Jurassic World Evolution 2 ?PREMIUM (STEAM)-konto ?

Når du køber dette produkt, modtager du et login og en adgangskode til en licenseret konto med spillet Jurassic World Evolution 2: Premium Edition (STEAM) til offlinebrug. Købet inkluderer det fulde Jurassic World Evolution 2-spil, Deluxe Upgrade Pack og Early Cretaceous Pack.

Ved at købe et produkt får du garanteret adgang til spillet Jurassic World Evolution 2: Premium Edition offline, en licenseret version af spillet og sparer mere end 90 % af dine penge. Du vil være i stand til at gennemføre en fuld enkelt spiller gennemspilning af spillet, men spillets online funktioner er ikke garanteret at virke. Sprog i spillet: russisk, engelsk og andre. Du vil have adgang til din spilkonto, samt mulighed for selv at downloade opdateringer/patches. Du vil altid have en frisk og aktuel version af spillet, og adgangen forbliver din. Desuden giver sælgeren en garanti på produktet i 60 dage efter købet.

Det er vigtigt at sikre sig, at din pc opfylder spillets systemkrav og er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle; du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at blande sig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen. Sælger er ikke ansvarlig for den mulige korrekte drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre). Hvis nogen af ​​ovenstående oplysninger ikke passer dig, skal du ikke købe dette produkt. Arbejdsvarer kan ikke returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Det anbefales at bruge Notepad eller Wordpad til at åbne filen.

Derudover kan du modtage et cashback på 5 % af prisen på produktet ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden og en gave ved at skrive til sælgeren "Jeg vil have en gave." Gaven sendes efter sælgers skøn inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance". Vi anbefaler at dele oplysninger om dette produkt med venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.

Jurassic World Evolution 2 ?PREMIUM (STEAM)-konto ?

Denne digitale genstand repræsenterer en Steam-konto med spillet [Jurassic World](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Jurassic%20World&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Jurassic%20World.) Evolution 2: Premium Edition. Købet inkluderer det fulde spil samt Deluxe Upgrade Pack og Early Cretaceous Pack.

Når du køber dette produkt, får du garanteret adgang til spillet offline, en licenseret version og sparer mere end 90 % af dine penge. Du vil være i stand til at gennemføre en fuld enkelt spiller gennemspilning af spillet, men online funktionalitet er ikke garanteret. Spilsprog - russisk, engelsk og andre. Du vil have adgang til din spilkonto, samt mulighed for selv at downloade opdateringer/patches. En aktuel, frisk version af spillet er garanteret.

Sørg for, at din pc opfylder spillets systemkrav. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje spil til din konto, ændre indstillinger og andre kontodata. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle; du får adgang til Steam-kontoen med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at blande sig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.

Når du køber dette produkt, modtager du et link til din konto og instruktioner med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Derudover kan du modtage et cashback på 5 % af prisen på produktet ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden og en gave ved at skrive til sælgeren "Jeg vil have en gave."

"Jurassic World Evolution 2: Premium Edition" er et computerspil, som du vil modtage sammen med en licenseret Steam-konto, når du køber dette produkt. Spillet kommer med en Deluxe Upgrade Pack og en Early Cretaceous Pack. Du vil være i stand til at spille hele spillet i singleplayer-tilstand, men online-funktionalitet er ikke garanteret. Spilsprog - russisk, engelsk og andre.

Efter køb af produktet får du adgang til en Steam-konto, hvorfra du kan downloade og spille "Jurassic World Evolution 2: Premium Edition". Du vil også blive forsynet med instruktioner om, hvordan du bruger din konto og adgang til spilopdateringer og patches.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle, og du vil ikke være i stand til at aktivere spillet på din egen Steam-konto. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, og der kan være andre brugere på den. Det er forbudt at forstyrre din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.

Du modtager et link til din konto og instruktioner med det samme til den e-mail, du angav ved betalingen. Med en positiv anmeldelse på købssiden kan du også modtage cashback på et beløb på 5% af prisen på produktet, samt en gave ved at skrive til sælgeren "Jeg vil have en gave." Husk at fungerende varer ikke kan returneres eller ombyttes, så sørg for at din computer opfylder spillets systemkrav før køb.


***


Jurassic World Evolution 2 PREMIUM (STEAM) konto er et unikt produkt for fans af spil, hvor du kan oprette og administrere din egen dinosaurpark. Dette produkt er en konto på Steam-platformen, der indeholder en licenseret version af spillet Jurassic World Evolution 2 i en udvidet PREMIUM-version.

Spillere vil være i stand til at føle sig som rigtige parkforvaltere, skabe nye dinosaurer, forbedre eksisterende og drage omsorg for besøgendes velbefindende. Spillet har mange muligheder for udvikling: fra at bygge nye attraktioner og forske i nye arter af dinosaurer til at løse miljøproblemer og håndtere katastrofer.

Premium-versionen af ​​spillet inkluderer ekstra indhold såsom eksklusive dinosaurarter, nye missioner og opgaver og unikke visuelle effekter. Når du har adgang til denne konto, vil du være i stand til at nyde alle fordelene ved Jurassic World Evolution 2 fuldt ud.


***


  1. Jurassic World Evolution 2 er et fantastisk spil, der lader dig skabe og administrere din egen dinosaurpark.
  2. Utrolig grafik og realistiske lyde får dig til at føle dig som en rigtig parkforvalter.
  3. Spillet har mange spændende missioner og opgaver, der ikke vil lade dig kede dig.
  4. At kompilere genetiske kæder og eksperimentere med dinosaurer er et interessant og udfordrende aspekt af spillet.
  5. Et gennemtænkt kontrolsystem giver selv begyndere mulighed for hurtigt og nemt at vænne sig til spillet.
  6. Et bredt udvalg af dinosaurer og muligheden for at skabe dine egne hybrider gør spillet endnu mere interessant.
  7. Tilstedeværelsen af ​​multiplayer giver dig mulighed for at spille med venner og skabe parker sammen.
  8. Regelmæssige opdateringer og tilføjelser til spillet sikrer dets konstante udvikling og forbedring.
  9. Jurassic World Evolution 2 er en fantastisk måde at bruge tid på og kaste sig ud i dinosaurernes fascinerende verden.
  10. Ved at købe en digital Jurassic World Evolution 2 PREMIUM (STEAM) konto, får du adgang til mange eksklusive bonusser og funktioner i spillet.



Ejendommeligheder:




Jurassic World Evolution 2 er et fantastisk spil, der vil holde dig underholdt i timevis!

En fremragende efterfølger, der vil glæde alle fans af Jurassic World-franchisen.

Grafik og lyd i spillet på højeste niveau, skaber en unik atmosfære.

Dinosaur park management er lige blevet mere interessant og udfordrende.

Spillet er værd hver en krone brugt på dets erhvervelse.

Stort udvalg af forskellige typer dinosaurer med hver deres unikke egenskaber.

Spillet er velegnet til både børn og voksne på grund af dets sjove og enkle kontroller.

En række forskellige opgaver og missioner giver dig mulighed for at bevare interessen for spillet i lang tid.

Nydelse af spillet er garanteret, fordi oprettelsen og forvaltningen af ​​dinosaurparken er en meget spændende aktivitet.

Tilstedeværelsen af ​​en multiplayer-spiltilstand giver dig mulighed for at konkurrere med venner og teste dine parkstyringsevner.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)