Kort i euro. Saldo 9€? Aktiveringer af Netflix, PS osv.

Kort til aktivering af Xbox, PS, Netflix og andre tjenester. Kortene er gyldige i op til 3 timer. Det er vigtigt at beregne betalingsgebyret korrekt, da dette ikke er en gyldig grund til en ombytning. Du skal kontakte mig for at bekræfte betalingen inden du køber. 3D Secure bruges også. Hvis betalingen ikke går igennem, kan du returnere pengene inden for 24 timer. Eksempel på kortbeholder: 416598. Bemærk venligst, at enhver svigagtig transaktion er forbudt. Efter købet modtager du et 16-cifret kortnummer, en 3-cifret CVV-kode og kortets udløbsdato (måned og år).

Den digitale varebutik tilbyder kort i euro med en saldo på 9€. Disse kort giver dig mulighed for at aktivere et abonnement på tjenester som Netflix, PS og andre.

Den digitale varebutik tilbyder kort i euro med en saldo på 9€. Disse kort er designet til at aktivere abonnementer på tjenester som Netflix, PS og andre. Kort kan kun bruges inden for 3 timer efter aktivering. Bemærk venligst, at du skal beregne betalingsgebyret korrekt, da dette ikke er en gyldig grund til substitution. Du skal kontakte mig for at bekræfte betalingen inden du køber. 3D Secure bruges også til at sikre sikkerheden ved dine transaktioner. Hvis betalingen ikke går igennem, kan du returnere pengene inden for 24 timer. Bemærk venligst, at enhver svigagtig transaktion er forbudt. Efter købet modtager du et 16-cifret kortnummer, en 3-cifret CVV-kode og kortets udløbsdato (måned og år).


***


Kort tilbydes i euro med en saldo på 9€, som kan bruges til at aktivere forskellige tjenester som Netflix, PS og andre. Kort har en tidsbegrænsning for brug - op til 3 timer. Inden køb skal du aftale betaling via beskeder. Kort er beskyttet af 3D Secure-teknologi. Går betalingen ikke igennem, er det muligt at returnere pengene indenfor 24 timer. Med kortet får du et 16-cifret kortnummer, en 3-cifret CVV-kode og kortets udløbsdato (måned og år). Købers salær skal tages i betragtning ved betaling, da dette ikke er grund til at udskifte kortet. Det er vigtigt at huske, at enhver svigagtig transaktion er forbudt.


***


  1. Eurokort med en saldo på €9 er en fantastisk måde at få adgang til en række digitale produkter til en fantastisk pris.
  2. Jeg var meget tilfreds med mit køb af et Euro-kort med en saldo på 9€. Jeg brugte det til at aktivere Netflix, og det fungerede uden problemer.
  3. Hvis du leder efter en overkommelig måde at få adgang til digitale produkter på, så er eurokort med en saldo på €9 et godt valg.
  4. Jeg købte et Euro-kort med en saldo på 9€ for at aktivere min PSN-konto, og alt gik glat.
  5. Eurokort med en saldo på 9€ er en hurtig og bekvem måde at få adgang til digitale produkter som Xbox Live eller PlayStation Plus.
  6. Jeg brugte et Euro-kort med en saldo på 9€ til at købe spil fra Nintendo eShop, og jeg blev glædeligt overrasket over, hvor nemt og hurtigt det var.
  7. Hvis du vil spare på at købe digitale produkter, så er eurokort med en saldo på 9€ en god mulighed. Jeg brugte det til at købe et Apple Music-abonnement og fik en fantastisk rabat.



Ejendommeligheder:




Eurokort er en fantastisk måde at betale for digitale varer og tjenester i Europa.

Praktisk at bruge til at aktivere Netflix, PS og andre tjenester.

Evnen til at genopbygge saldoen med 9 euro giver dig mulighed for at spare på provisioner.

Ingen skjulte gebyrer - alt er gennemsigtigt og forståeligt.

Eurokort sendes øjeblikkeligt til din e-mail, hvilket gør brugen af ​​dem så bekvem som muligt.

Et godt alternativ til bankkort til online shopping.

Betaling med kort i euro kræver ikke valutaomregning og sparer penge på bankkommissioner.

Eurokort understøttes af de fleste tjenester og butikker i Europa.

Nyttigt til køb af apps og spil fra appbutikker.

Pålidelig og sikker måde at betale online på.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)