Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 * DLC * STEAM Россия

Dette produkt er en tilføjelse til spillet og sendes automatisk af en bot til den angivne konto umiddelbart efter betaling. Overførselsprocessen tager kun et par minutter, forudsat at alle krav er opfyldt. Det er vigtigt at vide, at dette ikke er en nøgle, men en gave, som kun kan fås på en russisk konto med det angivne land og valuta i russiske rubler. For at aktivere tilføjelsen skal du have det originale spil af "ksheny"-genren fra udvikleren Arc System Works og udgiveren Arc System Works, som officielt blev købt gennem Steam-platformen. Køber ydes livstidsgaranti på alle købte produkter. Hvis der er problemer med aktivering eller modtagelse af varerne, kan køber kontakte sælger gennem kontaktpersonerne angivet i profilen eller via chat på salgshjemmesiden.

Instruktioner til aktivering af en Steam-gave:

  1. Download og installer Steam-klienten.
  2. Registrer en ny konto eller log ind med en eksisterende.
  3. Kopier linket til din Steam-profil til det angivne felt, når du køber spillet.
  4. Vent på en venneinvitation fra sælgeren og accepter den.
  5. Når du modtager en meddelelse om, at en gave er blevet sendt til dig, skal du acceptere den.
  6. Vent, indtil tilføjelsesfilerne er downloadet fuldstændigt, efter du har tilføjet dem til biblioteket.
  7. Nyd spillet!

Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 er en digital tilføjelse (DLC) til det populære actionspil fra udvikleren Arc System Works og udgiveren Arc System Works, som officielt blev købt gennem Steam-platformen. Dette er et produkt, der kan købes i den digitale butik og er designet til at forbedre gameplayet og forbedre spiloplevelsen.

Season Pass 2 giver dig adgang til nye karakterer, kostumer, scener og meget mere. Derudover får du eksklusive genstande i spillet, som ikke er tilgængelige i grundspillet.

Dette produkt er beregnet til brugere med en russisk konto og russisk valuta. Efter at have købt og aktiveret tilføjelsen på din Steam-konto, vil du være i stand til at nyde de nye funktioner og indhold, som Season Pass 2 giver.

Bemærk venligst, at for at aktivere tilføjelsen skal du have det originale Guilty Gear -Strive- spil, som officielt blev købt gennem Steam-platformen. Hvis du har spørgsmål eller problemer med at aktivere eller modtage produktet, kan du kontakte sælgeren via kontaktpersonerne på den digitale varebutiks hjemmeside.

Lad os gøre dit spil endnu mere spændende! Køb Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 og få adgang til eksklusivt indhold!


***


Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 * DLC * STEAM Russia er en tilføjelse til spillet Guilty Gear -Strive-. Den sælges i gaveformat (gave) til russiske Steam-konti og kræver ikke en nøgle for aktivering. For at modtage tilføjelsen skal du have det originale spil og følge aktiveringsinstruktionerne, som omfatter download og installation af Steam-klienten, registrering af en ny konto eller log på med en eksisterende, kopiering af linket til din Steam-profil, acceptere en venneanmodning fra sælgeren, acceptere meddelelser om afsendelse af gaven og vente, indtil tilføjelsesfilerne er downloadet fuldstændigt, efter at de er tilføjet til biblioteket. Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 * DLC * STEAM Russia udvider spillets indhold og giver spillerne adgang til nye karakterer, niveauer og andre elementer i spillet.


***


  1. Sæsonpas 2 for Guilty Gear -Strive- giver dig adgang til nye figurer og kosmetiske genstande, hvilket gør spillet endnu sjovere og mere varieret!
  2. Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC er en fantastisk måde at opdatere dit spil på og få nyt indhold, der vil forbedre din spiloplevelse!
  3. Jeg er meget tilfreds med Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC. Nye karakterer og gameplay-elementer tilføjer friskhed og spænding til spillet.
  4. Hvis du elsker Guilty Gear -Strive-, er Season Pass 2 et must-køb! Den nye opdatering forbedrer spillet og tilføjer en masse nyt indhold.
  5. The Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC er en fantastisk måde at få adgang til nye karakterer og kosmetiske genstande, der vil hjælpe dig med at nyde spillet endnu mere!
  6. Hvis du vil udvide din Guilty Gear -Strive- spiloplevelse, er Season Pass 2, hvad du har brug for! Nye karakterer og gameplay-elementer tilføjer friskhed og variation til spillet.
  7. Sæsonpas 2 for Guilty Gear -Strive- er en fantastisk investering i spillet! Nye figurer og kosmetiske genstande gør spillet endnu sjovere og mere interessant.
  8. Hvis du elsker Guilty Gear -Strive-, så er Season Pass 2 et must-køb. Nye karakterer og gameplay-elementer tilføjer en masse variation og spænding til spillet.
  9. Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC er en fantastisk måde at forbedre spillet og tilføje mere indhold. Jeg er meget tilfreds med mit køb!
  10. Sæsonpas 2 for Guilty Gear -Strive- er en fantastisk måde at få adgang til nye figurer og kosmetiske genstande, der vil hjælpe dig med at nyde spillet endnu mere!



Ejendommeligheder:




Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC på STEAM Russia er en fantastisk måde at opdatere dit spilindhold og få nye funktioner.

Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC-udvidelsen tilføjer mange interessante karakterer og forbedringer til spillet.

Ved at købe Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC på STEAM Russia, får du adgang til eksklusivt indhold, der ikke er tilgængeligt uden denne tilføjelse.

Yderligere indhold i Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC udvider spilverdenen og giver dig mulighed for at spille i nye modes.

Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC på STEAM Russia giver adgang til nye kostumer og genstande, der vil forbedre din spiloplevelse.

Ved at vælge Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC på STEAM Russia, får du flere multiplayer-muligheder og nyder at spille med dine venner.

Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC på STEAM Russia er en fantastisk måde at forlænge spillets levetid og nyde endnu mere indhold.

Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC på STEAM Russia er et godt valg for fans af serien, der ønsker at få endnu mere ud af spillet.

Når du køber Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC på STEAM Russia, får du adgang til nye spiltilstande og mange forbedringer, der vil gøre spillet endnu bedre.

Guilty Gear -Strive- Season Pass 2 DLC på STEAM Russia er en fantastisk gave til fans af kampspil og fans af serien, der ønsker at fortsætte deres eventyr i spilverdenen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)