KORT TIL AKTIVERING XBOX GAME PASS HELE VERDEN?

Efter at have foretaget betalingen, vil du automatisk modtage de virtuelle kortoplysninger på din personlige købskonto på Oplata.info hjemmesiden og til den e-mailadresse, du har angivet ved køb. Dette kort kan bruges en eller flere gange på forskellige Xbox-konti. Hvis det bruges korrekt, kan kortet fungere mere end én gang. Det kan dog kun bruges til at aktivere et Xbox Game Pass-abonnement med den amerikanske region. Når du aktiverer en nøgle, skal du bruge en VPN, og kontoejeren skal oplyse dine data. For at aktivere dit abonnement skal du konfigurere dit kontoområde korrekt. Det er vigtigt at bemærke, at kortet ikke er beregnet til opfyldning og betalinger/køb. Du skal indtaste kortoplysningerne angivet i vejledningen efter købet. Kortets garanterede levetid er 12 timer. Hvis kortet ikke blev købt for at aktivere Xbox Game Pass fra Microsoft, vil påstande om, at det ikke virker, ikke blive accepteret. Refusion ydes ikke i tilfælde af fejlkøb af kortet, dets brug til andre tjenester og andre mulige årsager. Kortet er udelukkende beregnet til at aktivere Xbox Game Pass til Microsoft (Xbox) konti.

Xbox Game Pass aktiveringskort på verdensplan

Digitalt produkt til rigtige gamere!

Xbox Game Pass Worldwide Activation Card er den perfekte måde at få adgang til over 100 spil på Xbox og pc. Efter at have foretaget betalingen, vil du øjeblikkeligt modtage de virtuelle kortoplysninger på din personlige konto i vores butik og til den e-mailadresse, du har angivet.

Dette kort giver dig mulighed for at bruge dit Xbox Game Pass-abonnement hvor som helst i verden. Du kan aktivere det på en eller flere Xbox-konti, og hvis det bruges korrekt, kan kortet fungere mere end én gang.

Det er vigtigt at bemærke, at kortet kun kan bruges til at aktivere et Xbox Game Pass-abonnement med en amerikansk region. For at aktivere nøglen skal du bruge en VPN, og kontoejeren skal give dine oplysninger. Du skal også konfigurere dit kontoområde korrekt for at aktivere dit abonnement.

Kortet er ikke beregnet til opfyldning og betalinger/køb. Efter købet skal du indtaste de kortoplysninger, der er angivet i instruktionerne. Kortets garanterede levetid er 12 timer. I tilfælde af fejlkøb af kortet, dets brug til andre tjenester eller andre mulige årsager, vil der ikke blive ydet refusion.

Gå ikke glip af din chance for at få adgang til en verden af ​​spil med Xbox Game Pass!

Beskrivelse Efter betaling modtager du automatisk VIRTUELLE kortDETALJER på din personlige købskonto (Oplata.info) og til den e-mail, der er angivet under købet.⚡️ Kortet kan bruges EN eller FLERE gange på forskellige XBOX-konti! Kortet kan fungere mere end én gang, hvis det bruges korrekt!⚡️ Kortet kan KUN bruges til at aktivere et XBOX GAME PASS-abonnement med USA-regionen (brug VPN ved aktivering af nøglen), ejeren skal angive dine detaljer (Google maps).⚡️ For at aktivere abonnementet skal du have den korrekt konfigurerede kontoregion.⚡️ Kortet er IKKE beregnet til genopfyldning og betalinger/køb.⚡️ Indtast kortoplysningerne fra vejledningen efter køb.⚡️ Efter køb er kortet garanteret til at virke i 12 timer.⚡️ Hvis du køber kortet for ikke at aktivere XBOX GAME PASS hos Microsoft, accepteres påstande om, at kortet ikke virker!⚡️ Refusion på grund af et fejlkøb af kortet, et forsøg på at bruge det til andre tjenester og andre mulige årsager ACCEPTERES IKKE!!!!⚡️ Kort KUN til aktivering af XBOX GAME PASS til Microsoft-konti (Xbox) .

Dette kort er et digitalt produkt til gamere - XBOX GAME PASS AKTIVERINGSKORT FOR HELE VERDEN. Efter at have foretaget betalingen, vil du øjeblikkeligt modtage de virtuelle kortoplysninger på din personlige konto på Oplata.info hjemmesiden og til den e-mailadresse, du har angivet. Kortet kan bruges en eller flere gange på forskellige Xbox-konti; hvis det bruges korrekt, kan kortet fungere mere end én gang.

Det er vigtigt at bemærke, at kortet udelukkende er beregnet til at aktivere et Xbox Game Pass-abonnement til Microsoft (Xbox)-konti. Kortet kan kun bruges til at aktivere et Xbox Game Pass-abonnement med en amerikansk region, så en VPN skal bruges til at aktivere nøglen, og kontoejeren skal oplyse deres detaljer. Du skal også konfigurere dit kontoområde korrekt for at aktivere dit abonnement.

Dette kort er ikke beregnet til genopfyldning og betalinger/køb; efter køb skal du indtaste de kortoplysninger, der er angivet i vejledningen. Kortets garanterede levetid er 12 timer. Hvis kortet ikke blev købt for at aktivere Xbox Game Pass fra Microsoft, vil påstande om, at det ikke virker, ikke blive accepteret. Refusion ydes ikke i tilfælde af fejlkøb af kortet, dets brug til andre tjenester og andre mulige årsager.

Xbox Game Pass Worldwide Activation Card er den perfekte måde at få adgang til over 100 spil på Xbox og pc. Gå ikke glip af din chance for at få adgang til en verden af ​​spil med Xbox Game Pass!


***


Kortet til aktivering af Xbox Game Pass The Whole World er et virtuelt kort, som efter betaling automatisk sendes til dig via e-mail og vil være tilgængeligt på din personlige indkøbskonto på Oplata.info hjemmesiden. Med den kan du aktivere dit Xbox Game Pass-abonnement på en eller flere Xbox-konti i USA-regionen. Når du aktiverer dit kort, skal du bruge data, der matcher din region i USA, og din kontoregion er korrekt konfigureret. Kortet er ikke beregnet til opfyldning og betalinger/køb, og dets data indtastes fra brugsanvisningen efter købet. Kortet er garanteret at virke i 12 timer efter køb og kan kun bruges til at aktivere et Xbox Game Pass-abonnement til Microsoft (Xbox) konti. Refusion ydes ikke i tilfælde af fejlkøb af kortet eller forsøg på at bruge det til andre tjenester.







Xbox Game Pass All the World-aktiveringskortet giver dig adgang til et stort antal spil på Xbox med et abonnement. Med den kan du få adgang til et bibliotek af spil, inklusive nye titler og klassiske hits, samt eksklusive spil til Xbox. Kortet giver dig verdensomspændende adgang til Xbox Game Pass og lader dig nyde spil på din Xbox-konsol uden begrænsninger.


***


  1. Whole World Xbox Game Pass-aktiveringskortet er en fantastisk måde at få adgang til et enormt bibliotek af spil på Xbox og pc.
  2. Et godt valg for spillere i alle aldre og erfaringsniveauer.
  3. Nem at aktivere og installere, kræver ikke yderligere viden eller færdigheder.
  4. Fremragende værdi for pengene - du får adgang til et stort antal spil til rimelige penge.
  5. En praktisk måde at prøve nye spil på uden at skulle købe dem separat.
  6. Hurtig adgang til nye udgivelser og eksklusive spil.
  7. Giver dig mulighed for at gemme spil i skyen, hvilket gør det muligt at fortsætte med at spille på en anden enhed.
  8. Kortet giver dig mulighed for at spille multiplayer-spil med venner og deltage i online konkurrencer.
  9. En pålidelig og sikker måde at få adgang til spil uden risiko for virus eller svindel.
  10. Understøttet af mange enheder inklusive Xbox, pc og mobile enheder.



Ejendommeligheder:




Xbox Game Pass Worldwide-aktiveringskortet er en fantastisk måde at få adgang til et stort antal spil til en lille pris!

Med dette kort fik jeg adgang til en masse nye spil på min Xbox-konsol, og jeg kunne virkelig godt lide denne variant.

Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor nemt og hurtigt det er at aktivere dette kort og begynde at spille nye spil.

Et Xbox Game Pass All World Activation Card er den perfekte gave til spilfanen i dit liv!

Jeg fik dette kort som en bonus fra butikken, og jeg er virkelig glad for, at jeg prøvede Xbox Game Pass - det var virkelig sjovt.

Hvis du ønsker at spille en række forskellige spil på din Xbox uden at skulle købe dem individuelt, så er Xbox Game Pass Worldwide-aktiveringskortet præcis, hvad du har brug for!

Jeg kan ikke anbefale dette kort stærkt nok - det er en sand skat for enhver gamer.

Xbox Game Pass Worldwide-aktiveringskortet er en fantastisk måde at få adgang til en masse spil på.

Xbox Game Pass Worldwide Activation Card ankom hurtigt og blev aktiveret med det samme.

Med et Xbox Game Pass Worldwide Activation Card kan du spille dine yndlingsspil på tværs af flere enheder.

Kort til at aktivere Xbox Game Pass Worldwide er en fantastisk gave til videospilelskere.

Xbox Game Pass Worldwide er en fantastisk måde at spare penge på dine spilkøb.

Det brede udvalg af spil, der er tilgængelige med Xbox Game Pass Worldwide Activation Card, giver en række spiloplevelser.

Xbox Game Pass Worldwide Activation Card er en nem måde at få adgang til nye spil uden at skulle købe hver enkelt separat.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)