iTunes |Türkiye|GAVEKODE 50 TL

Velkommen til vores butik!

Vi arbejder 24/7. Hvis du har spørgsmål, kan du stille dem via knappen "Chat" eller ved at sende en besked til sælgeren.

Efter købet modtager du automatisk en gavekode på 50 tyrkiske lira i gave – dette er et iTunes-gavekort. Dens saldo kan kun bruges på en konto, der er registreret i den tyrkiske region.

ITunes-gavekortet giver dig mulighed for at fylde din konto op og købe virtuelt indhold fra Apples digitale butikker i Tyrkiet: iTunes Store, App Store, iBookstore og Mac App Store.

For at aktivere kortet på din Mac eller pc skal du:

  1. Åbn iTunes og gå til sektionen "iTunes Store".
  2. Klik på "Aktiver".
  3. Indtast den købte kode.

For at aktivere kortet på din iPhone, iPod touch eller iPad skal du:

  1. Gå til "iTunes"-butikken.
  2. Gå til sektionen "Musik", og rul til bunden af ​​siden.
  3. Klik på "Aktiver".
  4. Indtast den købte kode.

Vores butik er åben 24 timer i døgnet. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via knappen "Chat" eller ved at sende en besked til sælgeren. Glem ikke, at du efter dit køb automatisk modtager en gavekode på 50 tyrkiske lira som gave, som kun kan bruges på en konto, der er registreret i den tyrkiske region. Med iTunes-gavekortet kan du fylde din konto op og købe virtuelt indhold fra Apples digitale butikker i Tyrkiet, såsom iTunes Store, App Store, iBookstore og Mac App Store. Det er hurtigt og nemt at aktivere dit kort - følg instruktionerne, vi giver for at aktivere på din Mac, pc, iPhone, iPod touch eller iPad.

iTunes | Tyrkiet | GAVEKODE 50 TL

Det 50 tyrkiske lira iTunes-gavekort er den perfekte gave til enhver ejer af en Apple-enhed, der er registreret i den tyrkiske region.

Dette kort giver dig mulighed for at fylde din kontosaldo op og købe virtuelt indhold i Apples digitale butikker i Tyrkiet: iTunes Store, App Store, iBookstore og Mac App Store.

Aktivering af dit kort er hurtigt og nemt på din Mac, pc, iPhone, iPod touch eller iPad.

Gå ikke glip af muligheden for at give dig selv eller dine kære en gave med det 50 tyrkiske lire iTunes-gavekort!

Kortet sælges i vores digitale varebutik. Køb hos os og nyd at shoppe i Apple-butikker i Tyrkiet når som helst!

iTunes | Tyrkiet | GAVEKODE 50 TL er et iTunes-gavekort på 50 TL, som du kan købe i vores digitale varebutik. Efter købet modtager du automatisk en gavekode, som kun kan bruges på en konto, der er registreret i den tyrkiske region. Dette kort giver mulighed for at fylde din kontosaldo op og købe virtuelt indhold i Apples digitale butikker i Tyrkiet: iTunes Store, App Store, iBookstore og Mac App Store.

For at aktivere kortet på din Mac eller pc skal du åbne iTunes og gå til sektionen "iTunes Store", derefter klikke på "Aktiver" og indtaste den købte kode. For at aktivere kortet på din iPhone, iPod touch eller iPad skal du gå til iTunes Store, gå til sektionen Musik og scrolle til bunden af ​​siden. Klik derefter på "Aktiver" og indtast den købte kode.

Glem ikke, at iTunes-gavekortet giver dig mulighed for at fylde din kontosaldo op og købe virtuelt indhold i Apples digitale butikker i Tyrkiet. Aktivering af dit kort er hurtigt og nemt på din Mac, pc, iPhone, iPod touch eller iPad. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via knappen "Chat" eller ved at sende en besked til sælgeren.


***


Et iTunes-gavekort på 50 TRY tilbydes. Den købte kode kan bruges til at fylde din kontosaldo op og købe virtuelt indhold fra Apples digitale butikker i Tyrkiet, herunder iTunes Store, App Store, iBookstore og Mac App Store. Aktivering er kun mulig på en konto, der er registreret i den tyrkiske region.

For at aktivere på din computer skal du åbne iTunes, gå til "iTunes" butikssektionen og klikke på "Aktiver", og derefter indtaste den købte kode. For at aktivere på en iPhone, iPod touch eller iPad skal du gå til iTunes Store, gå til sektionen Musik og klikke på Aktiver i slutningen af ​​sektionen, og derefter indtaste den købte kode.

Bemærk venligst, at et iTunes-gavekort kun er gyldigt i det angivne tidsrum, der er angivet på kortet, og det kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter.


***


  1. iTunes er en fantastisk måde at fylde din saldo på og købe musik, film eller apps.
  2. En gavekode på 50 TL til iTunes er en fantastisk gave til elskere af digitale varer.
  3. ITunes gør det nemt og hurtigt at downloade og organisere din musik og film.
  4. Det er praktisk og tidsbesparende at købe digitale varer via iTunes.
  5. iTunes tilbyder et bredt udvalg af musik, film og apps på tværs af flere platforme.
  6. En iTunes-gavekode er en enkel og praktisk måde at give en ven eller en elsket en digital gave på.
  7. ITunes gør det nemt at opdage ny musik og opdage nye kunstnere.
  8. iTunes er en fantastisk måde at gemme og organisere dine film og tv-serier på dine Apple-enheder.
  9. En iTunes-gavekode er en fantastisk måde at fylde din saldo på og købe nye apps til din enhed.
  10. iTunes tilbyder musik og film i høj kvalitet, som du nemt kan købe og downloade når som helst.



Ejendommeligheder:




iTunes er en fantastisk måde at få adgang til dine yndlingssange og -film hjemmefra.

At købe en iTunes-gavekode er en fantastisk gave til venner og familie, der elsker musik og film.

50 TL er et ret generøst beløb, nok til et par sange eller film på iTunes.

Med en iTunes-gavekode kan du nemt og bekvemt fylde din saldo op i app- og mediebutikken.

iTunes er en af ​​de mest populære medieindholdsbutikker i verden med millioner af sange, film og tv-shows tilgængelige.

At købe en digital genstand fra iTunes er en hurtig og sikker måde at få dine yndlingssange eller -film hjemmefra.

En iTunes-gavekode er en bekvem måde at betale for køb i medieindholdsbutikken uden at bruge et kreditkort eller andre betalingsmetoder.

iTunes tilbyder et bredt udvalg af musik og film, inklusive de seneste udgivelser, hvilket gør det attraktivt for fans af forskellige genrer.

En iTunes-gavekode er en fantastisk måde at støtte dine yndlingskunstnere og -skuespillere ved at købe deres seneste værker.

iTunes er en praktisk og nem måde at få adgang til dine yndlingssange og film, når du er på farten eller væk fra hjemmet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)