STEAM Wallet CARD 20 TL ?⚡️TYRKISK FORUDBETALING + ?

❤️‍?Promotion❤️‍? ⚡️Når du betaler for din ordre, sender systemet den med det samme via e-mail. Vi garanterer kvalitet! ?6+ betalingsmetoder er tilgængelige på vores platform. Vi arbejder syv dage om ugen og døgnet rundt for at yde den bedste service. Vores platform er PAIR for Tyrkiet. Bemærk venligst, at denne kode kun er gyldig for Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet og bruger tyrkiske lira (TL) som deres valuta.

Sådan aktiverer du et Steam-gavekort:

  • Log ind på din Steam-konto
  • Klik på "Konto" og derefter "dit brugernavn" i øverste højre hjørne for at gå til din konto.
  • På højre side af brugerdatasiden er der en blå boks, der viser den aktuelle pungsaldo.
  • Direkte under wallet-saldoen er et link til at indtaste koden fra kortet og fylde saldoen på din Steam-konto.

?Vi tilbyder gave cashback for positiv feedback og en garanteret gave ved hvert køb! For at modtage en gave, skriv en positiv anmeldelse med en kommentar.

?Du kan købe Steam-gavekort i TL ved at følge følgende links: ?Steam-gavekort til 100 TL -- ✅ ?Steam-gavekort til 200 TL -- ✅ ?Steam-gavekort til 250 TL -- ✅ ?Steam-gavekort til TL 300 TL -- ✅

Derudover tilbyder vi: ?Ændring af region til Tyrkiet for 3 TL? Et forudbetalt kort, der giver fuld adgang til en ny Steam-konto i Tyrkiet? Fyld op på din Steam-saldo i Tyrkiet for 20, 50, 100, 200, 250 eller 300 TL.

Tak fordi du valgte vores platform! Glem ikke at skrive en anmeldelse og modtage en gave!

Vores butik med digitale varer er glade for at kunne præsentere dig et digitalt produkt af høj kvalitet - STEAM Wallet CARD 20 TL! Dette er en forudbetaling i tyrkiske liraer, der giver dig mulighed for at fylde din Steam-konto op og købe alle spil, tilføjelser, genstande og mere på Steam-platformen.

Vi garanterer hurtig og øjeblikkelig levering af varerne, som du kan modtage på e-mail umiddelbart efter betaling for ordren. Udnyt en bekvem og sikker betalingsmetode på vores platform, og vi garanterer sikkerheden ved enhver transaktion.

Bemærk venligst, at vores STEAM Wallet 20 TL-kort kun er gyldigt for Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet og bruger tyrkiske lira (TL) som deres valuta.

Gå ikke glip af muligheden for at købe højkvalitets og pålidelige digitale varer i vores digitale varebutik. Bestil dit STEAM Wallet 20 TL-KORT ​​i dag, og nyd dit yndlingsspil på Steam-platformen!

STEAM Wallet 20 TL-kortet er et forudbetalt tyrkisk lira-kort designet til at fylde din kontosaldo på Steam-platformen. Ved at købe dette kort vil du være i stand til at købe spil, tilføjelser, varer og meget mere på Steam-platformen. Kortet vil blive leveret til din e-mail umiddelbart efter betaling for ordren. Bemærk venligst, at kortet kun er gyldigt for Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet og bruger tyrkiske lira (TL) som valuta.

Derudover tilbyder platformen forskellige betalingsmetoder, samt cashback for positive anmeldelser og en garanteret gave ved hvert køb. For at bruge kortet skal du logge ind på din Steam-konto, vælge sektionen "Konto" og indtaste koden fra kortet i feltet for at fylde din saldo op.

Udover STEAM Wallet 20 TL-kortet tilbyder platformen også andre produkter, herunder Steam-gavekort i forskellige beløb, regionsændring til Tyrkiet for 3 TL, forudbetalte kort med fuld adgang til en ny Steam-konto i Tyrkiet og Steam-top-up i Tyrkiet for forskellige beløb.

Steam Wallet 20 TL-kortet er et forudbetalt tyrkisk lira-kort, der giver dig mulighed for at fylde din Steam-konto op og købe spil, tilføjelser, varer og andre produkter på Steam-platformen. Dette kort er kun gyldigt for Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet og bruger tyrkiske lira (TL) som valuta.

Når du betaler for en ordre, sender systemet øjeblikkeligt et kort til den angivne e-mail. Sælgeren garanterer kvaliteten af ​​varerne og tilbyder 6+ betalingsmetoder på sin platform. Den arbejder også 7 dage om ugen og 24 timer i døgnet for at yde den bedste service til sine kunder.

For at aktivere et Steam-gavekort skal du logge ind på din Steam-konto og på brugerdatasiden indtaste koden fra kortet i det relevante felt. Herefter vil wallet-saldoen blive genopfyldt med det angivne beløb.

Den digitale varebutik, der tilbyder dette kort, garanterer hurtig og øjeblikkelig levering af varerne til den angivne e-mail. Derudover tilbyder sælgeren en regionsændring til Tyrkiet, forudbetalte kort med fuld adgang til en ny Steam-konto i Tyrkiet og opfyldning af Steam-saldo i Tyrkiet i forskellige beløb.

Sælgeren tilbyder også gave-cashback for positiv feedback og en garanteret gave ved hvert køb. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse med en kommentar. Derudover kan du købe Steam-gavekort i forskellige beløb i tyrkiske lira.


***


Der tilbydes et Steam Wallet-kort på 20 tyrkiske lira, som er velegnet til at fylde op på Steam-konti, der er registreret i Tyrkiet, og til at bruge tyrkiske lira. Efter betaling for ordren sendes den automatisk til den angivne e-mailadresse. Betjeningen af ​​kortet er garanteret, og kundesupport ydes døgnet rundt. For at aktivere kortet skal du logge ind på din Steam-konto, gå til sektionen "Konto", indtaste koden fra kortet i feltet under tegnebogens saldo og klikke på knappen "Indbetaling". Kortet er også ledsaget af en gave og gave cashback for positiv feedback. Derudover kan du købe gavekort på 100, 200, 250 eller 300 tyrkiske lira, samt et kort til at ændre Steam-regionen til Tyrkiet og et kort til at oprette en ny Steam-konto med fuld adgang.


***


  1. Fantastisk kort til at købe spil på Steam!
  2. Praktisk og hurtig betaling fra en kortkonto.
  3. Fyld hurtigt din Steam-pung op.
  4. En fantastisk måde at købe spil på Steam med rabat.
  5. Et fremragende valg for dem, der ønsker at spare penge på at købe spil.
  6. Pålidelig betalingsmetode, sikkerhed garanteret.
  7. Fremragende værdi for pengene og kvalitet.
  8. En enkel og praktisk måde at fylde din Steam-pung på.
  9. En pålidelig og hurtig måde at købe spil på Steam-platformen.
  10. Superhurtig adgang til de nyeste spil på Steam-platformen.



Ejendommeligheder:




En fantastisk måde at fylde din Steam-saldo på uden at skulle bruge et kreditkort.

En bekvem og hurtig måde at købe spil og tilføjelser til dem på Steam-platformen.

Stor værdi for pengene - med et Steam Wallet 20 TL-kort får du adgang til over 2000 spil.

Hurtig kodelevering til e-mail efter betaling.

En bekvem løsning for dem, der ikke ønsker at efterlade deres bankoplysninger på Steam-platformen.

Steam Wallet 20 TL-kort kan bruges til at købe spil og andre digitale varer ikke kun på tyrkisk, men også i andre regionale Steam-butikker.

Ved at købe et Steam Wallet 20 TL forudbetalt kort kan du undgå uventede ekstra omkostninger.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)