✅Key Batman: Arkham Knight (Premium Edition) (Xbox)

Umiddelbart efter betaling modtager du en aktiveringsnøgle til spillet Batman: Arkham Knight (Premium udgave) til Xbox, som sendes til den e-mailadresse, du har angivet. For at aktivere spillet skal du bruge en VPN. Der er ingen grund til at ændre regionen på din konsol.

Produkttypen er Microsoft-aktiveringskode (Xbox One, Series), og aktiveringsregionen er Tyrkiet. Spilleplatforme: Xbox One, Series. Tilgængelige sprog: russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk osv.

Spillet inkluderer grundspillet og sæsonkortet. I finalen i serien vil du igen møde fugleskræmselen, som er vendt tilbage til byen for at forene de mest berygtede superskurke, inklusive pingvinen, to-ansigtet og Harley Quinn. Oplev den nye Batmobile, Rocksteady-stil. Season Pass inkluderer nye historiemissioner, endnu flere superskurke, nye Batmobiler, avancerede udfordringskort, alternative karakterskind og nye racerbaner.

Hvis du har problemer med gratis VPN'er, kan du bede om en betalt VPN fra sælgeren efter at have betalt for nøglen, og de vil give dig den gratis. Instruktioner til aktivering af spillet er lagt ud på sælgers hjemmeside. For at aktivere spillet skal du installere og køre en VPN, vælge en forbindelse fra Tyrkiet og derefter indtaste aktiveringsnøglen og bekræfte aktiveringen. Hvis spillet ikke vises i de tilgængelige spil til download med det samme, skal du vente et par minutter eller blot slukke og tænde for din konsol.

Hvis du har problemer med aktiveringen, kan du kontakte sælgeren gennem afsnittet "korrespondance med sælger" og beskrive dit problem. Glem ikke at skrive en anmeldelse, da det er meget vigtigt for andre købere og butikken.

Batman: Arkham Knight (Premium Edition) nøgle til Xbox

Dette produkt er en digital aktiveringsnøgle til spillet Batman: Arkham Knight (Premium Edition) på Xbox-spilplatformen. Nøglen vil blive sendt til din angivne e-mailadresse umiddelbart efter betaling.

Premium-udgaven af ​​spillet inkluderer basisspillet og sæsonkortet. Du vil være i stand til at opleve den nye Batmobile med Rocksteady-tema og møde fugleskræmselen, som har forenet de mest berygtede superskurke, inklusive Penguin, Two-Face og Harley Quinn. Season Pass inkluderer nye historiemissioner, endnu flere superskurke, nye Batmobiler, avancerede udfordringskort, alternative karakterskind og nye racerbaner.

  • Produkttype: Microsoft Aktiveringskode (Xbox One, Series)
  • Aktiveringsområde: Türkiye
  • Sprog: Russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk osv.
  • Spilplatforme: Xbox One, Series
  • Garantier: Ja

Aktiveringsvejledning:

Efter at have modtaget aktiveringsnøglen, skal du bruge en VPN for at aktivere spillet. Der er ingen grund til at ændre regionen på din konsol. Instruktioner til aktivering af spillet er lagt ud på sælgers hjemmeside.

For at aktivere spillet skal du installere og køre en VPN, vælge en forbindelse fra Tyrkiet og derefter indtaste aktiveringsnøglen og bekræfte aktiveringen. Hvis spillet ikke vises i de tilgængelige spil til download med det samme, skal du vente et par minutter eller blot slukke og tænde for din konsol.

Hvis du har problemer med aktiveringen, kan du kontakte sælgeren gennem afsnittet "korrespondance med sælger" og beskrive dit problem. Glem ikke at skrive en anmeldelse, da det er meget vigtigt for andre købere og butikken.

Dette produkt er en digital aktiveringsnøgle til spillet Batman: Arkham Knight (Premium Edition) til Xbox One og Series-spilplatformene. Efter betaling vil nøglen blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet. Premium-udgaven af ​​spillet inkluderer hovedspillet og Season Pass, som indeholder nye historiemissioner, flere superskurke, nye Batmobiler, avancerede udfordringskort, alternative karakterskind og nye racerbaner. Spillet er tilgængeligt på flere sprog, herunder russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk og portugisisk.

For at aktivere spillet skal du bruge en VPN-forbindelse fra Tyrkiet, men du behøver ikke at ændre region på din konsol. Aktiveringsinstruktioner findes på sælgers hjemmeside. Hvis du har problemer med aktiveringen, kan du kontakte sælgeren gennem afsnittet "korrespondance med sælger". Der ydes garanti for produktet. Glem ikke at give feedback efter køb, da dette er vigtigt for andre kunder og butikken.


***


En aktiveringsnøgle tilbydes til spillet Batman: Arkham Knight (Premium Edition) på Xbox One og Series. Efter betaling modtager køber en aktiveringsnøgle til den angivne e-mail. Du skal bruge en VPN for at aktivere spillet, men du behøver ikke at ændre region på din konsol. Aktiveringsregion - Türkiye. Sprog, der er tilgængelige i spillet, er russisk, engelsk, tysk, fransk, polsk, portugisisk osv. Premium Edition inkluderer hovedspillet og Season Pass, som igen giver adgang til nye historiemissioner, flere superskurke, nye Batmobiler, avancerede udfordringskort, alternative karakterskind og nye racerbaner. I tilfælde af at den gratis VPN ikke virker, kan køberen bede om en betalt VPN fra sælgeren efter at have betalt for nøglen, som vil blive leveret gratis. For at aktivere spillet skal du følge instruktionerne, der følger med aktiveringsnøglen, inklusive brugen af ​​en VPN. Hvis køber har problemer med aktivering, kan han kontakte sælger gennem afsnittet "korrespondance med sælger". At give feedback efter køb af en nøgle er et vigtigt punkt for andre kunder og butikken.


***


  1. Jeg ventede længe på denne nøgle og modtog den endelig inden for et par minutter efter betaling.
  2. En fantastisk måde at spare penge på et spil uden at skulle købe en fysisk disk.
  3. Nøglen blev aktiveret uden problemer, og jeg kunne begynde at spille umiddelbart efter købet.
  4. Denne version af spillet indeholder yderligere indhold, der gør spillet endnu mere spændende.
  5. En hurtig og bekvem måde at købe et spil på uden at skulle forlade dit hjem.
  6. Jeg havde allerede spillet dette spil på en anden platform, men jeg besluttede at købe det på Xbox og fortrød det ikke.
  7. Ingen problemer med at downloade eller installere spillet, alt gik glat og uden forsinkelser.
  8. En fremragende pris for en nøgle, som er væsentligt lavere end prisen på en fysisk kopi af spillet.
  9. Spillet ser og lyder godt på Xbox, og jeg nyder hvert minut af det.
  10. Jeg anbefaler denne nøgle til alle, der ønsker at nyde det spændende spil Batman: Arkham Knight Premium Edition.



Ejendommeligheder:




Nøglen til Batman: Arkham Knight er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at spare penge på at købe spillet.

Det er praktisk at modtage nøglen med posten og øjeblikkeligt begynde at spille Batman: Arkham Knight.

Premium Edition indeholder en masse ekstra indhold, der vil gøre spillet endnu mere spændende.

Et digitalt produkt er et godt valg for dem, der ikke ønsker at vente på levering og begynde at spille med det samme.

Xbox-nøglen er nem at aktivere og begynde at spille Batman: Arkham Knight.

Premium Edition tilbyder flere måder at spille og nyde.

Få minutter efter betaling kan du allerede nyde spillet Batman: Arkham Knight.

En digital nøgle er en bekvem måde at få adgang til et spil uden at skulle købe en fysisk disk.

Den digitale genstand er en fantastisk gave til spilelskere, især hvis de er fans af Batman: Arkham Knight.

Nøglen til Premium Edition giver dig adgang til mange ekstra funktioner og muligheder for at forbedre din spiloplevelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)