✅KASPERSKY TOTAL SECURITY 2 pc'er / 1 ÅR / NY LICENS

Skriv din anmeldelse og få en bonus! Vi er en officiel partner for KASPERSKY og yder teknisk support 24/7. Betaling sker gennem YuKassa uden kommission - du betaler kun for varerne. Derudover accepterer ENOT.IO systemet udenlandske bankkort. Vores sortiment er tilgængeligt på to sprog - russisk og engelsk. Aktivering af produktet er kun mulig på Den Russiske Føderations område.

Vores Kaspersky Total Security-produkt giver det maksimale udvalg af sikkerhedsfunktioner til alle enheder, inklusive en adgangskodeadministrator, automatisk sikkerhedskopiering af data til skyen, online betalingssikkerhedsværktøjer, forældrekontrol og en praktisk webportal til styring af sikkerhed. Licensen til 2 enheder er gyldig i 1 år og er velegnet til både fornyelse og aktivering af en ny licens.

Bemærk venligst, at hyppig geninstallation og aktivering af antivirusprogrammet kan vække mistanke hos robotten på aktiveringsserveren og føre til, at nøglen blokeres. Licensen udstedes øjeblikkeligt efter betaling, og aktivering kan ske på et hvilket som helst passende tidspunkt - gyldighedsperioden begynder fra aktiveringsøjeblikket.

For at downloade den seneste version af produktet, besøg siden. Hvis du har spørgsmål, er vores tekniske support tilgængelig døgnet rundt ved at ringe til 8-800-700-88-11 (gratis i Rusland).

Du kan købe Kaspersky Total Security, et kraftfuldt antivirusprodukt, der giver komplet beskyttelse af din computer og andre enheder mod vira, hackere, adware, phishing-angreb og andre onlinetrusler.

En licens til 2 pc'er er gyldig i 1 år og er beregnet både til aktivering af en ny licens og til fornyelse af en eksisterende.

Derudover har produktet værktøjer til at beskytte online betalinger, automatisk backup af værdifulde data til skyen, forældrekontrol, en password manager og en praktisk webportal til styring af beskyttelse.

Du kan købe Kaspersky Total Security i vores butik med digitale varer. Den nye 1-årige licens til 2 pc'er er garanteret at beskytte dine oplysninger og enheder. Betaling sker uden kommission gennem det praktiske YuKassa-system. Bemærk venligst, at produktaktivering kun er mulig i Den Russiske Føderation.


***


Kaspersky Total Security 2 pc'er / 1 ÅR / Ny licens er en omfattende løsning til at beskytte alle dine enheder mod alle typer internettrusler. En licens til 2 enheder i 1 år giver dig mulighed for at bruge antivirus på to computere, bærbare computere, tablets eller smartphones.

Kaspersky Total Security giver maksimal beskyttelse af dine oplysninger og data med mange funktioner såsom en adgangskodeadministrator, automatisk sikkerhedskopiering af data til skyen, online betalingssikkerhedsværktøjer, forældrekontrol, en praktisk webportal til styring af sikkerhed og mange andre.

Opmærksomhed! Licensaktivering er kun mulig på Den Russiske Føderations territorium. Teknisk support er tilgængelig 24/7 på telefon. Efter betaling modtager du øjeblikkeligt en licens, der kan aktiveres på et tidspunkt, der passer dig. Licensperioden begynder fra aktiveringsøjeblikket. Men misbrug ikke den hyppige geninstallation og aktivering af antivirus, for ikke at vække mistanke fra robotten på aktiveringsserveren, som kan blokere nøglen.

Kaspersky Total Security er kompatibel med Windows, macOS, Android og iOS operativsystemer. For at downloade den seneste version af produktet kan du gå til siden http://www.kaspersky.ru/total-security-downloads. ↗


***


  1. Kaspersky Total Security er et glimrende valg til computersikkerhed.
  2. Jeg er tilfreds med mit køb af Kaspersky Total Security. Det er nemt at bruge og beskytter mine data.
  3. Med Kaspersky Total Security føler jeg mig sikker på, at mine enheder er beskyttet mod virus og hackere.
  4. Jeg installerede hurtigt Kaspersky Total Security og konfigurerede det på mine to computere. Det fungerer hurtigt og problemfrit.
  5. Kaspersky Total Security er et fremragende produkt til beskyttelse mod internettrusler. Jeg anbefaler det til alle mine venner og kolleger.
  6. Jeg har brugt Kaspersky Total Security i flere år nu og har aldrig oplevet nogen sikkerhedsproblemer.
  7. Med Kaspersky Total Security føler jeg mig beskyttet, når jeg handler online eller foretager onlinebetalinger.
  8. Jeg tror, ​​at Kaspersky Total Security er et af de bedste antivirus, jeg nogensinde har brugt.
  9. Jeg anbefaler Kaspersky Total Security til alle, der leder efter pålidelig beskyttelse til deres enheder.
  10. Kaspersky Total Security scanner hurtigt min computer og advarer mig om trusler i realtid. Jeg føler ro i sindet ved at vide, at mine data er beskyttet.



Ejendommeligheder:




Kaspersky Total Security er et pålideligt digitalt produkt, der giver fuldstændig beskyttelse af dine enheder mod vira og malware.

Kaspersky Total Security er let at installere og bruge, og gør ikke din computer langsommere og giver hurtig beskyttelse.

Denne licens til Kaspersky Total Security giver dig mulighed for at beskytte op til 2 enheder i 1 år, hvilket gør den til et godt valg til familiebrug.

Kaspersky Total Security giver realtidsbeskyttelse ved at blokere trusler, før de kan skade din enhed.

Med Kaspersky Total Security kan du være sikker på, at dine personlige data er beskyttet mod tyveri og misbrug.

Denne licens til Kaspersky Total Security indeholder mange ekstra funktioner, såsom beskyttelse af onlinetransaktioner og blokering af uønskede annoncer.

Kaspersky Total Security er en pålidelig løsning til at beskytte dine enheder mod forskellige trusler på internettet.

Med Kaspersky Total Security kan du arbejde og bruge internettet uden at bekymre dig om din enheds sikkerhed.

Takket være Kaspersky Total Security kan du beskytte dine enheder ikke kun mod virus, men også mod andre trusler såsom phishing og netværksangreb.

Kaspersky Total Security er en fantastisk løsning for dem, der leder efter et pålideligt og brugervenligt digitalt produkt til at beskytte deres enheder.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)