Menneske: Fall Flat ✅(Steam Key/Alle lande)+GIFT

LICENSNØGLEN til spillet Human Fall Flat vil blive vist i browservinduet og vil automatisk blive sendt til din e-mail efter betaling! Aktivering foregår på Steam.

Spilgenre: Eventyr, Indie. Forlag: Curve Digital. Spillet har ingen regionale begrænsninger (REGIONSFRI), MEN KAN IKKE AKTIVERES OG SPILLES I Kina, Tyskland, Hong Kong, Japan, Nordkorea, Sydkorea og Taiwan. Sprog: russisk, engelsk, tysk, fransk, spansk. Spiludgivelsesdato: 22. juli 2016.

TIL STEDE!!! Skriv en positiv anmeldelse med sætningen "I WANT A GIFT" og dupliker denne besked (i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden), hvorefter du er garanteret at modtage et tilfældigt, billigt spil på Steam.

Hvis du ikke har skrevet en besked til sælgeren, skal du ikke blive fornærmet, hvis du ikke har modtaget gaven.

OM SPILLET: Du spiller som en simpel og almindelig Bob. Han har ingen superkræfter eller magi. Hans ven er fysik, og frihed er en fantasi.

Menneske: Fall Flat ✅(Steam Key/Alle lande)+GIFT

Human: Fall Flat er et sjovt og vanedannende eventyr- og indiespil. Du vil finde dig selv i skoene af en almindelig Bob, som ikke har nogen superkræfter eller magi. Fysik er din ven, og frihed er fantasi.

Når du køber denne digitale genstand, modtager du en licensnøgle til at aktivere spillet på Steam i alle territorier og lande undtagen Kina, Tyskland, Hong Kong, Japan, Nordkorea, Sydkorea og Taiwan.

Derudover vil du, når du køber spillet, modtage en god bonus - et tilfældigt, billigt spil på Steam. For at modtage en gave, skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden.

Gå ikke glip af muligheden for at kaste dig ud i den fascinerende verden af ​​Human: Fall Flat og få en ekstra bonus i form af et tilfældigt spil på Steam!

Human: Fall Flat er en licensnøgle til spillet på Steam i alle territorier og lande undtagen Kina, Tyskland, Hong Kong, Japan, Nordkorea, Sydkorea og Taiwan. Spilgenre - Eventyr, Indie, udgiver - Curve Digital. Spillet har ingen regionale begrænsninger (REGION GRATIS) og er tilgængeligt på russisk, engelsk, tysk, fransk og spansk. Spillets udgivelsesdato er den 22. juli 2016. Når du køber dette produkt, modtager du en licensnøgle til at aktivere spillet på Steam, samt muligheden for at modtage et tilfældigt, billigt spil på Steam som gave. For at modtage en gave, skal du skrive en positiv anmeldelse med sætningen "JEG ØNSKER EN GAVE" og duplikere den i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden. Spillet giver spilleren mulighed for at kaste sig ud i den fascinerende verden af ​​historien om den almindelige Bob, hvor hans ven er fysik og frihed er fantasi. For at aktivere nøglen på Steam skal du downloade og installere Steam, registrere en konto på Steam, klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følge instruktionerne. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil, og du kan downloade og spille det.


***


Human: Fall Flat er en licensnøgle til spillet på Steam, som kan købes i dette tilbud. Spillet tilhører genren adventure-spil og indie-spil, udgivet af Curve Digital i 2016. Nøglen er regionsfri, hvilket betyder, at den ikke har nogen begrænsninger for brug i forskellige lande, med undtagelse af nogle få som Kina, Tyskland, Hong Kong, Japan, Nordkorea, Sydkorea og Taiwan. Spillet understøtter flere sprog, herunder russisk, engelsk, tysk, fransk og spansk.

Når du køber en Human: Fall Flat-nøgle, får du en gave - et tilfældigt spil på Steam. For at modtage en gave skal du skrive en positiv anmeldelse med søgeordet "JEG VIL HA EN GAVE" i KORRESPONDENS-fanen på Oplata.info-bestillingssiden og duplikere beskeden. Herefter er du garanteret at få et tilfældigt spil på Steam.

For at aktivere nøglen skal du downloade og installere Steam, registrere en konto på Steam, klikke på knappen "Tilføj spil - aktiver via Steam" og følge instruktionerne. Efter aktivering vises spillet på listen over dine spil på Steam, og du kan downloade det og begynde at spille.


***


  1. Human: Fall Flat er et fantastisk spil med vanedannende gameplay og udfordrende gåder.
  2. Dette spil giver dig mulighed for at vise din kreativitet og fantasi ved at skabe dine egne unikke måder at fuldføre niveauer på.
  3. God grafik og lyd skaber en atmosfære, der fordyber dig i spilverdenen.
  4. Human: Fall Flat er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner i co-op-tilstand.
  5. Spillet har mange niveauer med en række forskellige opgaver, så du kommer ikke til at kede dig.
  6. Karakterstyring er enkel og intuitiv, hvilket gør spillet tilgængeligt for alle alderskategorier.
  7. Human: Fall Flat er et godt køb til prisen, og du får en ekstra gave med spillet.



Ejendommeligheder:




Fantastisk spil til at have det sjovt i din fritid! Grafikken og fysikken er i top, og gåderne får dig til at tænke!

Human: Fall Flat er simpelthen et mesterværk! Spillet er meget sjovt, og sjove animationer af hovedpersonen lader dig ikke kede dig!

Jeg har ikke set et så interessant og originalt spil i lang tid! Human: Fall Flat har alt hvad du behøver: en fantastisk historie, seje gåder og vanedannende gameplay!

Hvis du elsker logikspil, så er Human: Fall Flat bare en gave fra Gud! At bestå hvert niveau er en reel udfordring for sindet og logikken.

Et af de bedste spil jeg nogensinde har spillet! Human: Fall Flat er et rigtigt kunstværk, der ikke vil efterlade dig ligeglad.

Et fantastisk spil med original mekanik, der får dig til at tænke og handle hurtigt! Human: Fall Flat er et rigtigt mesterværk i computerspilverdenen.

Jeg vil anbefale Human: Fall Flat til alle, der vil slappe af og have det godt! Spillet får hjernerne til at arbejde, og udvikler også logisk tænkning.

Human: Fall Flat er et spil, der ikke vil lade dig kede dig i et minut! Fængslende historie, smuk grafik og interessante gåder - alt sammen i én pakke!

Hvis du vil have en sjov og tankevækkende tid, så er Human: Fall Flat præcis, hvad du har brug for! Fantastisk spil med interessante opgaver og smuk grafik.

Human: Fall Flat er et spil, der får dig til at tænke og handle hurtigt! Intet andet spil kan sammenlignes med dette for den mængde sjov og interesse, det giver.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)