Hunt: Showdown - Bayou Wraith ? DLC STEAM GIFT RU

Vi har mulighed for at købe Steam DLC som en gave til brugere fra Rusland. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Vi tilføjer dig og sender dig en gave på Steam - et spil eller en tilføjelse, som du vil beholde for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan accepteres på dit lager, kun tilføjes til din kontos Steam-bibliotek.

Afsendelse sker udelukkende til konti registreret i Rusland, hvor alle priser er angivet i rubler, og en russisk IP-adresse bruges. Vigtig! Vi sender ikke gaver til SNG-landene, Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto: sørg for, at der står "RUSSLAND". Ellers skal du ikke købe!

Hvis du ikke ved, hvordan du får et link til din konto, skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne, og derefter gå til menuen "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto. Bemærk venligst, at linket skal vises uden "/" i slutningen. Hvis du lavede en fejl ved køb, så skriv til os via online chat eller Telegram, og vi vil manuelt behandle din ordre.

Hunt: Showdown - Bayou Wraith er digitalt tilføjelsesindhold (DLC) til Hunt: Showdown, der kan købes i vores digitale butik. Denne DLC introducerer spillere til et nyt monster, Bayou Wraith, som kommer med nye unikke evner og udfordringer. Udvidelsen inkluderer også nye våben, outfits og andre genstande i spillet, der giver dig mulighed for at dykke dybere ned i Hunt: Showdown-verdenen.

Dette er en digital vare, så efter køb vil du modtage en Steam Gift RU, som kan aktiveres på din Steam-konto. Bemærk venligst, at Steam Gift RU kun kan aktiveres i Rusland på konti, der er registreret i dette land og bruger rubler.

Vi garanterer hurtig og bekvem levering online 24/7 umiddelbart efter betaling. Når du har føjet dig til vores liste, vil du modtage en invitation og en Steam Gift RU to Hunt: Showdown - Bayou Wraith, som forbliver i dit Steam-bibliotek for evigt.

Nyd det nye monster, våben og gameplay-elementer, som Hunt: Showdown - Bayou Wraith DLC giver!

Hunt: Showdown - Bayou Wraith DLC STEAM GIFT RU er en digital tilføjelse til spillet Hunt: Showdown, som kan købes i den digitale varebutik og modtages som gave til din Steam-konto. Tilføjelsen introducerer spillere til et nyt monster - Bayou Wraith, som har nye unikke evner og udfordringer. Også inkluderet er nye våben, outfits og andre genstande i spillet, der giver dig mulighed for at dykke dybere ind i Hunt: Showdown-verdenen.

Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Bemærk venligst, at en gave kun kan føjes til din kontos Steam-bibliotek og ikke kan accepteres i dit lager. Afsendelse sker udelukkende til konti registreret i Rusland, hvor alle priser er angivet i rubler, og en russisk IP-adresse bruges. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto: sørg for, at der står "RUSSLAND".

Bemærk venligst, at vi ikke sender gaver til SNG-landene, Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Hvis du lavede en fejl ved køb, kontakt os via online chat eller Telegram, og vi vil manuelt behandle din ordre.

Når du er tilføjet listen, modtager du en invitation og Steam Gift RU on Hunt: Showdown - Bayou Wraith, som forbliver i dit Steam-bibliotek for evigt. Nyd det nye monster, våben og gameplay-elementer, som Hunt: Showdown - Bayou Wraith DLC giver!


***


Hunt: Showdown - Bayou Wraith er en tilføjelse (DLC) til spillet Hunt: Showdown, tilgængelig via Steam-platformen. Denne DLC er beregnet til brugere fra Rusland og kan kun købes for konti med den russiske region og priser i rubler. Efter købet vil du modtage en gave på Steam, som ikke kan tilføjes til dit lager, men kun til biblioteket af spil på din konto. Tilføjelsen inkluderer en ny karakter, våben og andre spilelementer. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Hvis du har spørgsmål eller fejl ved køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


  1. Meget cool ekstra indhold til Hunt: Showdown, der tilføjer interessante nye elementer til gameplayet.
  2. Bayou Wraith er en fantastisk måde at diversificere spillet og få en ny oplevelse i Hunt: Showdown-verdenen.
  3. Denne DLC tilføjer virkelig meget værdi til spillet og gør det endnu mere spændende.
  4. Et godt valg for dem, der leder efter en ny udfordring i Hunt: Showdown.
  5. Bayou Wraith er en fantastisk tilføjelse til et allerede fantastisk spil og giver spillerne mulighed for at nyde spillet endnu mere.
  6. Nyt indhold er altid velkommen i Hunt: Showdown, og Bayou Wraith er ingen undtagelse. Dette er en fantastisk tilføjelse til spillet.
  7. En utrolig interessant DLC, der tilføjer nye elementer til spillet og giver spillerne mulighed for at få en endnu bedre Hunt: Showdown-oplevelse.
  8. Bayou Wraith er en fantastisk måde at forbedre dit gameplay og din oplevelse i Hunt: Showdown.
  9. Hvis du allerede har spillet nok af Hunt: Showdown og leder efter noget nyt, så er Bayou Wraith et godt valg for dig.
  10. En vidunderlig DLC, der tilføjer nye funktioner til spillet og gør det endnu sjovere.



Ejendommeligheder:




En fantastisk tilføjelse til det allerede vanedannende spil Hunt: Showdown!

Bayou Wraith DLC tilføjer et nyt niveau af atmosfære til spillet, som simpelthen er umuligt at gå glip af.

Nye monstre og våben i DLC gjorde spillet endnu mere mangfoldigt og interessant.

Tak til udviklerne for den hurtige og nemme installation af DLC til mit spil.

Hvis du elsker Hunt: Showdown, er Bayou Wraith DLC et must-køb.

DLC tilføjer nye opgaver og missioner, så spillerne kan nyde spillet endnu længere.

Et stort antal nyt indhold i DLC'en gør spillet endnu mere spændende og sjovt.

Hunt: Showdown er lige blevet bedre med Bayou Wraith DLC.

Jeg har spillet Hunt: Showdown i lang tid, og denne DLC gjorde spillet endnu mere interessant og spændende!

Bayou Wraith DLC er et godt valg for alle, der ønsker at udvide det sjove ved Hunt: Showdown.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)