafik og soundtrack i spillet på højeste niveau, hvilket skaber en unik atmosfære.

Antallet af karakterer og niveauer i spillet er imponerende, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet i lang tid.

LEGO STAR WARS på PS4/PS5/LIFETIME har mange forskellige tilstande, inklusive en co-op-tilstand, som gør den endnu mere interessant.

Styringen af ​​karaktererne i spillet er intuitiv og nem at mestre selv for begyndere.

LEGO STAR WARS-spillet på PS4/PS5/LIFETIME er en fantastisk gave til fans af serien og elskere af farverige eventyr.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)