Icarus®✔️Steam (?ONLINE)(GLOBAL)?

Efter betaling får du øjeblikkeligt adgang til en delt Steam-konto med et allerede aktiveret spil. Alle konti er registreret af os personligt, så der vil ikke være nogen problemer med dem. Ved køb vil du modtage et Steam-login og adgangskode samt en Steam-licenskonto med spillet. Derudover har kontoen spillet Squad. Du vil have adgang til en komplet liste over spilopdateringer, samt muligheden for at spille online. Der er ingen grund til at installere aktivatorer eller programmer, alt fungerer som normalt. Du kan opdatere spillet som du vil. Kontoen er ubegrænset, så du vil have adgang til den for evigt. Produktgarantien er 30 dage fra købsdatoen. Brug af snyderi, forbudte programmer og overtrædelse af spillets regler, som førte til BAN af spillet eller kontoen, er dog ikke inkluderet i garantisagen. Hvis du har spørgsmål eller problemer relateret til produktet, kan du kontakte sælgeren, som vil svare på din besked inden for 24/7 timer. Produktet vil øjeblikkeligt blive leveret til din e-mailadresse, der er angivet ved køb.

Hvis der er et problem efter køb af produktet, skal du ikke give negativ feedback. Gå i stedet til fanen "Korrespondance" og beskriv problemet. Sælgeren vil svare på din besked inden for 24 timer. Alle konti fungerer og bekræftes manuelt. Udskiftning er kun mulig, hvis den konto, du har købt, er ugyldig. Giver du positiv feedback, modtager du et gavekort på 5 % af det indbetalte beløb. Tak for dit køb! Del med venner på Vkontakte, Facebook eller Twitter.

Icarus®✔️Steam (ONLINE)(GLOBAL)

Velkommen til vores digitale varebutik! Vi præsenterer for din opmærksomhed det digitale produkt Icarus® til Steam-platformen.

Efter køb vil du øjeblikkeligt have adgang til spillet på din Steam-konto. Du behøver ikke vente på, at varerne bliver leveret, alt sker hurtigt og bekvemt.

Icarus®-spillet er et onlinespil, der er tilgængeligt til at spille over hele verden (GLOBAL). Du kan nyde spillet til enhver tid, uanset hvor du er.

Spillet aktiveres på Steam-platformen, som er en af ​​de mest populære spilleplatforme i verden. Du kan nyde spillet på din computer, bærbare computer eller anden enhed, der understøtter Steam.

Icarus®-spillet er et produkt af høj kvalitet, der vil glæde dig med dets grafik, vanedannende gameplay og interessante opgaver. I spillet vil du udforske planeten, samle ressourcer, bygge forskellige strukturer og bekæmpe farlige væsner.

Vi garanterer dig også sikkerhed og pålidelighed ved køb i vores butik. Alle vores produkter er licenseret og testet. Du kan være sikker på kvaliteten af ​​vores produkter og vores support.

Tak fordi du handler i vores butik! Vi håber, at vores Icarus® digitale produkt bringer dig masser af sjov og glæde!

Icarus®Steam-produktet (ONLINE)(GLOBAL) er et digitalt spil til Steam-platformen, som leveres til dig på en generel Steam-konto, hvor spillet allerede er aktiveret. Efter køb vil du øjeblikkeligt have adgang til spillet uden at skulle vente på, at produktet ankommer. Icarus® er et online spil, der kan spilles overalt i verden. Spillet aktiveres på Steam-platformen, som gør det muligt at spille det på en computer, bærbar eller anden enhed, der understøtter Steam.

Du vil modtage et Steam-login og en adgangskode samt en licenseret Steam-konto med spillet. Kontoen har også spillet Squad. Du vil have adgang til en komplet liste over spilopdateringer, samt muligheden for at spille online. Der er ingen grund til at installere aktivatorer eller programmer, alt fungerer som normalt. Du kan opdatere spillet som du vil. Kontoen er ubegrænset, så du vil have adgang til den for evigt.

Produktgarantien er 30 dage fra købsdatoen. Brug af snyderi, forbudte programmer og overtrædelse af spillets regler, som førte til BAN af spillet eller kontoen, er dog ikke inkluderet i garantisagen. Hvis du har spørgsmål eller problemer relateret til produktet, kan du kontakte sælgeren, som vil svare på din besked inden for 24/7 timer.

Produktet leveres øjeblikkeligt til din e-mailadresse angivet ved køb. Hvis du har problemer efter at have købt produktet, skal du ikke give negativ feedback. Gå i stedet til fanen "Korrespondance" og beskriv problemet. Sælgeren vil svare på din besked inden for 24 timer. Alle konti fungerer og bekræftes manuelt. Udskiftning er kun mulig, hvis den konto, du har købt, er ugyldig. Giver du positiv feedback, modtager du et gavekort på 5 % af det indbetalte beløb. Tak for dit køb! Del med venner på Vkontakte, Facebook eller Twitter.


***


Icarus®✔️Steam er en online butik, hvor du kan købe konti til at spille på Steam. Alle konti er manuelt verificeret og garanteret at fungere. Hvis du har problemer med det købte produkt, skal du ikke give negativ feedback. Bare gå til fanen "Korrespondance" og beskriv dit problem, og sælgeren vil svare dig inden for 24 timer. Udskiftning er kun mulig, hvis den konto, du har købt, ikke virker. Derudover kan du for en positiv anmeldelse modtage et gavekort på 5% af det indbetalte beløb. Tak for dit køb og inviterer dig til at dele oplysninger om butikken med dine venner på sociale netværk Vkontakte, Facebook og Twitter.


***


  1. Chronicon er et fantastisk digitalt produkt! Jeg købte en nøgle på Steam og blev glædeligt overrasket over de bonusser, jeg modtog med spillet.
  2. Jeg er meget glad for mit køb af Chronicon på Steam. Spillet kører fantastisk på min computer, og bonusserne var en god tilføjelse.
  3. Chronicon er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Jeg købte en nøgle fra RegionFree og har ikke fortrudt det et sekund.
  4. Hvis du leder efter et kvalitetsspil, så er Chronicon et godt valg! Jeg købte en nøgle på Steam og nyder spillet hver dag.
  5. Jeg var overrasket over kvaliteten af ​​Chronicon. Dette er et fantastisk spil, og de bonusser, der fulgte med det, tilføjede endnu mere sjov.
  6. Jeg købte en nøgle til Chronicon fra RegionFree og blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt den ankom i min e-mail. Spillet er simpelthen fantastisk!
  7. Chronicon er det bedste spil, jeg har købt for nylig. Jeg købte en nøgle på Steam og kan ikke få nok af dette spil!



Ejendommeligheder:




Icarus®✔️Steam er et fantastisk digitalt produkt til gamere.

Jeg er meget tilfreds med købet af Icarus®✔️Steam er en pålidelig måde at få adgang til en masse spil på.

Med Icarus®✔️Steam kan jeg spille mine yndlingsspil hvor som helst og når som helst takket være onlineadgang.

Icarus®✔️Steam giver adgang til et stort bibliotek af spil, hvilket gør det til et godt valg for spillere på alle niveauer.

Brugervenlig grænseflade og øjeblikkelig adgang til spil - derfor valgte jeg Icarus®✔️Steam.

Icarus®✔️Steam er en nem og bekvem måde at købe og spille spil på uden at skulle købe og installere dem på din computer.

Jeg anbefaler Icarus®✔️Steam til alle, der ønsker adgang til et stort udvalg af spil til en god pris.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)