Kinopoisk i 12 måneder

Konti er tilgængelige for 2 og 3 års abonnement på Kinopoisk, som inkluderer adgang til tv- og filmindhold. Abonnementsperioden er garanteret i 12 måneder og fornyes automatisk. Det er også muligt, at du har andre bonusabonnementer på din konto. Det er vigtigt ikke at ændre nogen data på din konto, ikke at fjerne linket til allerede tilknyttede enheder, ikke at ændre din adgangskode eller tilføje noget til dine favoritter for at undgå at miste din konto eller automatisk fornyelse. Hvis der opstår problemer efter købet, anbefales det at læse instruktionerne og kontakte sælgeren via fanen "Korrespondance". Kinopoisk er den største russisksprogede internettjeneste om biograf, samt en online biograf med flere tusinde film, tv-serier, tegnefilm, inklusive premierer og eksklusive. TV- og biografabonnementet inkluderer deaktivering af reklamer på film og tegnefilm, 1080-kvalitet (Fuld HD), premium-support, adgang til Hollywood-klassikere og de seneste filmudgivelser, premium VIASAT-kanaler: TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action, UHD/4K-film og HDR-film. Det er muligt at dele information om produktet med venner via Vkontakte, Facebook, Twitter.

Kinopoisk i 12 måneder

Få adgang til den største russisksprogede internettjeneste om biograf med et 12-måneders abonnement. Kontoen giver adgang til Kinopoisk HD online-biografen, som omfatter flere tusinde film, tv-serier, tegnefilm, inklusive premierer og eksklusive film.

Funktioner i "TV og biograf"-abonnementet

  • Deaktiver annoncering på film og tegnefilm
  • Kvalitet 1080 (Fuld HD)
  • Premium support
  • Adgang til Hollywood-klassikere og de seneste filmudgivelser
  • VIASAT premium-kanaler: TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action
  • UHD/4K-film efter abonnement
  • HDR-film efter abonnement

Kontoen garanterer et abonnement i 12 måneder med mulighed for automatisk fornyelse. Der kan også være andre bonusabonnementer på din konto. Det er vigtigt at følge sælgerens anbefalinger og ikke ændre nogen data på din konto for at undgå at miste din konto eller automatisk fornyelse. Hvis der opstår problemer efter købet, anbefales det at læse instruktionerne og kontakte sælgeren via fanen "Korrespondance". Del information om produktet med venner via Vkontakte, Facebook, Twitter.

Det foreslås at købe en konto på Kinopoisk med et 12-måneders abonnement, som giver adgang til Kinopoisk HD online biograf, som omfatter flere tusinde film, tv-serier og tegnefilm, inklusive premierer og eksklusive. TV- og biografabonnementet inkluderer deaktivering af reklamer på film og tegnefilm, 1080-kvalitet (Fuld HD), premium-support, adgang til Hollywood-klassikere og de seneste filmudgivelser, premium VIASAT-kanaler: TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action, UHD/4K-film og HDR-film. Der er garanteret 12 måneders abonnement med mulighed for automatisk fornyelse, og der kan også være andre bonusabonnementer på kontoen. Det er vigtigt at følge sælgerens anbefalinger og ikke ændre nogen data på din konto for at undgå at miste din konto eller automatisk fornyelse. Hvis der opstår problemer efter købet, anbefales det at læse instruktionerne og kontakte sælgeren via fanen "Korrespondance". Du kan også dele oplysninger om produktet med venner via Vkontakte, Facebook, Twitter.


***


Vi tilbyder en konto på Kinopoisk med abonnement på TV og biograf, med en garanteret abonnementsperiode på 12 måneder og mulighed for automatisk fornyelse. Kontoen kan også indeholde andre abonnementer som en bonus. Abonnementsfunktioner omfatter deaktivering af annoncering på film og tegnefilm, videokvalitet i Full HD (1080), adgang til Hollywood-klassikere og nylige filmpremierer samt premium VIASAT-kanaler, herunder TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action, samt adgang til UHD/4K - og HDR film efter abonnement. Når du køber en konto, er det vigtigt ikke at ændre nogen data på kontoen, ikke at frakoble enheder, ikke at ændre adgangskoden og ikke at tilføje noget til dine favoritter for at undgå at miste automatisk fornyelse og garantien for kontoen. Hvis der opstår problemer efter køb af produktet, skal du læse instruktionerne, gå til fanen "Korrespondance" og beskrive problemet, hvorefter sælgeren vil svare på beskeden inden for 24 timer.


***


  1. Jeg købte et årligt abonnement på Kinopoisk og fortrød det ikke! Et kæmpe udvalg af film og tv-serier, der er altid noget at se.
  2. Kinopoisk i 12 måneder er en fantastisk gave til en filmfan. Han vil glæde sig over nye opdagelser hver dag.
  3. Det er meget praktisk, at du kan se film og tv-serier på enhver enhed – fra tv til smartphone.
  4. Ved at abonnere på Kinopoisk i et år kan du spare penge, fordi du ikke længere skal betale et månedligt abonnement.
  5. Jeg har brugt Kinopoisk i lang tid og har fundet mange interessante film, som jeg aldrig ville have fundet alene.
  6. Jeg elsker at se tv-serier, og Kinopoisk i 12 måneder har hjulpet mig meget med dette. Der er altid noget at se om aftenen.
  7. Det er meget praktisk, at du kan gemme film og tv-serier til dine favoritter for ikke at glemme interessante projekter.
  8. Kinopoisk i 12 måneder er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner eller familie, se dine yndlingsfilm og tv-serier.
  9. Et stort plus ved Kinopoisk er evnen til at se film og tv-serier uden reklamer, hvilket er meget praktisk og behageligt.
  10. Med et årligt abonnement på Kinopoisk behøver du ikke lede efter torrents eller andre ulovlige måder at downloade film og tv-serier på - alt er samlet på ét websted.



Ejendommeligheder:




Kinopoisk i 12 måneder er en fantastisk måde at fordybe dig i en verden af ​​film og tv-serier i et helt år.

Med et 12-måneders abonnement på Kinopoisk fandt jeg en masse nye yndlingsfilm og -serier.

Det er meget praktisk at have adgang til et stort antal film og tv-serier i 12 måneder i forvejen.

Ingen reklamer, kun film og serier af høj kvalitet på Kinopoisk i 12 måneder.

Prisen for et abonnement på Kinopoisk i 12 måneder er et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.

Et stort udvalg af indhold af høj kvalitet på Kinopoisk i 12 måneder giver dig mulighed for at vælge en film eller serie for enhver smag og stemning.

At abonnere på Kinopoisk i 12 måneder er en fantastisk gave til en filmelsker eller tv-serieelsker.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)