KODE Yandex Plus Multi s (Amedia A) 6 måneder ??

Ved at købe den officielle kampagnekode får du adgang til et Yandex Plus Multi-abonnement fra (Amedia "A") til 4 konti. Efter betaling vil du kunne modtage en kampagnekode i 6 måneder, som giver adgang til millioner af numre og podcasts på Yandex.Music, film og tv-serier på KinoPoisk HD, samt cashback-point, der kan bruges på enhver tjeneste inkluderet i Plus. Hvis du allerede har et Plus-abonnement, så vil du, når du køber Plus Multi, kunne invitere familiemedlemmer til gruppen. Perioden for det betalte Plus-abonnement fortsætter efter afslutningen af ​​Plus Multi-abonnementet. Kampagnekoden er egnet til at forny dit abonnement og leveres med det samme. Bemærk venligst, at aktivering kun er mulig i Rusland. For at aktivere kampagnekoden skal du logge ind på webstedet yandex.ru og følge linket https://plus.yandex.ru/gift.

Kode Yandex Plus Multi

Produkt beskrivelse:

Vi sælger en officiel kampagnekode til et 6-måneders abonnement på Yandex Plus Multi fra (Amedia "A") for 4 konti. Ved at købe dette produkt får du adgang til millioner af numre og podcasts på Yandex.Music, film og tv-serier på KinoPoisk HD, samt cashback-point, der kan bruges i enhver tjeneste inkluderet i Plus. Hvis du allerede har et Plus-abonnement, så vil du, når du køber Plus Multi, kunne invitere familiemedlemmer til gruppen. Perioden for det betalte Plus-abonnement fortsætter efter afslutningen af ​​Plus Multi-abonnementet. Kampagnekoden er egnet til at forny dit abonnement og leveres med det samme. Aktivering er kun mulig i Rusland. For at aktivere kampagnekoden skal du logge ind på webstedet yandex.ru og følge linket https://plus.yandex.ru/gift.

Varerne betales med kort og leveres med det samme. Bemærk venligst, at denne kampagnekode ikke kan kombineres med andre kampagnekoder. Alle købte produkter kan ses ved at klikke på linket. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte sælgeren, som med glæde besvarer dem.


***


Vi sælger en officiel kampagnekode til 6 måneders Yandex Plus Multi-abonnement fra (Amedia "A") til 4 konti. Abonnementet inkluderer adgang til millioner af numre og podcasts på Yandex.Music, film og tv-serier på KinoPoisk HD, samt cashback-point, der kan bruges ved bestilling på Yandex-tjenester. Aktivering er kun mulig i Rusland. Efter betaling vil du modtage en kampagnekode og instruktioner til at aktivere den. Kampagnekoden kan kombineres med et eksisterende abonnement. Produktet udstedes med det samme efter betaling og er velegnet til både nye og fornyelsesabonnementer på Yandex Plus Multi.


***


  1. Yandex Plus Multi-kode med (Amedia A) 6 måneder er en fantastisk måde at få adgang til kvalitetsindhold i lang tid!
  2. Dette digitale produkt er en ægte redning for fans af tv-serier og film, der ønsker at se dem i høj kvalitet og uden reklamer.
  3. Yandex Plus Multi s (Amedia A) 6 måneder er en fantastisk mulighed for at få adgang til en stor mængde indhold til en konkurrencedygtig pris.
  4. Koden ankom med det samme efter betaling, hvilket gjorde mig meget glad! Ingen forsinkelser eller aktiveringsproblemer.
  5. Med denne kode fik jeg adgang til mange tv-serier, film og tegnefilm, som jeg ikke kunne finde på andre platforme. Meget glad for købet!
  6. Indhold på Yandex Plus Multi s (Amedia A) 6 måneder opdateres regelmæssigt, så der er altid noget nyt og interessant at se.
  7. Jeg brugte denne kode som en gave til en ven, der elsker serien. Han var meget glad og taknemmelig for muligheden for at se sine yndlingsprogrammer uden begrænsninger.
  8. Hurtig, praktisk, overkommelig. Jeg anbefaler dette digitale produkt til alle, der leder efter kvalitetsindhold til en god pris.
  9. Ved at bruge denne kode var jeg i stand til at se mine yndlingsfilm og tv-serier på storskærm takket være Chromecast-understøttelse. Det var bare vidunderligt!
  10. Yandex Plus Multi s (Amedia A) 6 måneder er et glimrende valg for dem, der ønsker adgang til et bredt udvalg af indhold og ikke betaler for meget for det.



Ejendommeligheder:




Kode Yandex Plus Multi s (Amedia A) 6 måneder - en bekvem måde at få adgang til et stort antal kvalitetsindhold.

Et fremragende valg for dem, der ønsker at se deres yndlingsserier og film i fremragende kvalitet og uden annoncer.

Code Yandex Plus Multi s (Amedia A) 6 måneder giver dig mulighed for at nyde at se indhold uden begrænsninger.

Ved at bruge koden Yandex Plus Multi med (Amedia A) 6 måneder kan du spare på et abonnement og modtage indhold af høj kvalitet.

Jeg anbefaler Yandex Plus Multi-koden med (Amedia A) 6 måneder til alle, der ønsker at diversificere deres fritid og nyde at se film og tv-serier.

Et godt tilbud til dem, der ønsker at se indhold på flere enheder på samme tid.

Code Yandex Plus Multi s (Amedia A) 6 måneder er en nem og hurtig måde at få adgang til en lang række film og serier af høj kvalitet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)