KASPERSKY INTERNET SECURITY ⭐3 MÅNEDER/1 PC?-KORT!

Produktnavn: Kaspersky Anti-Virus Skaden fra Slammer-angrebet på World Wide Web er anslået til $1,2 milliarder Dette angreb blev det mest ødelæggende i internettets historie, hvilket efterlod Sydkorea uden kommunikation, hvilket forstyrrede driften af ​​pengeautomater og højttalere , og også meget langsommere hele internettet. For at foretage sikre betalinger med et bankkort, anbefales det at bruge YuMoney for at undgå gebyrer.

I øjeblikket er der ingen licenser med dette udtryk på markedet. Nøglerne genopfyldes ikke, og reglerne for brug af licenser er ændret på den måde, at nøglen hver tredje måned skal udskiftes inden udløb (dvs. én gang).

Dette produkt præsenteres som en 6 måneders (180 dage) licens til én enhed, ikke til videresalg eller eksklusiv brug. For spørgsmål vedrørende engros- og videresalg skal du kontakte lederen på den e-mailadresse, der er angivet i navnet. Kaspersky bruges ikke som backup-antivirus.

Kaspersky Anti-Virus i seks måneder koster 184 rubler, hvilket er 30 rubler om måneden og er den bedste beskyttelse mod adware, ransomware, trojanske heste, spyware og orme. Produktet giver garanteret ydeevne og øjeblikkelig levering af en elektronisk licens efter betaling. Det er nemt og hurtigt at aktivere nøglen, kun et par klik er påkrævet.

Varen er knyttet til din konto og alle opgraderinger er inkluderet i prisen. Sælgeren garanterer de bedste priser på markedet, den højeste kvalitet af licenser og distribution fra den officielle hjemmeside. Nøglen vil ikke falde af og har rimelig teknisk support. Produktet er altid på lager og kontrolleres for gyldighed.

Hvis der opstår et problem efter køb af et produkt, skal du ikke give negativ feedback, men i stedet kontakte sælgeren via fanen "Korrespondance" på produktsiden og beskrive problemet. Sælger vil svare på beskeden inden for 5 minutter til 12 timer. Det anbefales også at dele oplysninger om produktet med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

Produktnavn: Kaspersky Internet Security i 3 måneder for 1 pc med betaling med kort.

Kaspersky Internet Security er et pålideligt antivirus, der giver komplet beskyttelse af din computer på internettet. Det giver pålidelig beskyttelse mod alle typer trusler, inklusive vira, trojanske heste, orme, adware, spyware og ransomware.

Denne licens giver dig mulighed for at bruge produktet i 3 måneder på 1 pc. Betaling sker med kort, hvilket gør købsprocessen så bekvem og hurtig som muligt.

Produktet præsenteres i den digitale varebutik med et smukt html-design, som sikrer brugervenlighed på siden og giver dig mulighed for hurtigt og nemt at finde det ønskede produkt. Ved at vælge Kaspersky Internet Security i 3 måneder for 1 pc med betaling med kort, får du pålidelig beskyttelse af din computer på internettet til en konkurrencedygtig pris.


***


Kaspersky Internet Security er antivirussoftware, der beskytter din computer mod malware og internettrusler. Dette produkt er designet til brug på én computer i tre måneder og kommer i form af et kort.

Kaspersky Internet Security beskytter din computer mod vira, hackere, spam og andre internettrusler. Programmet sikrer også sikker internetsurfing og beskyttelse af fortrolige oplysninger.

Hvis der opstår problemer efter køb af produktet, forpligter sælger sig til at hjælpe med at løse dem. For at gøre dette skal du åbne fanen "Korrespondance" og beskrive problemet. Sælger vil svare på beskeden inden for 5 minutter til 12 timer.

Derudover tilbyder sælgeren at dele oplysninger om produktet med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.







Undertale er et unikt RPG-spil, der kan købes gennem Steam Rusland. I dette spil bliver du nødt til at rejse gennem en verden beboet af monstre og gennemgå en række udfordringer, som hver vil have sine egne unikke funktioner. I modsætning til de fleste RPG-spil er du dog ikke forpligtet til at ødelægge monstre i Undertale. Du kan vælge, hvordan du skal håndtere dem - dræbe dem eller søge en fredelig løsning på konflikten. Dine valg vil påvirke plottet og den endelige afslutning på spillet.

Ud over et fascinerende plot og interessant gameplay har Undertale en unik visuel stil og musik, der skaber en unik atmosfære. Spillet er kun tilgængeligt for Rusland-regionen, og før du betaler, skal du sikre dig, at din region er opført som Rusland og ikke CIS. Hvis du har problemer med at betale via et bankkort, kan du bruge Enot.io betalingsgateway til at betale via andre systemer. Efter betaling vil spillet øjeblikkeligt blive sendt af botten automatisk 24/7. Inden for et minut efter betaling vil spillet blive sendt til dig som en gave gennem en bot, som vil blive tilføjet til din ven. Sørg for at angive det korrekte link til din profil efter betaling, da spillet ikke kan gemmes i dit lager eller overføres til nogen anden. Hvis du vil købe et spil som gave, skal du angive et link til modtagerens profil. Bemærk venligst, at du skal acceptere bottens invitation for at levere spillet. Hvis du lavede den forkerte kontoregion ved køb, kan du modtage en refusion med 10 % kommission.


***


  1. Kaspersky er pålidelig beskyttelse til din computer, som nemt kan aktiveres ved hjælp af et kort.
  2. En fremragende løsning for dem, der leder efter pålidelig og brugervenlig antivirussoftware.
  3. Et kort med 3 måneders abonnement er praktisk og økonomisk.
  4. Kaspersky Internet Security giver komplet sikkerhed til dit onlinerum.
  5. Beskyt dine personlige data og finansielle oplysninger med Kaspersky.
  6. Nem installation og konfiguration - selv en nybegynder kan klare det.
  7. Kaspersky er det ideelle valg for dem, der ønsker at være sikre på deres computers sikkerhed.



Ejendommeligheder:




Kaspersky Internet Security er en pålidelig måde at beskytte din computer mod vira og andre trusler på internettet.

Installation og konfiguration af Kaspersky Internet Security er meget enkel og tager kun et par minutter.

Dette program giver fuldstændig beskyttelse af dine fortrolige oplysninger takket være funktionerne kryptering og adgangskodebeskyttelse.

Kaspersky Internet Security opdateres konstant, hvilket garanterer et højt niveau af beskyttelse mod nye trusler.

Takket være funktionen Forældreadgangskontrol kan du sikre dig, at dit barn ikke besøger usikre sider på internettet.

Kaspersky Internet Security gør ikke din computer langsommere eller påvirker systemets ydeevne.

Dette program har en enkel og intuitiv brugergrænseflade, som gør det så bekvemt som muligt.

Kaspersky Internet Security er en fremragende kombination af høj ydeevne og overkommelig pris.

At være i stand til at beskytte din computer mod vira og andre onlinetrusler i 3 måneder til en så lav pris er en hel del.

Jeg anbefaler Kaspersky Internet Security til alle, der leder efter en pålidelig og brugervenlig løsning til at beskytte deres computer på internettet.

Kaspersky Internet Security er en pålidelig og effektiv løsning til at beskytte din computer mod vira og andre trusler på internettet.

Jeg har brugt Kaspersky Internet Security i flere år nu og er aldrig blevet skuffet over dens ydeevne.

Med Kaspersky Internet Security føler jeg mig sikker på internettet, vel vidende at min computer er beskyttet mod virus og hackere.

Installation og konfiguration af Kaspersky Internet Security er en hurtig og nem proces, selv for uerfarne brugere.

Jeg anbefaler Kaspersky Internet Security til alle mine venner og kolleger, fordi det er en virkelig pålidelig computerbeskyttelsesløsning af høj kvalitet.

Kaspersky Internet Security giver ikke kun beskyttelse mod virus, men også mod andre trusler på internettet, såsom phishing og ondsindede websteder.

Jeg sætter pris på Kaspersky Internet Security for dens brugervenlighed og minimal indflydelse på min computers ydeevne.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)