Halo Infinite Credits?500-23000?STEAM?XBOX

❗❗❗For at betale med russiske kort skal du vælge betaling ved hjælp af Enot-metoden ❗❗❗ Efter betaling vil du modtage en unik kode, som skal meddeles sælgeren i personlig korrespondance på OPLATA.INFO-webstedet, og GIVER også LOGIN ( EMAIL) OG ADGANGSKODE fra din XBOX-konto i chatten med sælgeren. Alle Halo Infinite-kreditter købes fra den officielle butik. Efter køb vil du modtage Halo Infinite-kreditter på din konto og kan bruge dem på alle køb. Bemærk! Hvis det på købstidspunktet viser sig, at du selv har forsøgt at købe enhver form for indhold i en butik, der ikke matcher din placering, og du ser en fejlmeddelelse - "Den område på dit kort passer ikke til regionen Microsoft Store”, vil en sådan konto have midlertidige begrænsninger, der vil være gyldige fra 7 til 14 dage! Du vil blive bedt om at vente i op til 14 dage, hvorefter købsbegrænsningerne forsvinder, og købet af varen lykkes. Refusioner vil ikke blive accepteret på grund af tidsbegrænsninger på din konto. Vent venligst, indtil restriktionerne udløber, og modtag de varer, som du har betalt for.

Halo Infinite Credits

Denne digitale genstand er designet til brug med Halo Infinite på STEAM og XBOX. Butikken tilbyder kreditter fra 500 til 23.000 enheder.

Halo Infinite Credits giver dig mulighed for at købe forskellige genstande i spillet og gå op i niveau.


***


Sælgeren tilbyder at købe kreditter til spillet Halo Infinite på STEAM- og XBOX-platformene. Flere lånemuligheder er tilgængelige fra 500 til 23.000. Betaling sker gennem Enot-systemet, designet til betaling med kort fra Den Russiske Føderation.

Efter betaling modtager køber en unik kode, som skal meddeles sælger i personlig korrespondance på OPLATA.INFO hjemmesiden. Du skal også oplyse dit login (mail) og adgangskode til din XBOX-konto i chatten med sælgeren.

Kreditter købes i den officielle butik. Efter at have købt kreditter, modtager køberen dem på sin konto og kan bruge dem på ethvert køb i spillet.

Men hvis køberen på købstidspunktet uafhængigt forsøgte at købe indhold i en butiksregion, der ikke svarer til hans placering, og så en fejl, vil hans konto have midlertidige begrænsninger, der vil vare fra 7 til 14 dage. I dette tilfælde vil køberen blive bedt om at vente, indtil restriktionerne udløber, og først derefter vil han være i stand til at modtage det købte produkt. Refusion accepteres ikke på grund af tidsbegrænsninger på kontoen.


***


  1. Credits for Halo Infinite på STEAM og XBOX er en fantastisk måde at fremskynde din leveling og få mere sjov ud af spillet!
  2. Jeg købte kreditter til Halo Infinite på STEAM og var glad - det hjalp mig virkelig med at gøre fremskridt i spillet!
  3. Credits for Halo Infinite på XBOX er en fantastisk måde at forbedre din spiloplevelse og få mere ud af dit spil!
  4. Jeg købte kreditter til Halo Infinite på STEAM, og de hjalp mig virkelig med at komme hurtigere frem i spillet!
  5. Credits til Halo Infinite på XBOX er en fantastisk måde at få yderligere våben og opgraderinger til din karakter på!
  6. Ved at bruge Halo Infinite-kreditter på STEAM var jeg i stand til at reducere den tid, det tog at forbedre min karakter betydeligt!
  7. Jeg anbefaler kreditter til Halo Infinite på XBOX til alle spillere, der ønsker at nyde spillet mere og fremskynde deres fremskridt!
  8. Credits til Halo Infinite på STEAM er en fantastisk måde at låse op for nye funktioner og styrke din karakter!
  9. Jeg købte Halo Infinite-kreditter på XBOX og blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt de hjalp mig med at nå nye niveauer og opgraderinger!
  10. Credits for Halo Infinite på STEAM er en fantastisk måde at fremskynde dine fremskridt i spillet og få nye muligheder for din karakter!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)