Inside The Backrooms ✔️STEAM-konto

Ved at købe produktet får du adgang til en delt licenskonto med spillet Inside The Backrooms (STEAM) til offlinebrug. Et login og en adgangskode vil blive givet til dig efter købet.

Hvad får du ved køb? ✔️ Garanteret adgang til Inside The Backrooms-spillet offline. ✔️ Licenseret version af spillet. ✔️ ?sparer mere end 90 % af dine penge. ✔️ Mulighed for at fuldføre spillet helt alene. Spillets onlinefunktionalitet er ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. ✔️ Sprog i spillet: russisk, engelsk og andre. ✔️ Mulighed for selv at downloade opdateringer og patches. ✔️ Garanti fra sælger i 60 dage fra købsdatoen.

Vigtig:

  • Tjek, om din computer opfylder spillets systemkrav.
  • Brug af snydekoder, gratis spil på din konto, ændring af indstillinger og andre kontodata er forbudt.

Betingelser:

  • Dette element er ikke en Steam Digital aktiveringsnøgle.
  • Du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den.
  • Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer.
  • Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at blande sig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.
  • Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spillet på din konto).
  • Kontoen kan beskyttes med indbyggede sikkerhedsfunktioner.
  • Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre).
  • Hvis nogen af ​​ovenstående oplysninger ikke tilfredsstiller dig, skal du ikke købe dette produkt! Dette produkt kan ikke returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt til den e-mail, du har angivet under betalingen med det samme. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Hvordan får man cashback? Giv positiv feedback på købssiden. Der vil du modtage et gavekort på 5% af produktets pris.

"Inside The Backrooms ✔️STEAM Account" er et digitalt produkt, der giver adgang til en delt licenseret Steam-konto med spillet "Inside The Backrooms". Ved at købe dette produkt modtager du et login og en adgangskode til offline brug af spillet.

Dette spil er en licenseret version med mulighed for at downloade opdateringer og patches. Du sparer mere end 90 % af dine penge ved at købe dette produkt, og du vil være i stand til at gennemføre spillet helt alene på russisk, engelsk og andre sprog.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til en delt Steam-konto med det spil, du har købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer, og du modtager ikke fuldt ejerskab af kontoen, men kun adgang til spillet.

Der kan være andre brugere på kontoen, så du kan ikke forstyrre kontosikkerhedsindstillingerne eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spillet på din konto).

Sælgeren garanterer fuld adgang til spillet i 60 dage fra købsdatoen og fraværet af snydekoder og gratis spil på kontoen.

Efter købet vil et link til din konto og instruktioner med det samme blive sendt til den e-mail, du har angivet under betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Når du køber dette produkt, kan du også modtage et gavekort på 5% af prisen på produktet ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden.

Ved at købe "Inside The Backrooms ✔️STEAM Account" får du adgang til et spændende spil og sparer et betydeligt beløb.


***


Inside The Backrooms er et pc-spil tilgængeligt til offlinebrug på en Steam-konto, som vil blive givet til køberen efter køb. Dette er en licenseret version af spillet, der garanterer mere end 90 % pengebesparelse. Spillet er tilgængeligt på russisk og engelsk, samt muligheden for selv at downloade opdateringer og patches. Køberen er garanteret en komplet enkelt gennemspilning af spillet, men spillets onlinefunktionalitet er ikke garanteret og fungerer muligvis ikke korrekt. Ved køb af dette produkt får køberen garanteret adgang til spillet offline, samt en garanti fra sælgeren i 60 dage fra købsdatoen. Det er vigtigt at sikre, at din computer opfylder spillets systemkrav. Kontoen, der er overført til køberen, er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle og kan ikke overføres til ejerskab. Køberen kan ikke bruge Steam Family Sharing på denne konto. Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester. Ved køb af et produkt modtager køber et link til kontoen og instruktioner til den e-mail, der er angivet under betalingen, og kan også aktivere cashback ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden.


***


  1. Inside The Backrooms er et sjovt spil med en unik historie. Jeg nyder hvert minut tilbragt i denne mørke verden.
  2. Jeg købte en STEAM-konto med spillet Inside The Backrooms, og jeg er absolut tilfreds med mit køb. Jeg fik hurtig adgang til spillet og kunne begynde at spille med det samme.
  3. Meget fedt spil! Jeg kan ikke stoppe med at se Inside The Backrooms, fordi jeg gerne vil vide, hvad der derefter sker. Jeg anbefaler det til alle fans af gyserspil.
  4. En STEAM-konto med spillet Inside The Backrooms er en fantastisk måde at købe spillet på uden at forlade hjemmet. Jeg modtog min konto med det samme og begyndte at spille umiddelbart efter købet.
  5. Inside The Backrooms er en rigtig godbid for horror- og puslespilelskere. Jeg nyder alle niveauer og synes, at dette er et af de bedste spil i sin genre.
  6. En STEAM-konto med spillet Inside The Backrooms er en fantastisk gave til spilelskere. Jeg gav denne konto til min ven til hans fødselsdag, og han var glad.
  7. Jeg har ventet på udgivelsen af ​​Inside The Backrooms i lang tid, og den levede op til alle mine forventninger. Jeg nyder den unikke historie og interessante gåder.
  8. Jeg købte en STEAM-konto med spillet Inside The Backrooms, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg havde adgang til spillet med det samme og var i stand til at begynde at spille uden forsinkelse.
  9. Inside The Backrooms er et spil, der får dig til at tænke og fordybe dig i dets verden. Jeg nyder hvert øjeblik, jeg bruger i dette spil.
  10. En STEAM-konto med spillet Inside The Backrooms er en fantastisk måde at købe spillet til en overkommelig pris. Jeg modtog min konto med det samme og nyder spillet hver dag.



Ejendommeligheder:




Jeg anbefaler Inside The Backrooms som et spændende digitalt merchandise for horrorelskere.

En STEAM-konto hos Inside The Backrooms er et godt valg for dem, der leder efter en ny spilleoplevelse.

Inside The Backrooms er et spændende spil med en interessant historie og en spændende atmosfære.

Ved at købe en STEAM-konto hos Inside The Backrooms får du adgang til en unik og fordybende spiloplevelse.

Hvis du elsker spil med gyserelementer, så er Inside The Backrooms, hvad du har brug for.

STEAM-konto med Inside The Backrooms er en fantastisk gave til fans af spil med usædvanlige plots.

Inside The Backrooms er et godt eksempel på, hvordan et digitalt produkt kan give en fordybende spiloplevelse.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)