Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition ✔️STEAM-konto

Ved at købe produktet får du adgang til en licenseret konto med spillet Hello Neighbor 2 - Luksusudgave (STEAM) til offlinebrug. Inkluderet med spillet vil du modtage eksklusiv adgang til betaversionen, samt 3 tilføjelser: Late Fees, Back To School og Hello-copter. Du vil også kunne spille fra 1. december 2022, hvilket er 5 dage tidligere end andre brugere.

Når du køber, er du garanteret at modtage en licenseret version af spillet Hello Neighbor 2 - Luksusudgave i offline-tilstand. Du sparer over 90 % af dine penge, og du vil også være i stand til at opleve en fuld enkelt-player gennemspilning af spillet, selvom spillets online funktioner ikke er garanteret og muligvis ikke fungerer korrekt. Sproget i spillet kan vælges fra flere muligheder, herunder russisk og engelsk. Du vil også selv kunne downloade opdateringer/patches og altid have en frisk, opdateret version af spillet.

Sælger yder en garanti på produktet i 60 dage fra købsdatoen. Det er vigtigt at sikre, at din pc lever op til spillets systemkrav, som kan findes på technical.city/ru/system-requirements/Hello-Neighbor-2. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til Steam-kontoen med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at blande sig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spillet på din konto), og kontoen kan beskyttes af indbyggede sikkerhedsfunktioner. Sælger er ikke ansvarlig for eventuel forkert drift af kontoen gennem cloud-tjenester (GFN, Stadia, Playkey og andre). Hvis du ikke er enig i disse oplysninger, skal du ikke købe dette produkt, som ikke kan returneres eller ombyttes.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail, og brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Derudover kan du modtage et gavekort på 5 % af produktprisen ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden.

Her kan du købe et digitalt produkt - spillet Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition, som leveres som en del af en licenseret konto på STEAM-platformen. Dette unikke tilbud giver dig adgang til hele spillet, som inkluderer eksklusiv adgang til betaen og 3 tilføjelser: Late Fees, Back To School og Hello-copter.

Ved køb får du også mulighed for at begynde at spille den 1. december 2022, hvilket er 5 dage tidligere end andre brugere. Du vil være i stand til at spare over 90 % af dine penge og få en fuldstændig solo gennemspilning af spillet, selvom spillets onlinefunktioner ikke er garanteret og muligvis ikke fungerer korrekt. Sproget i spillet kan vælges fra flere muligheder, herunder russisk og engelsk.

Ved at købe dette produkt, er du garanteret at modtage en licenseret version af spillet Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition i offline-tilstand. Du vil også selv kunne downloade opdateringer/patches og altid have en frisk, opdateret version af spillet. Sælger yder en garanti på produktet i 60 dage fra købsdatoen.

Det er vigtigt at sikre, at din pc lever op til spillets systemkrav, som kan findes på technical.city/ru/system-requirements/Hello-Neighbor-2. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Produktet leveres i form af en licenseret konto på STEAM-platformen og er ikke en digital aktiveringsnøgle. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer, og kontoen overføres ikke til dit ejerskab. Du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at forstyrre kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen (du kan ikke dele spillet på din konto), og kontoen kan beskyttes af indbyggede sikkerhedsfunktioner.

Et link til din konto og instruktioner vil blive sendt med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail, og brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen. Hvis du efterlader en positiv anmeldelse på købssiden, kan du også modtage et gavekort til en værdi af 5 % af produktets pris.

Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition (STEAM) er et computerspil, der leveres som en licenseret konto på STEAM-platformen. Når du køber produktet, får du adgang til det fulde spil, samt eksklusiv adgang til betaversionen og 3 tilføjelser: Late Fees, Back To School og Hello-copter. Du vil også kunne begynde at spille allerede den 1. december 2022, 5 dage tidligere end andre brugere.

Ved at købe et produkt, er du garanteret at modtage en licenseret version af spillet Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition offline. Du kan selv downloade opdateringer og patches for altid at have den nyeste og mest aktuelle version af spillet. Sproget i spillet kan vælges på russisk eller engelsk.

Det er vigtigt at sikre, at din computer lever op til spillets systemkrav, som kan findes på technical.city/ru/system-requirements/Hello-Neighbor-2. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle. Du får adgang til Steam-kontoen med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, der kan være andre brugere på kontoen, det er forbudt at blande sig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.

Sælger yder en garanti på produktet i 60 dage fra købsdatoen. Hvis du giver positiv feedback på købssiden, kan du modtage et gavekort på 5% af produktprisen.


***


Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er et licenseret spil, der inkluderer det fulde Hello Neighbor 2-spil, eksklusiv adgang til betaen og tre tilføjelser: Late Fees, Back To School og Hello-copter. Ved at købe dette produkt vil du modtage et brugernavn og en adgangskode til en licenseret Steam-konto, som giver dig garanteret adgang til spillet offline. Du får også mulighed for selv at downloade opdateringer og patches, hvilket sikrer, at du altid har den nyeste version af spillet. Spilsproget kan vælges, inklusive russisk og engelsk.

Bemærk venligst, at dette produkt ikke er en digital Steam-aktiveringsnøgle, men kun giver adgang til en Steam-konto med et spil købt på den. I henhold til sælgers vilkår overføres kontoen ikke til dit ejerskab, du får kun adgang til spillet på denne konto. Ved at købe dette produkt sparer du mere end 90 % af dine penge sammenlignet med at købe spillet til fuld pris på Steam.

Det er vigtigt at sikre, at din pc lever op til spillets systemkrav, som kan tjekkes på technical.city. Det er også forbudt at spille med snydekoder, ændre indstillinger og andre kontodata eller spille gratis spil på denne konto.

Når du køber et produkt, modtager du instruktioner og et link til din konto med det samme til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe denne vare, da den ikke kan returneres eller ombyttes. Husk at for at aktivere cashback skal du efterlade en positiv anmeldelse på købssiden og modtage et gavekort på 5% af produktets pris.







Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er et spilprodukt, der er en overlevelsessimulator i en egoistisk og uhyggelig nabos uhyggelige verden. I Deluxe Edition indeholder yderligere materialer, der vil hjælpe dig med at fordybe dig i spillets verden endnu dybere og nyde alle dets funktioner. Aktiveringsnøglen til spillet vil blive sendt til din STEAM-konto, som giver dig mulighed for at downloade og begynde at spille spillet umiddelbart efter købet. Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er et godt valg for fans af gyserspil og overlevelsessimulatorer.


***


  1. Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er et fantastisk spil, der giver dig lyst til at spille det igen og igen!
  2. Fantastisk historie, smuk grafik og vanedannende gameplay - det er alt hvad du behøver for et perfekt spil som Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition!
  3. Hvis du elsker spil med gåder og uventede drejninger, så er Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition lige noget for dig!
  4. Jeg er lige blevet forelsket i Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition! Dette er et af de mest interessante spil, jeg nogensinde har spillet!
  5. Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er et spil, som du kan spille igen og igen, og det vil føles nyt og spændende hver gang!
  6. Jeg kunne ikke være mere begejstret for Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition! Dette er et spil, som jeg anbefaler til alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres spiloplevelse.
  7. Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er det perfekte valg for alle, der leder efter et spændende spil med et usædvanligt plot og smuk grafik!
  8. Jeg vil anbefale Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition til alle, der ønsker at opleve spillets virkelige følelser. Dette er et fantastisk spil med en spændende historie og interessante gåder.
  9. Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er et spil, som du vil nyde at spille i mange timer og aldrig bliver træt af.
  10. Hvis du vil have mest muligt ud af spillet, så anbefaler jeg stærkt, at du prøver Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition! Dette er et spil, der bestemt ikke vil skuffe dig!



Ejendommeligheder:




Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er en fantastisk fortsættelse af serien, der vil glæde alle fans af den første del.

En brugervenlig Steam-konto gør det nemt at starte spillet og nyde dets gameplay.

Tankevækkende plot og interessante gåder gør spillet sjovt og spændende.

Fremragende grafik og soundtrack giver dig mulighed for at kaste dig ud i spilverdenen.

Nye funktioner og karakterer i Deluxe Edition gør spillet endnu mere interessant og mangfoldigt.

Spillet er perfekt til elskere af eventyrspil og puslespil.

God optimering af spillet giver dig mulighed for at køre det på forskellige computere uden problemer.

Et fremragende valg for dem, der kan lide at knække forskellige gåder og gåder.

Karaktererne i spillet er meget karismatiske og unikke, hvilket gør spillet endnu mere interessant.

Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition tilbyder mange timers vanedannende gameplay, der vil imponere enhver gamer.

Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er et fantastisk spil med en spændende historie og interessante gåder.

Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet på STEAM. Jeg anbefaler til alle!

Jeg kan ikke stoppe med at spille Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition! Grafik og lydspor er i top.

Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er et rigtigt kunstværk i computerspillenes verden.

Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition er fantastisk! Det trækker dig ind og giver ikke slip før til allersidst.

Hvis du leder efter et spændende spil med en unik historie, skal du ikke lede længere end Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition.

Dette spil giver fantastisk gameplay og en masse sjov, jeg anbefaler det stærkt til alle, der elsker spil på STEAM.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)