GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition ? DAMPGAVE RU

Mærk duften af ​​spillet med Guilty Gear -Strive-! Ny gameplay-mekanik designet til at være enkel og indbydende for dem, der er nye til kampspil, men dyb og kreativ for veteraner.

SKYLDIG GEAR -STRIVE- Standardudgave – digitalt produkt på STEAM GIFT RU

Oplev uhindret action i en heavy metal-inspireret alternativ fremtid med GUILTY GEAR -STRIVE- [Standardudgave](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Standard%20Edition&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Standard%20Edition.) på STEAM GIFT RU.

Udviklet af Arc System Works og skabt af Daisuke Ishiwatari, GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition fortsætter seriens tradition med et højoktan-soundtrack, banebrydende hybrid 2D/3D-grid-fill-grafik og intenst, men alligevel givende gameplay.

Bliv en del af seriens fællesskab af fans, og nyd ny gameplay-mekanik, der er designet til at være enkel og indbydende for dem, der er nye til kampspil, men dyb og kreativ for veteraner.

Køb det digitale produkt GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition på STEAM GIFT RU og modtag et link til din Steam-konto, hvor du umiddelbart efter betaling kan begynde at spille. I dette tilfælde vil du beholde spillet for evigt, og du kan tilføje det til dit Steam-bibliotek.

Bemærk venligst: levering udføres udelukkende til konti med Rusland-regionen, hvor alle priser er angivet i rubler.

GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition på STEAM GIFT RU er en digital version af et computerspil, der kan købes på STEAM-webstedet i Rusland. Dette spil byder på kompromisløs action i en alternativ fremtid inspireret af heavy metal. Udviklet af Arc System Works og skabt af Daisuke Ishiwatari, GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition fortsætter seriens tradition med et højoktan-soundtrack, banebrydende hybrid 2D/3D-grid-fill-grafik og intenst, men alligevel givende gameplay. Den nye gameplay-mekanik er designet til at være enkel og indbydende for dem, der er nye til kampspil, men dyb og kreativ for veteraner. Når du køber en digital version på STEAM GIFT RU, modtager du et link til din Steam-konto, hvor du kan begynde at spille umiddelbart efter betaling. Dette spil vil forblive i dit Steam-bibliotek for evigt. Bemærk venligst, at levering kun er tilgængelig for konti i Rusland, hvor alle priser er angivet i rubler.


***


GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition er et kampspil udviklet af Arc System Works. Spillere bliver nødt til at kæmpe i spændende arenakampe ved at bruge karakterernes unikke færdigheder og evner.

I Standard Edition inkluderer hovedspillet GUILTY GEAR -STRIVE-. Ved at købe STEAM GIFT RU modtager du en gavenøgle til at aktivere spillet på Steam-tjenesten.

Spillere vil kunne nyde farverig grafik, vanedannende gameplay og en række karakterer, hver med deres egen unikke kampstil. Derudover har spillet mange modes, herunder historietilstand, multiplayer-kampe og træningstilstand.

GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition vil give mange timers spændende gameplay og vil være et fremragende valg for alle fans af kampspil.


***


  1. Spillet er simpelthen fantastisk! Grafikken er på højeste niveau, stemningen fanger fra de første minutter.
  2. Jeg har ikke set et spil med så veltegnede karakterer i lang tid. Kampene er meget dynamiske og interessante.
  3. GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition er en rigtig godbid for kampspilfans. Musik og lyd skaber en unik atmosfære.
  4. Jeg kunne virkelig godt lide det faktum, at Arc System Works-studiet fortsætter med at udvikle sin franchise, hvilket gør spillene mere og mere spændende og interessante.
  5. Jeg anbefaler GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition til alle, der ønsker at dykke ned i den spændende verden af ​​kampspil og teste deres færdigheder.
  6. Meget fedt kampspil! Fantastisk gameplay, unikke karakterer og meget mere.
  7. GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition er et af de bedste kampspil, jeg har spillet i lang tid. Hun er bestemt pengene værd.
  8. Hvis du elsker kampspil, så sørg for at prøve GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition. Dette er et spil, som alle fans af genren bør prøve.
  9. Udviklerne gjorde et godt stykke arbejde med at skabe et spil med en interessant historie og gameplay. Jeg kan ikke få nok af det!
  10. Hvis du leder efter et spil, der virkelig vil få dig begejstret, så er GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition præcis, hvad du har brug for!



Ejendommeligheder:




GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition er et fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay.

Et godt valg for fans af kampspil og fans af GUILTY GEAR-serien.

En bekvem måde at købe spillet på - STEAM GIFT RU.

Spillet har mange karakterer, som hver især er unikke og interessante på sin egen måde.

Et fremragende udvalg af musik, der hjælper med at skabe en unik atmosfære i spillet.

Praktisk styring og mulighed for at tilpasse til dine behov.

En fantastisk mulighed for at tilbringe tid med venner i multiplayer-tilstand.

Spillet opdateres og udvikles konstant, hvilket giver dig mulighed for at bevare interessen for det i lang tid.

Et fantastisk kampsystem, der giver dig mulighed for at skabe unikke kombinationer og bruge forskellige taktikker.

Et fremragende valg for dem, der leder efter et kvalitets- og vanedannende kampspil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)