BETALINGSKORT PSN - 36 PLN ? (Ingen provision)

Du har adgang til øjeblikkelig levering af varer umiddelbart efter betaling. For at betale uden gebyrer skal du vælge Enot.io som din betalingsmetode. Vi tilbyder kun lovlige aktiveringsnøgler til Playstation i Polen-regionen og i PLN-valuta. For at aktivere skal du have en konto, der er registreret i Polen. Vi anbefaler at købe et PlayStation Network Card 36 PLN, det er en ideel gave til alle, der elsker at spille! Vælg mellem tusindvis af spil at vælge imellem, fra indie-spil til store budget-titler, plus udvidelser, in-game-kreditter, sæsonkort, film og mere. Forudbetalte kort kan bruges på PlayStation Store, det største bibliotek af PlayStation-spil i verden.

Vi garanterer øjeblikkelig automatisk levering på alle vores produkter umiddelbart efter betaling. Vi accepterer SBP, bankkort, QIWI, YuMoney, WebMoney, krypto og mange andre betalingsmetoder. Vores supportservice er åben dagligt fra 07:00 til 23:00 (Moskva-tid).

Hvis du vil aktivere nøglen på PS4/PS5, anbefaler vi for nemheds skyld at skifte konsolsproget til engelsk. For at aktivere nøglen på konsollen skal du vælge "Indløs koder" i hovedmenuen i PS Store og indtaste koden. Hvis du vil aktivere nøglen på din pc, skal du gå til hjemmesiden, logge ind på din konto, klikke på din profil (avatar) i samme hjørne og vælge "Indløs koder" på listen, der kommer frem. Indtast koden og klik på "Fortsæt".

Vi har mange andre PSN-kortværdier:

  • Betalingskort PSN - 15 PLN
  • Betalingskort PSN - 25 PLN
  • Betalingskort PSN - 50 PLN
  • Betalingskort PSN - 70 PLN
  • Betalingskort PSN - 100 PLN
  • Betalingskort PSN - 120 PLN
  • Betalingskort PSN - 140 PLN
  • Betalingskort PSN - 200 PLN
  • Betalingskort PSN - 340 PLN
  • Betalingskort PSN - 480 PLN

Spil med os i GamerZ!

Skriv en beskrivelse af produktet - et digitalt produkt i en digital varebutik med et smukt html-design: "PSN PAYMENT CARD - 36 PLN ? (No Commission)"


***


PSN-betalingskortet på 36 PLN er en betalingsmetode til Playstation Network, der er designet til at aktivere og købe spil, tilføjelser, kreditter i spillet, sæsonkort, film og meget mere i PlayStation Store. Kortet har en nominel værdi på 36 PLN og er beregnet til aktivering på en konto, der er registreret i Polen-regionen. Nøglen aktiveres på PlayStation-konsollen via PlayStation Store-menuen og på en pc via PlayStation Network-webstedet. Et PSN-kort til en værdi af 36 PLN er den ideelle gave til alle, der elsker at spille på PlayStation. Produktet er tilgængeligt til omgående levering umiddelbart efter betaling uden kommission. Kort med andre pålydende værdier fra 15 PLN til 480 PLN er også tilgængelige.


***


  1. En fantastisk måde at fylde din PlayStation Store-saldo på uden ekstra gebyrer!
  2. PSN betalingskort - 36 PLN er en hurtig og bekvem måde at købe nye spil og tilføjelser på.
  3. Med dette kort kan du købe ethvert digitalt indhold fra PlayStation Store uden at skulle indtaste dine kreditkortoplysninger.
  4. En nem og sikker måde at betale for spil og andre produkter på PlayStation Store.
  5. PSN-betalingskort - 36 PLN er en fantastisk gave til fans af PlayStation-spil.
  6. At købe et PSN - 36 PLN betalingskort vil tage kun et par minutter, og brugen af ​​det vil tage et spørgsmål om sekunder.
  7. Du behøver ikke længere bekymre dig om at indtaste dine bankoplysninger, når du køber nye spil og andre produkter fra PlayStation Store.



Ejendommeligheder:




PSN-betalingskortet er en hurtig og nem måde at fylde din PlayStation Network-konto på.

Det er meget praktisk, at kortet ikke har nogen kommission - du betaler kun for det beløb, du har brug for.

Ved at købe et PSN-gavekort kan du hurtigt og nemt købe et hvilket som helst spil eller tilføjelsesprogram fra PlayStation Store.

PSN-betalingskortet giver dig mulighed for at spare tid, som du ellers ville bruge på at lede efter andre betalingsmetoder.

Med et PSN-gavekort kan du få adgang til eksklusive spil og indhold, der ikke er tilgængeligt på andre platforme.

PSN-betalingskortet er en fantastisk gave til fans af PlayStation-spil.

Praktisk kortemballage gør den nem at bære og egnet til brug overalt.

PSN-gavekortet giver dig frihed til at vælge, hvordan du bruger dine penge på spil og indhold.

At købe et PSN-betalingskort er sikkert og sikkert, du kan være sikker på, at dine penge er sikre.

PSN-betalingskortet er en fantastisk løsning for alle, der ønsker at fylde deres PlayStation Network-konto op hurtigt og nemt.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)