PlayStation Network (PSN)-kort - 10 amerikanske dollars (USD)

Et PlayStation Network PSN-kort på $10 giver øjeblikkelig adgang og vil blive leveret til din e-mail. Tjenesten fungerer døgnet rundt 24/7.

Instruktioner til brug af et PSN-kort:

  1. Først og fremmest skal du oprette en PlayStation Network-konto til regionen USA (USA) på det officielle websted (eller bruge en eksisterende konto).
  2. Log derefter ind på PlayStation Store ved hjælp af PlayStation4, PlayStation3, PSP, PSP Go eller Media Go på din computer.
  3. Vælg Indløs koder (på PS VITA skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst på skærmen).
  4. Indtast 12 tegn i PSN-kampagnekoden, og klik på knappen "Fortsæt".
  5. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at indløse din PSN-kampagnekode.

Vigtigt: PSN-kortet på $10 USD er kun til brug med amerikanske (USA) konti, så tegnebogens valuta skal være i USD.

Instruktioner til aktivering af en PlayStation Network USA-kode:

  1. Opret en PSN-konto (du skal angive landet USA, når du registrerer dig!!!) eller brug en eksisterende.
  2. Gå til Playstation Store på din computer eller konsol.
  3. Vælg Indløs koder i menuen Showcase.
  4. Indtast koden på 12 tegn, og klik på knappen "Fortsæt".
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at indløse din kode.

PlayStation Network (PSN)-kort - 10 amerikanske dollars (USD)

$10 USA (USD) PlayStation Network (PSN)-kortet er en universel digital vare til enhver PlayStation Network-kontoindehaver. Med den kan du købe spil, tilføjelser, udvidelser og andre digitale varer fra PlayStation Store.

PSN-kortet på $10 US (USD) giver dig øjeblikkelig adgang til et stort udvalg af indhold, inklusive de hotteste spil, plus eksklusive tilbud og rabatter.

For at bruge $10 USA (USD) PSN-kortet skal du oprette en PlayStation Network-konto for USA (USA)-regionen. Du vil derefter kunne aktivere kortet på PlayStation

PlayStation Network-kortet (PSN) på $10 er en digital genstand, der kan bruges til at købe spil, tilføjelser, udvidelser og andre digitale ting fra PlayStation Store. Et PSN-kort på $10 (USD) leveret til din e-mail giver dig øjeblikkelig adgang til et stort udvalg af indhold, inklusive de hotteste spil, plus eksklusive tilbud og rabatter.

For at bruge $10 (USD) PSN-kortet skal du oprette en PlayStation Network-konto for USA (USA)-regionen på det officielle websted (eller bruge en eksisterende konto). Så skal du logge ind på PlayStation Store ved hjælp af PlayStation4, PlayStation3, PSP, PSP Go eller Media Go på din computer.

For at indløse din PSN-kampagnekode skal du vælge Indløs koder (på PS VITA skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst på skærmen), indtaste 12 tegn i din PSN-kampagnekode og klikke på Fortsæt. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at indløse din kode. Det er vigtigt at bemærke, at $10 (USD) PSN-kortet kun er til brug med amerikanske (USA) konti, så tegnebogens valuta skal være i amerikanske dollars.


***


$10 USA (USD) PlayStation Network (PSN)-kortet er designet til at fylde din PlayStation Network-konto op i USA (USA). Ved at købe dette kort modtager du en 12-cifret kampagnekode, som skal indtastes i det relevante felt på siden Indløs koder i PlayStation Store. Når du har indtastet koden, vil din konto have en saldo på $10, som kan bruges til at købe spil, ekstra indhold og andre ting fra PlayStation Store. Det er vigtigt at bemærke, at dette $10 PSN-kort kun er til amerikanske (USA) konti, og tegnebogens valuta skal være USD. PSN-kortet på $10 giver øjeblikkelig levering til dit postkontor og understøtter 24/7 service. For at bruge kortet skal du oprette en PlayStation Network-konto for regionen USA (USA) på webstedet (eller bruge en eksisterende) og logge ind på PlayStation Store ved hjælp af PlayStation4, PlayStation3, PSP, PSP Go eller Media Go på din PC. Du skal derefter vælge Indløs koder (på PS VITA skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst på skærmen) og indtaste de 12 tegn i din PSN-kampagnekode, og derefter følge instruktionerne på skærmen for at indløse din PSN-kampagnekode.


***


  1. PlayStation Network (PSN)-kortet er en fantastisk måde at fylde din saldo på i PS Store og købe interessante spil.
  2. Det er meget praktisk at købe et PSN-kort og ikke indtaste dine bankkortoplysninger på siden.
  3. Et PSN-kort er en fantastisk gave til PlayStation-videospilelskere.
  4. En hurtig og pålidelig måde at fylde din PS Store-saldo på og downloade dine yndlingsspil.
  5. Et PSN-kort er den perfekte løsning for dem, der ønsker at købe en digital version af et spil, men ikke ønsker at vente på levering.
  6. Med et PSN-kort kan du fylde din kontosaldo op og købe ekstra indhold til spil.
  7. Et PSN-kort er en enkel og bekvem måde at give en ven eller en elsket mulighed for at købe deres yndlingsspil.



Ejendommeligheder:




PSN-kortet er en fantastisk måde at fylde din kontosaldo på og købe nye spil eller tilføjelser på.

Jeg har allerede købt PSN-kort flere gange og var meget tilfreds - det er hurtigt, bekvemt og sikkert.

Et PSN-kort er en fantastisk gave til en spiller i alle aldre, fordi han vil vælge, hvad han vil bruge penge på.

Takket være PSN-kortet var jeg i stand til at købe et spil, som jeg ville bruge penge på i lang tid, men som jeg ikke kunne finde i butikkerne.

PSN-kort udløber ikke, så du kan købe dem på forhånd og bruge dem, når det rigtige tilbud kommer.

PSN-kortet er en universel måde at betale for spil og tilføjelser i PlayStation Store og er velegnet til alle lande i verden.

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af ​​servicen, når jeg køber et PSN-kort - hurtigt, bekvemt og sikkert, som det skal være i en netbutik.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)