Half-Life: Alyx - sidste timer ? DAMPGAVE RU

Geoff Keighley var studerende, da han besøgte Gabe Newell og Valve Software for at skrive The Final Hours of Half-Life for mere end tyve år siden. Nu, mere end to årtier senere, vender Kaylee tilbage til Valve for at skabe The Final Hours of Half-Life: Alyx. Dette multimedieværk spænder over 25.000 ord og giver læserne et hidtil uset blik på det sidste årti af Valves liv. Fra afslørende overraskende aflyste projekter til aldrig før sete billeder, fotos og videoer, The Final Hours afslører Valves kreative proces og udforsker ærligt udviklingshistorien for Half-Life: Alyx. Denne interaktive bog kræver ingen VR-briller og kombinerer 25.000 ords traditionel historiefortælling med 3D-videospilsteknologi for at give læserne mulighed for at være en flue på væggen i Valves kreative proces. Funktionerne omfatter interaktive TONER-puslespil, der låser op for aldrig før sete koncepter og billeder, og skaber dine egne lydeffekter med HEADCRAB SOUND MIXER. Derudover indeholder bogen interaktive 3D-rundvisninger på Valves kontorer samt en interaktiv tidslinje, der beskriver virksomhedens forskellige projekter i løbet af det sidste årti. Bogen indeholder også et eksklusivt interview med Rhys Darby, en af ​​stjernerne i Half-Life: Alyx. Bemærk venligst, at The Final Hours of Half-Life: Alyx ikke kræver eller bruger virtuelle briller.

Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Du skal kun indtaste et link til din konto, hvorefter du får tilsendt en gave til et Steam-spil eller tilføjelse, som forbliver for evigt i dit bibliotek. Gaver kan ikke tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Bemærk venligst, at levering kun udføres til konti, der er registreret i Rusland og placeret i Rusland, hvor alle priser er angivet i rubler. Vigtigt: vi sender ikke gaver til SNG-landene / Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto, sørg for, at der står "Rusland". Ellers skal du ikke købe! Hvis du laver en fejl, vil vi manuelt behandle din ordre, skrive til os via online chat eller Telegram. Instruktioner: For at få et link til din konto, i Steam-klienten, skal du klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå til din profil og kopier linket til din konto.

"Half-Life: Alyx - Final Hours" er en unik digital oplevelse, der giver et uovertruffent kig ind i den kreative udviklingsproces af Valves Half-Life: Alyx. Du får adgang til en interaktiv bog på 25.000 ord, der afslører mange aldrig før sete fakta om Valve og udviklingen af ​​spillet. Bogen indeholder mange interaktive elementer såsom puslespil, 3D-rundvisninger på Valves kontor, skabe dine egne lydeffekter og meget mere.

Derudover er dette produkt en Steam-gave, der forbliver i dit bibliotek for evigt. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. Det er vigtigt at bemærke, at denne gave kun er beregnet til konti, der er registreret i Rusland og placeret på Ruslands territorium, hvor alle priser er angivet i rubler.

Ved at købe dette produkt får du en unik mulighed for at lære mange interessante fakta om Valve og udviklingen af ​​spillet Half-Life: Alyx, samt modtage en værdifuld gave på Steam. Tilgængelig til køb i Digital Store, dette er et godt valg for fans af Half-Life: Alyx og dem, der er interesseret i den kreative proces med udvikling af computerspil.


***


Half-Life: Alyx - Final Hours er en multimedieoplevelse skabt af Geoff Keighley, der udforsker skabelsen af ​​Half-Life: Alyx og udforsker Valves udviklingshistorie gennem det sidste årti. Produktet indeholder over 25.000 ord, samt aldrig før sete billeder, videoer og konceptkunst.

Dette produkt kræver ikke brug af et VR-headset, men er en interaktiv historie, der bruger 3D-videospilsteknologi til at skabe en fordybende oplevelse og give et intimt indblik i den kreative proces med spiludvikling.

Funktionerne omfatter interaktive puslespil, der afslører upubliceret konceptkunst og billeder, upublicerede prototyper inklusive annullerede spil, en interaktiv rundvisning på Valves kontorer og et interview med Half-Life: Alyx medspiller Rhys Darby.

Dette produkt sælges som STEAM GIFT RU, som skal modtages på en Steam-konto i den russiske region. Det vil blive sendt til dig automatisk efter betaling, og du kan tilføje det til dit Steam-bibliotek. Bemærk venligst, at dette produkt ikke kan tilføjes til lageret.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt! Jeg modtog STEAM GIFT RU med det samme og uden problemer.
  2. Half-Life: Alyx - Final Hours er et sandt mesterværk i virtual reality-verdenen. Tak for muligheden for at købe STEAM GIFT RU!
  3. Jeg er bare glad for dette spil! STEAM GIFT RU gav mig mulighed for hurtigt og bekvemt at købe det.
  4. Half-Life: Alyx - Final Hours er en fantastisk måde at opleve Half-Lifes verden på. Tak fordi du gav muligheden for at købe STEAM GIFT RU.
  5. Jeg har længe ønsket at købe dette spil, og STEAM GIFT RU hjalp mig med at gøre det hurtigt og uden problemer.
  6. Half-Life: Alyx - Final Hours er et af de bedste virtual reality-spil, jeg nogensinde har spillet. Tak for muligheden for at købe STEAM GIFT RU.
  7. Fantastisk spil og god service! STEAM GIFT RU giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at købe det ønskede digitale produkt.
  8. Half-Life: Alyx - Final Hours er et spil, der bestemt er pengene værd. STEAM GIFT RU giver dig mulighed for at købe det hurtigt og uden problemer.
  9. Jeg har ventet på udgivelsen af ​​dette spil i lang tid, og STEAM GIFT RU hjalp mig med at købe det med det samme. Tak skal du have!
  10. Half-Life: Alyx - Final Hours er et sandt kunstværk. Tak for muligheden for at købe STEAM GIFT RU og nyde dette spil!



Ejendommeligheder:




Dette spil er et sandt kunstværk! Grafik på højt niveau, spændende historie og interessant gameplay.

Half-Life: Alyx - Final Hours er et rigtigt fund for fans af Half-Life-serien. Spillet har en fantastisk atmosfære og vanedannende gameplay.

Hvis du leder efter et kvalitetsspil med en unik historie og interessant gameplay, så er Half-Life: Alyx - Final Hours et godt valg for dig.

Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet! Hun imponerede mig med hendes skønhed, detaljer og realisme.

Jeg blev forelsket i dette spil fra første minut! Hun er bare fantastisk! Hvis du elsker sci-fi-spil, så bør du helt sikkert prøve Half-Life: Alyx - Final Hours.

Dette er et spil, du ikke vil give slip på! Hun er ikke kun smuk, men også meget interessant. Jeg nyder hvert minut af spillet.

Half-Life: Alyx - Final Hours er et rigtigt mesterværk! For første gang følte jeg, at jeg var inde i spillet takket være virtual reality. Det er bare utroligt!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)