GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition +SELECT ⚡️AUTO

AUTOMATISK LEVERING 24/7

Efter betaling starter spilaktiveringsprocessen automatisk, hvilket tager gennemsnitligt 2 minutter.

Du kan vælge, hvilken udgave du vil modtage; standardudgaven er Standard Edition.

Om dette spil:

  • Aktivering: dampgave
  • Dette spil kan kun aktiveres i disse lande: Rusland. Du kan tjekke din kontoregion her - link

Hvordan fungerer processen med at få spillet:

Angiv et link til din steam-profil → Betal → Accepter en venneanmodning på steam → Modtag spillet

Sådan får du et link til din steam-profil:

  1. Log ind med din steam-konto:
  2. I browserlinjen er der et link til din profil.

✔ Eksempel på et korrekt link: steamcommunity.com/id/dit_id eller steamcommunity.com/profiles/dit_id

Garantier:

  • Alle produkter kommer med livstidsgaranti.
  • Mere end 50.000 salg og 5.000 positive anmeldelser.
  • Registrering siden 2014, ingen negative anmeldelser.

Om returnering:

  • En returnering er kun mulig, hvis du ikke har modtaget varerne: hvis det er min skyld - fuld refusion, hvis det er din skyld - en 20% kommission.

Vi har en unik mulighed for at modtage automatisk spillevering 24/7. Efter betaling begynder spilaktiveringsprocessen, som i gennemsnit kun tager 2 minutter. Du kan vælge, hvilken udgave af spillet du vil modtage; standardudgaven er Standard Edition. Dette spil kan kun aktiveres i Rusland. Du kan tjekke din kontoregion ved at bruge linket. Processen med at få spillet er meget enkel: du giver et link til din Steam-profil, betaler for spillet, accepterer en venneanmodning på Steam og modtager spillet. For at få et link til din Steam-profil skal du blot logge ind på din Steam-konto og linket til din profil vil være i browserlinjen. Vi garanterer dig livstidsgaranti på alle vores produkter, mere end 50.000 salg og 5.000 positive anmeldelser, registreret siden 2014 og ingen negative anmeldelser. Hvis du ikke modtager varerne, er vi klar til at refundere dig den fulde pris, hvis det er vores skyld, og 20% ​​kommission, hvis du har lavet en fejl.

GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition +SELECT ⚡️AUTO

Velkommen til vores digitale varebutik! I dag præsenterer vi den digitale version af spillet GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition + SELECT ⚡️AUTO.

Dette spil er en ny generation af kampspil, der vil forbløffe dig med sin smukke grafik og vanedannende spilmekanik. Du vil finde spændende gameplay med unikke karakterer, som hver især har unikke evner og spillestil.

Derudover kan du vælge den udgave af spillet, der passer dig bedst. Standardudgaven er Standard Edition, men du kan vælge en anden udgave afhængigt af dine præferencer.

Efter betaling begynder du automatisk spilaktiveringsprocessen, som i gennemsnit kun tager 2 minutter. Dette er muligt takket være vores automatiske leveringssystem, som fungerer 24/7.

Spillet er aktiveret på Steam og kan kun tilgås i Rusland. Du kan tjekke din kontoregion ved at bruge linket. For at få spillet skal du give et link til din Steam-profil, betale for spillet og acceptere en venneanmodning på Steam.

Vi garanterer dig livstidsgaranti på alle vores produkter, mere end 50.000 salg og 5.000 positive anmeldelser, registreret siden 2014 og ingen negative anmeldelser. Hvis du ikke modtager varerne, er vi desuden klar til at refundere dig den fulde pris, hvis det er vores skyld, og 20 % kommission, hvis du har lavet en fejl.

Gå ikke glip af muligheden for at fordybe dig i spillets fascinerende verden GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition + CHOICE ⚡️AUTO. Bestil nu og nyd spillet på få minutter!


***


GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition er et computerspil, der kan købes automatisk 24/7 efter betaling. Aktivering af spillet foregår på Steam, og spillet kan kun aktiveres i Rusland. Efter betaling tager aktiveringsprocessen cirka to minutter. Derudover kan køberen vælge den udgave af spillet, som han ønsker at modtage. Standardversionen er Standard Edition.

For at modtage spillet skal køberen give et link til sin Steam-profil, betale for købet og acceptere en venneanmodning på Steam. Derefter vil han modtage spillet.

Sælgeren yder en garanti på alle produkter, inklusive dette spil. Garantien er livsvarig, og sælgers hjemmeside har over 50.000 salg og 5.000 positive anmeldelser. Sælger har været registreret siden 2014, og der er ingen negative anmeldelser.

Hvis køber ikke modtager varen, er returnering mulig. Hvis problemet var sælgers skyld, er fuld tilbagebetaling mulig. Hvis problemet var købers skyld, så er tilbagebetaling muligt med et fradrag på 20 % kommission.


***


  1. GUILTY GEAR -STRIVE- er et fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay.
  2. Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten af ​​GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition. Det var bedre end jeg havde forventet!
  3. Hvis du elsker kampspil, så er GUILTY GEAR -STRIVE- et must-have spil for dig. Dette er et af de bedste kampspil i de seneste år.
  4. Jeg købte GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition + CHOICE ⚡️AUTO og fortrød ikke mit valg. Dette er et fantastisk sæt, der giver mig en masse sjov, mens jeg spiller.
  5. GUILTY GEAR -STRIVE- har utrolig smuk grafik og mange unikke karakterer. Jeg nyder hver spillesession.
  6. Jeg har spillet mange kampspil, men GUILTY GEAR -STRIVE- gjorde det bedste indtryk på mig. Dette spil er virkelig prisen værd.
  7. Hvis du leder efter et kvalitetskampspil med en interessant historie, så er GUILTY GEAR -STRIVE- et godt valg for dig. Jeg anbefaler hende til alle mine venner!



Ejendommeligheder:




GUILTY GEAR -STRIVE- er et fantastisk spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay!

Det er længe siden, jeg har nydt et spil så meget, som jeg gjorde med GUILTY GEAR -STRIVE-. Jeg anbefaler!

Et fremragende valg for elskere af kampspil og levende billeder.

GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition + CHOICE ⚡️AUTO er en fremragende kombination af pris og kvalitet.

Jeg vil anbefale GUILTY GEAR -STRIVE- til alle, der leder efter et vanedannende spil med fantastisk grafik.

Hvis du kan lide anime og kampspil, så er GUILTY GEAR -STRIVE- bestemt værd at være opmærksom på.

GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition +CHOICE ⚡️AUTO er et godt valg for dem, der ønsker at fordybe sig i den spændende verden af ​​kampspil.

Uforglemmelige kampe, fantastisk grafik og vanedannende gameplay - alt dette kan findes i GUILTY GEAR -STRIVE-.

GUILTY GEAR -STRIVE- Standard Edition +CHOICE ⚡️AUTO er et godt valg for dem, der ønsker at teste deres kampspilsfærdigheder.

Jeg kan ikke få nok af GUILTY GEAR -STRIVE-. Dette er et af de bedste kampspil, jeg nogensinde har spillet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)