✅Ключ LEGO® Marvel's Avengers Deluxe Edition (Xbox)

Efter betaling modtager du en aktiveringsnøgle til LEGO® Marvel's Avengers Deluxe Edition (Xbox) til den angivne e-mail. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN. Produktet er en aktiveringskode, og aktiveringsregionen er Argentina. Spillet er tilgængeligt på Xbox One- og Xbox Series-platformene. Der ydes garanti. Spillet er på russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk og andre sprog.

Dette spil er et nyt actionpræget superhelteeventyr i LEGO® Marvel-videospilserien. I den kan du spille som de største superhelte, der redder verden. Spillet indeholder karakterer og plots fra film og andre fiktionsværker.

Hvis gratis VPN'er ikke virker, kan du anmode om en betalt VPN fra sælgeren efter at have betalt for nøglen - de vil give den gratis. Aktiveringsinstruktioner er nedenfor.

Aktiveringsinstruktioner fra en pc:

  1. Installer Urban VPN.
  2. Gå til aktiveringssiden.
  3. Log ind på din konto.
  4. Tænd din VPN og vælg en forbindelse fra Argentina.
  5. Indtast nøglen, klik på næste, bekræft aktivering.
  6. Spillet er knyttet til din konto og kan downloades på din konsol. Hvis det ikke vises i de spil, der er tilgængelige til download med det samme, betyder det, at konsollen var tændt på aktiveringstidspunktet. Vent et par minutter, eller sluk og tænd for din konsol.

Aktiveringsinstruktioner fra din telefon:

  1. Download Tunnelbear fra Android Market eller App Store.
  2. Brug din browser til at gå til aktiveringssiden.
  3. Log ind på din konto.
  4. Start VPN og vælg Argentina.
  5. Indtast den 25-cifrede kode og klik på "bekræft".
  6. Spillet er knyttet til din konto og kan downloades på din konsol. Hvis det ikke umiddelbart vises i de spil, der er tilgængelige til download, betyder det, at konsollen var tændt på aktiveringstidspunktet. Vent et par minutter, eller sluk og tænd for din konsol.

Hvis du har problemer med aktiveringen, bedes du venligst beskrive dem i afsnittet "korrespondance med sælgeren" i stedet for at efterlade negativ feedback. Vi kan levere en konto fra en betalt VPN. Glem ikke at skrive en anmeldelse, da det er meget vigtigt for andre kunder og butikken. Jeg vil være glad for at samarbejde med dig!

✅Ключ LEGO® Marvel's Avengers Deluxe Edition (Xbox)

Denne digitale genstand er en aktiveringsnøgle til LEGO® Marvels Avengers Deluxe Edition på Xbox-platformen.

Deluxe-udgaven inkluderer det originale LEGO® Marvel's Avengers-spil plus yderligere indhold, herunder:

  • Season Pass, som giver adgang til 6 DLC-pakker med nye niveauer og karakterer.
  • Et eksklusivt sæt karakterer og niveauer baseret på Marvel's Ant-Man.
  • Yderligere indhold baseret på Captain America: The First Avenger, Thor: The Dark World og Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

LEGO® Marvel's Avengers Deluxe Edition er et actionfyldt eventyr, hvor du kan samle et hold af magtfulde superhelte og kæmpe mod ikoniske skurke fra Marvel-universet. Spillet byder på karakterer og historier fra Marvel-film og tegneserier, hvilket gør spillet endnu mere spændende.

Aktiveringsnøglen vil blive sendt til din e-mailadresse umiddelbart efter betaling. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN og vælge Argentina som aktiveringsregion. Der ydes garanti.


***


LEGO® Marvel's Avengers Deluxe Edition (Xbox)-nøglen er en aktiveringskode til spillet på Xbox One- og Xbox Series-konsoller, tilgængelig til aktivering i Argentina-regionen. Efter betaling vil du modtage en aktiveringsnøgle til den angivne e-mail og vil være i stand til at aktivere spillet ved hjælp af en VPN. Spillet er et hurtigt eventyr-skydespil, hvor du spiller som superhelte fra Avengers-holdet og redder verden fra skurke. Spillet indeholder karakterer og plots fra film og andre skønlitterære værker om Avengers. Spillet understøtter flere sprog, herunder russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk osv. Hvis der er problemer med aktiveringen, giver sælgeren en gratis VPN eller en konto fra en betalt VPN. Efter aktivering vil spillet blive knyttet til din konto og vil være tilgængeligt til download på konsollen. Glem ikke at give feedback efter købet, da dette er vigtigt for andre købere og butikken.


***


  1. Fremragende produkt! Aktiveringsnøglen ankom med det samme og blev aktiveret på min Xbox-konsol uden problemer.
  2. Hurtigt og bekvemt! Modtog aktiveringsnøglen umiddelbart efter betaling og kunne begynde at spille LEGO® Marvel's Avengers Deluxe Edition uden nogen forsinkelser.
  3. Meget glad for købet! Det digitale produkt er en gave til dem, der ikke kan lide at vente på levering og vil begynde at spille med det samme.
  4. Enkelt og nemt! Det tog kun et par minutter at aktivere nøglen, og jeg nyder allerede spillet.
  5. Godt valg for Marvel-fans! Deluxe Edition har mange interessante tilføjelser og bonusser, der giver dig mulighed for at nyde spillet fuldt ud.
  6. Nøglen blev aktiveret uden problemer! Ingen fejl eller vanskeligheder - alt gik glat og hurtigt.
  7. Tak for den hurtige levering af nøglen! Nu er mit spil tilgængeligt, når jeg vil spille.



Ejendommeligheder:




Godt valg for LEGO og Marvel fans!

Få din nøgle hurtigt, ingen forsinkelser.

Nem installation og start af spillet.

Masser af karakterer fra Marvel-universet.

En fængslende historie, der ikke lader dig kede dig.

Farverig grafik og effekter.

Digitalt format er en fantastisk mulighed for at spare på fragten.

En masse opgaver og missioner, der ikke vil lade dig kede dig.

Evne til at spille i samarbejdstilstand.

Fantastisk spil til at tilbringe tid med venner og familie.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)