Insurgency: Sandstorm - Black Powder Weapon Skin Set ?

Vi sælger DLC STEAM GIFT TIL RUSLAND - en tilføjelse til spillet. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Indtast blot linket til din konto, accepter invitationen, og en gave vil blive sendt til dig på Steam - spillet eller tilføjelsen vil forblive hos dig for evigt. Gaven kan ikke accepteres på lager, kun tilføjet til din kontos Steam-bibliotek. Vi sender udelukkende til konti, der er registreret i Rusland, og hvor alle priser er angivet i rubler, kun via russisk IP. Vigtigt: vi sender ikke til CIS-landene/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Derfor, før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto (sørg for, at der står "RUSSLAND"). Ellers skal du ikke købe! Hvis du laver en fejl, behandler vi ordren manuelt, kontakt os via online chat eller Telegram. Instruktioner til at modtage et link til din konto: i Steam-klienten skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne, i menuen gå til "Indstillinger->Grænseflade->Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto.

Insurgency: Sandstorm - Black Powder Weapon Skin Set er et sæt med fire unikke våbenskin i spillet Insurgency: Sandstorm. Disse skins er lavet i stil med sort pulver og giver dit våben et unikt udseende. Sættet indeholder skind til følgende våben: M16A4, Mosin-Nagant M1891, Makarov og TOZ-194. Hvert skin er udformet med stor sans for detaljer, så du kan skille dig ud på slagmarken og imponere dine modstandere. For at købe skal du have en Steam-konto og spillet Insurgency: Sandstorm. Alle skind forbliver i dit lager for evigt. Få Insurgency: Sandstorm - Black Powder Weapon Skin Sæt og dekorer dit våben i sortkrudt-stilspillet!

Insurgency: Sandstorm - Black Powder Weapon Skin Set er ekstra indhold (DLC) til spillet Insurgency: Sandstorm, som inkluderer fire unikke skins til våben i spillet. Skind er lavet i stil med sort pulver og giver dit våben et unikt udseende. Sættet indeholder skind til følgende våben: M16A4, Mosin-Nagant M1891, Makarov og TOZ-194. Hvert skin er udformet med stor sans for detaljer, så du kan skille dig ud på slagmarken og imponere dine modstandere. For at købe denne DLC skal du have en Steam-konto og spillet Insurgency: Sandstorm. Når den er købt, vil DLC'en blive tilføjet til dit Steam-bibliotek og vil forblive hos dig for evigt. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre DLC. Det er vigtigt at sikre sig, at din Steam-konto er registreret i Rusland, og at alle priser er i rubler, og at du har adgang til en russisk IP-adresse. Afsendelse sker udelukkende til konti i Rusland-regionen. Hvis du har lavet en fejl med regionen, skal du kontakte sælgeren via online chat eller telegram. For at få et link til din Steam-konto skal du åbne Steam-klienten, klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne, vælge "Indstillinger", derefter "Interface" og markere feltet ud for "Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto.


***


Insurgency: Sandstorm - Black Powder Weapon Skin Set er en tilføjelse til Insurgency: Sandstorm, der indeholder et sæt våbenskind med sort pulver-tema. Sættet indeholder skind til flere typer våben, der vil ændre udseendet af våben i spillet. Denne tilføjelse kan købes som en gavenøgle på Steam, som kun er tilgængelig for Rusland-regionen. For at aktivere tilføjelsen skal du bruge Steam-versionen af ​​spillet. Efter betaling vil du modtage et link til din Steam-konto, som kan bruges til at modtage en gavenøgle. Bemærk venligst, at en gavenøgle ikke kan tilføjes til dit lager, men skal aktiveres i din kontos Steam-bibliotek.


***


  1. Et fremragende sæt våbenskind til Insurgency: Sandstorm.
  2. Kvaliteten af ​​detaljer på våbenmodellerne i Black Powder Skin Set er fantastisk!
  3. Interessant huddesign, der er fantastisk til skydespil.
  4. Black Powder Weapon Skin Set tilføjer en smule realisme til spillet med sin finish.
  5. Dette sæt skins understreger perfekt atmosfæren i spillet og skaber endnu større fordybelse i spilverdenen.
  6. Et godt valg for dem, der ønsker at diversificere deres spiloplevelse lidt.
  7. Realistiske lydeffekter tilføjet sammen med skins giver spillet endnu mere atmosfære.
  8. Et fantastisk sæt til samlere og skydefans.
  9. Black Powder Skin Set giver spillerne mulighed for at skille sig ud på slagmarken og se endnu mere cool ud.
  10. Dette sæt er bestemt prisen værd og vil tilføje en masse sjov til din spiloplevelse.



Ejendommeligheder:




Et godt valg for fans af Insurgency: Sandstorm og våbenskind.

Højkvalitets udarbejdning af detaljer på skind.

Smukt og realistisk våbendesign.

Et unikt sæt skins, der vil få dig til at skille dig ud fra andre spillere.

Nem installation og brug.

Lav pris for et sæt skind af høj kvalitet.

En følelse af unikhed og eksklusivitet ved brug af disse skind.

Positiv indvirkning på gameplay og atmosfære.

Responsiv og professionel support fra udviklere.

Regelmæssige opdateringer og tilføjelse af nye skins for at imødekomme spillernes ønsker.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)