LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition XBOX / КЛЮЧ ?

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en digital licensnøgle til LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition på Xbox One/Xbox Series X|S. Aktiveringsregion - Argentina. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN og oprette forbindelse til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i enhver region, til enhver tid, på ethvert sprog. Denne publikation er kun tilgængelig efter anmodning.

Spillere får mulighed for at blive en skurk i DC-universet ved at skabe og styre deres egne superskurke. Spillet byder på karakterer som Jokeren, Harley Quinn og mange andre medlemmer af Injustice League.

Ved at købe Deluxe Edition får du adgang til basisspillet og sæsonpas-bonusser. Store eventyr venter på alle spillere!

Instruktioner til aktivering af spillet på en Android-telefon:

  1. Download og åbn Hola Free VPN Proxy-appen.
  2. I adresselinjen skal du følge linket eller vælge en browser og downloade fra den ønskede region.
  3. Log ind på din konto ved at indtaste din e-mail og kontologin.
  4. Indtast nøglen, aktiver og download spillet.

Til iPhone kan du bruge en betalingsapplikation. Alternative telefonapplikationer: vpn.lat (https://vpn.lat) og seed4me vpn.

Instruktioner til aktivering af spillet på pc:

  1. Installer Hola Free VPN Proxy-udvidelsen.
  2. Følg dette link.
  3. Log ind på din konto.
  4. Tænd Hola og vælg en forbindelse fra den ønskede region.
  5. Indtast nøglen, klik på "næste" og bekræft aktiveringen.
  6. Download spillet.

Teknisk support er tilgængelig fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid.

LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition XBOX / КЛЮЧ

LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition XBOX er et digitalt produkt, der er en digital licensnøgle til spillet på Xbox One/Xbox Series X|S-konsoller. Ved at købe dette produkt, vil du øjeblikkeligt modtage en nøgle til at aktivere spillet i Argentina-regionen.

Spillet giver dig mulighed for at blive en skurk i DC-universet, skabe og administrere dine egne superskurke. Spillet byder på karakterer som Jokeren, Harley Quinn og mange andre medlemmer af Injustice League. Deluxe Edition inkluderer ikke kun grundspillet, men også sæsonkortbonusser.

For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN og oprette forbindelse til Argentina. Når det er aktiveret, vil spillet være tilgængeligt uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du kan downloade spillet i enhver region og på ethvert sprog.

For at aktivere nøglen på din Android-telefon skal du downloade og åbne Hola Free VPN Proxy-applikationen, indtaste nøglen og downloade spillet. Til iPhone kan du bruge en betalt applikation; alternative applikationer til telefoner er vpn.lat og seed4me vpn. For at aktivere nøglen på din pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, vælge en forbindelse fra den ønskede region, indtaste nøglen og indlæse spillet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du kontakte teknisk support, som er tilgængelig fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid.


***


LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition til XBOX One / XBOX Series X|S er en digital licensnøgle, der giver dig adgang til basisspillet og sæsonpas-bonusser. I spillet kan du blive den bedste skurk i DC-universet ved at skabe og kontrollere nye superskurke. Forvent episke eventyr med karakterer som Jokeren, Harley Quinn og medlemmer af Injustice League. Efter betaling vil du modtage en aktiveringsnøgle til Argentina-regionen, som kræver en VPN med forbindelse til Argentina for at aktivere. Efter aktivering af nøglen vil spillet være uden regionale begrænsninger og vil for altid være forbundet med din Microsoft-konto. Du vil være i stand til at downloade spillet i enhver region og til enhver tid på alle tilgængelige sprog. Instruktioner til aktivering af nøglen er tilgængelige for både en pc og en telefon, der kører Android- og iOS-operativsystemer. Teknisk support ydes fra 9:00 til 23:00 Moskva-tid.


***


  1. Et fantastisk spil for fans af superhelte og skurke!
  2. Masser af karakterer og tilpasningsmuligheder.
  3. Fremragende grafik og lyddesign.
  4. Spændende plot og spændende opgaver.
  5. Et godt spil at spille med to eller fire spillere.
  6. En bekvem måde at købe spillet på er en digital nøgle.
  7. En sikker og hurtig måde at få adgang til spillet.
  8. Overkommelig pris for den digitale version af spillet.
  9. Nem at installere og begynde at spille med en digital nøgle.
  10. En ideel gave til tegneserie- og videospilfans.



Ejendommeligheder:




Godt spil! Jeg elsker bare gameplayet og grafikken. Anbefales til alle fans af LEGO og DC tegneserier!

Dette spil er indbegrebet af skurkskab! Fantastisk historie, tonsvis af karakterer og en enorm verden at udforske. Jeg råder dig til at købe!

Jeg købte denne digitale nøgle og fortrød det ikke! Spillet kører fantastisk på min Xbox, og det ekstra indhold fra Deluxe Edition gør det endnu sjovere.

Super sjovt spil for alle aldre! Jeg har stirret på det i et par dage nu, så hvis du leder efter noget til at holde dig underholdt, så er dette noget for dig.

En fantastisk historie, en masse episke kampe og en masse sjove øjeblikke. Jeg har ikke haft det så sjovt med et spil, som jeg havde med LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition i lang tid.

Dette er et godt valg for dem, der elsker LEGO og DC Comics. Spillet giver dig mulighed for at prøve rollen som skurke, hvilket gør det virkelig unikt. Jeg anbefaler!

Jeg købte dette spil til mine børn, og de elsker det. De kan ikke få nok af Xbox, og jeg er glad for, at jeg gav dem sådan en gave.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)