AppStore iTunes betalingskort 500-9000 rubler [Rusland]

En aktiveringskode til Apple-gavekort (iTunes, AppStore, iCloud) vil blive sendt til dig efter betaling sammen med en bekræftelseskode, som skal sendes til os via besked for at identificere dit køb. Du kan bruge din gavekortsaldo til at købe musik, film, tv-serier, apps, bøger, lydbøger, Apple Music-abonnementer, iCloud-lagerplads, Apple Arcade, Apple Fitness, spil, køb i appen og mere.

For at bruge et gavekort skal du gå til iTunes Store, iBooks Store eller App Store på din enhed, og i slutningen af ​​afsnittet "Udvalg" skal du klikke på "Indtast kode". I App Store på din telefon kan du vælge "Indløs gavekort eller kode." Dernæst skal du logge ind med dit Apple-id og indtaste symbolkoden, der er angivet på kortet, i et særligt felt.

Bemærk venligst, at koden kun er egnet til den russiske AppStore og iTunes og ikke er egnet til aktivering i andre regioner. Garantien er gyldig på aktiveringstidspunktet.

Du kan finde mere information om, hvordan du indløser dit gavekort her til iPhone og iPad. Del denne information med dine venner på Vkontakte, Facebook og Twitter.

AppStore iTunes betalingskort 500-9000 rubler [Rusland]

AppStore iTunes-betalingskortet giver dig mulighed for at fylde din kontosaldo op med et beløb fra 500 til 9.000 rubler i den russiske sektion af AppStore og iTunes. Efter betaling vil du modtage en bekræftelseskode, som du skal sende til os for at identificere dit køb. Som svar sender vi dig en aktiveringskode til gavekort.

Med gavekortkredit kan du købe musik, film, tv-serier, apps, bøger, lydbøger, Apple Music-abonnementer, iCloud-lagerplads, Apple Arcade, Apple Fitness, spil, køb i appen og mere.

Sådan bruger du et betalingskort

  1. Gå til App Store, iTunes Store eller iBooks Store på din enhed.
  2. Find vores banner i afsnittet "Udvalg", og klik på knappen "Køb".
  3. Indtast den bekræftelseskode, som vi sender til dig efter betaling i specialfeltet.
  4. Kortet vil være aktiveret og klar til brug.

Bemærk venligst, at AppStore iTunes-betalingskortet kun gælder i den russiske sektion af AppStore og iTunes og kan ikke bruges til aktivering i andre regioner.

Del information om vores betalingskort med dine venner

Fortæl dine venner om vores AppStore iTunes-betalingskort, så de også kan nyde AppStore og iTunes-shopping. Del disse oplysninger ved hjælp af knapperne nedenfor.

AppStore iTunes-betalingskortet på 500 til 9.000 rubler er beregnet til at fylde din kontosaldo op i den russiske sektion af AppStore og iTunes. Efter betaling modtager du en bekræftelseskode, som skal sendes til sælger for at identificere dit køb, og til gengæld modtager du en gavekort aktiveringskode. Du kan bruge din gavekortsaldo til at købe musik, film, tv-serier, apps, bøger, lydbøger, Apple Music-abonnementer, iCloud-lagerplads, Apple Arcade, Apple Fitness, spil, køb i appen og mere.

For at bruge et betalingskort skal du gå til iTunes Store, iBooks Store eller App Store på din enhed, og i slutningen af ​​afsnittet "Udvalg" skal du klikke på "Indtast kode". I App Store på din telefon kan du vælge "Indløs et gavekort eller en kode". Derefter skal du logge ind med dit Apple-id og indtaste symbolkoden, der er angivet på kortet, i et særligt felt. Bemærk venligst, at AppStore iTunes-betalingskortet kun gælder i den russiske sektion af AppStore og iTunes og kan ikke bruges til aktivering i andre regioner.

Koden er kun egnet til den russiske AppStore og iTunes og er ikke egnet til aktivering i andre regioner. Garantien er gyldig på aktiveringstidspunktet. Mere information om, hvordan du indløser dit gavekort, kan findes her til iPhone og iPad. Fortæl dine venner om AppStore iTunes-betalingskort, så de også kan nyde shopping i AppStore og iTunes.


***


AppStore iTunes-betalingskortet er beregnet til køb af indhold i AppStore-applikationsbutikken og iTunes-musiktjenesten. Kortet har en pålydende værdi fra 500 til 9.000 rubler og kan købes i Rusland. For at aktivere kortet skal du følge linket på din iPhone eller iPad og følge instruktionerne. Dette kort giver brugerne mulighed for at købe apps, spil, film, musik og andet indhold fra AppStore og iTunes uden at bruge et kreditkort eller andre betalingsmetoder. Kortet kan også bruges som gave til venner og familie, der har Apple-enheder.


***


  1. ITunes AppStore-betalingskortet er en enkel og bekvem måde at købe digitale varer fra Apple Store.
  2. Ved hjælp af iTunes AppStore betalingskort kan du sikkert og hurtigt fylde din kontosaldo op.
  3. AppStore iTunes-betalingskortet er en fantastisk gave til ejere af Apple-enheder.
  4. ITunes AppStore betalingskort kommer i forskellige pålydende værdier, så du kan vælge den rigtige mulighed for ethvert budget.
  5. ITunes AppStore-betalingskortet er en fantastisk måde at købe apps, spil, musik og film fra Apple Store uden at bruge et kreditkort.
  6. Det er gratis at købe et AppStore iTunes betalingskort, hvilket gør det endnu mere attraktivt for brugerne.
  7. AppStore iTunes-betalingskort er en bekvem måde at kontrollere omkostningerne ved digitale varer i Apple Store.



Ejendommeligheder:




Det var meget praktisk - jeg kan bruge dette kort til at købe alt indhold i AppStore og iTunes uden at være bundet til mit kreditkort.

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af ​​iTunes AppStore betalingskortet - det fungerer upåklageligt og giver mig mulighed for nemt at købe apps og medieindhold.

Jeg købte et iTunes AppStore betalingskort som gave til en ven, og han var meget glad – dette er en fantastisk måde at give nogen mulighed for at købe, hvad de vil have.

Jeg plejede at være bange for at bruge mit kreditkort online, men takket være iTunes AppStore-betalingskortet kan jeg med ro i sindet købe alt, hvad jeg har brug for.

Et AppStore iTunes-betalingskort er en fantastisk gave til enhver iPhone- eller iPad-ejer.

Jeg modtog et iTunes AppStore betalingskort som bonus fra mit firma, og jeg blev positivt overrasket – det var en fantastisk måde at få gratis indhold på.

Jeg bruger iTunes AppStore-betalingskortet til at købe musik og film, og jeg er tilfreds – det er en hurtig og sikker måde at få adgang til det indhold, jeg elsker.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)