Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 - STEAM GIFT

?STEAM Gift - Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022? ✅ OBS! Dette er ikke nøglen. Spillet vil automatisk blive sendt til dig som gave inden for 24/7. ✅ Botten på Steam tilføjer dig som ven og giver dig spillet inden for et minut efter betaling. ✅ Spillet eller DLC vil blive aktiveret i dit bibliotek og vil forblive på din konto for evigt. ✅ Levering er kun mulig til konti med Rusland-regionen. Tjek din region inden du betaler - sørg for at "Land"-feltet siger "Rusland". ✅ Linket til din profil skal oplyses efter betaling. Du kan finde ud af dit link ved at logge ind på din konto. ✅ Vi anbefaler, at du accepterer botens invitation inden for en time efter købet. ? Hvis du lavede en fejl med dit kontolink, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid. ? Hvis du har spørgsmål, så skriv til os i online chatten!

Om spillet: Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er en ny del af Guilty Gear-serien af ​​kampspil. Dette spil byder på avanceret 2D/3D-grafik og forbedrede karakteranimationer til et nyt kvalitetsniveau. Den nye kunstretning og forbedrede karakteranimationer vil efterlade dig forbløffet og forbløffet over hver eneste en i kampspilverdenen!

Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 - STEAM GIFT

Produkt beskrivelse:

Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er en velkommen tilføjelse til Guilty Gear-serien af ​​kampspil. Dette spil byder på avanceret 2D/3D-grafik, unik art direction og forbedrede karakteranimationer, der når et nyt kvalitetsniveau.

Du modtager en STEAM GAVE - dette er en gave, der automatisk bliver sendt til dig indenfor 24/7. Vores Steam-bot tilføjer dig som ven og giver dig et spil inden for et minut efter betaling. Spillet eller DLC vil blive aktiveret i dit bibliotek og vil forblive på din konto for evigt.

Spillets egenskaber:

  • Navn: Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022
  • Platform: Steam
  • Spiltilstand: Single, multiplayer
  • Interfacesprog: russisk, engelsk og andre
  • Type: Digitalt produkt
  • Aktiveringsregion: Rusland

Bemærk:

  • Levering er kun mulig til konti med Rusland-regionen. Tjek din region inden du betaler - sørg for at "Land"-feltet siger "Rusland".
  • Linket til din profil skal oplyses efter betaling. Du kan finde ud af dit link ved at logge ind på din konto.
  • Vi anbefaler, at du accepterer botens invitation inden for en time efter købet.
  • Hvis du lavede en fejl med dit kontolink, vil din ordre blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid.
  • Hvis du har spørgsmål, så skriv til os i online chatten!


***


Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 STEAM GIFT er en gaveversion af computerspillet Guilty Gear -Strive-. Dette spil har avanceret grafik, der kombinerer 2D- og 3D-elementer, der er blevet forbedret i forhold til tidligere versioner af Guilty Gear. Ultimate Edition 2022 inkluderer yderligere indhold såsom et soundtrack og digital kunstbog. Dette spil vil blive leveret til dig som en gave via Steam, hvorefter det forbliver i dit Steam-bibliotek for evigt. Bemærk venligst, at dette spil kun kan aktiveres på konti, der er registreret i Rusland. Efter betaling vil der inden for et minut blive tilføjet en bot til dig på Steam, som vil give dig spillet. Hvis du lavede en fejl i kontolinket, vil ordren blive behandlet manuelt fra 12:00 til 22:00 Moskva-tid. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du kontakte online chatten for mere information.


***


  1. Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er et fremragende spil med smuk grafik og vanedannende gameplay.
  2. Jeg er meget glad for købet af Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022. Det er et af de bedste kampspil på markedet.
  3. Jeg købte Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 som en gave til en ven, og han var glad! Dette er en fantastisk gave til kampspilfans.
  4. Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er et spil, som jeg kan spille i timevis. Det er virkelig fængslende.
  5. Jeg fandt uventet Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 og besluttede at prøve det. Det var den bedste beslutning, jeg kunne have taget. Det er vanedannende fra de første minutter.
  6. Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er et spil, som jeg anbefaler til alle, der elsker kampspil. Dette er et produkt af virkelig høj kvalitet.
  7. Jeg købte Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 på udsalg og fortryder ikke mit valg. Det var et godt køb.
  8. Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er et spil, der ikke kun ser fantastisk ud, men også spiller meget godt.
  9. Dette er et af de bedste kampspil, jeg nogensinde har spillet. Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er virkelig pengene værd.
  10. Jeg har spillet tidligere Guilty Gear-spil, men Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 overgik mine forventninger. Dette er et fantastisk spil.



Ejendommeligheder:




Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er et fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay!

En fantastisk mulighed for at blive ejer af Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 til en overkommelig pris.

STEAM GIFT er en praktisk måde at få Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 uden besværet.

Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er et godt valg for fans af kampspil og japansk animation.

Fremragende lydkvalitet og musik i Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 skaber en unik atmosfære.

Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er en fantastisk måde at tilbringe tid med dine venner i onlinekampe.

De mange forskellige karakterer i Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 giver dig mulighed for at vælge din yndlingshelt og mestre hans unikke kampstil.

Tilgængeligheden af ​​yderligere indhold i Ultimate Edition 2022 giver dig mulighed for at dykke endnu dybere ned i Guilty Gears verden.

Guilty Gear -Strive- Ultimate Edition 2022 er et spil, der vil efterlade dig med et varigt indtryk i lang tid.

Spillet er perfekt optimeret og fungerer uden problemer på de fleste computere.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)