GTA TRILOGY DEN DEFINTIVE PS4/PS5/LIFETIME?

Funktionaliteten af ​​det russiske PSN er meget begrænset. Jeg tilbyder dig den bedste løsning: ✅ Livstidsgaranti! ✅ Lavere priser end i den russiske PS Store ✅ Russisk sprog ✅ Aktivering, download og spil er tilgængelige for alle PlayStation-brugere i alle regioner ✅ Når du forbinder din konto til konsollen, vil spillet være tilgængeligt for alle andre konti på konsollen.

VERSION BETYDNING: ? OFFLINE - Du kan kun spille fra din profil. Indlæs spillet, og sluk Wi-Fi på din PlayStation. Vi garanterer, at spillet fungerer, så længe du ikke er forbundet til internettet. ? ONLINE - Spil kun dette spil fra vores konto, mens du er tilsluttet Wi-Fi. Du vil ikke kunne spille fra din konto. ? UNIVERSAL - Spillet tilhører udelukkende din konto, uden nogen begrænsninger, ligesom hvis du købte det på din konto. ? ALLE ANDRE SPIL ER OGSÅ TILGÆNGELIGE I PLAYSTATION-BUTIKKEN.

Kontoen er oprettet af os personligt, og hvis du forsøger at overtræde vores brugsbetingelser (for eksempel forsøger at ændre data), vil vi bemærke det med det samme! Vilkår for brug:

  • Det er forbudt at ændre nogen data på din konto.
  • Overførsel af kontodata til tredjepart er forbudt.
  • Brug kun din købskontotype og bland ikke andre brugere. Hvis du overtræder vilkårene, mister du adgangen til din konto uden mulighed for refusion. Ved at købe dette produkt accepterer og accepterer du disse vilkår og betingelser.

Du kan i øvrigt se videoinstruktionerne til PS4 og PS5, som vi også leverer.

Vores butik med digitale varer præsenterer dig for et produkt af høj kvalitet - GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME. Dette digitale produkt er et af de bedste i sin klasse, og vi garanterer, at du vil nyde spillet i mange timer.

Dette spil er tilgængeligt til brug på PS4 og PS5 og giver fantastisk grafik og en forbedret spilbarhed på nyere konsoller. Plus, med en livstidsgaranti kan du nyde spillet uden nogen tidsbegrænsning.

Vi garanterer, at du vil have adgang til den fulde version af spillet og vil være i stand til at spille på enhver konto på din konsol. Derudover vil du være i stand til at nyde alle de fordele, som PlayStation Network har at tilbyde, inklusive muligheden for at spille online med andre brugere.

Træf dit valg til fordel for GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME, og du vil ikke fortryde det! Vores butik sikrer, at du modtager et produkt af høj kvalitet, der vil give dig mange års fornøjelse og underholdning.


***


GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME er en samling af tre populære spil: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas, som er blevet remasteret og forbedret til PlayStation 4 og PlayStation 5.

Sættet leveres med livstidsgaranti og er på russisk. Du kan aktivere, downloade og spille det fra hvor som helst i verden, samt forbinde din konto til konsollen og gøre spillet tilgængeligt for alle andre konti på konsollen.

Spilmuligheder kan være offline, online eller universelle, afhængigt af dine behov.

Kontoen til spillet blev oprettet personligt af sælgeren, og ved at bruge den accepterer du ikke at ændre dataene på kontoen eller overføre dem til tredjeparter. Hvis du overtræder vilkårene, kan du miste adgangen til din konto uden mulighed for refusion.

GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME-pakke tilbydes til en lavere pris end i den russiske PS Store og er et fremragende valg for fans af Grand Theft Auto-serien.


***


  1. GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5 er en fantastisk samling af spil, der vil glæde alle fans af Grand Theft Auto-serien.
  2. Disse spil er så spændende og spændende, at du ikke vil være i stand til at rive dig løs fra dem i et minut.
  3. Det er meget praktisk, at denne samling er tilgængelig på forskellige platforme - på PS4, PS5 og endda for livet.
  4. Fremragende grafik og lyd gør gameplayet endnu mere realistisk og spændende.
  5. GTA TRILOGY DEN DEFINITIVE PS4/PS5 er den perfekte gave til eventyrspilelskere og fans af Grand Theft Auto-serien.
  6. Spillene i samlingen har mange forskellige opgaver og missioner, der ikke vil lade dig kede dig.
  7. Du kan kaste dig ud i den unikke atmosfære i den kriminelle verden og blive en rigtig gangster.
  8. De mange forskellige køretøjer og våben i spillene giver uendelige muligheder for eksperimentering og eventyr.
  9. Samlingen indeholder alle de mest berømte og elskede spil i serien - GTA III, GTA: Vice City og GTA: San Andreas.
  10. GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5 er en af ​​de bedste samlinger af spil i nyere tid og vil helt sikkert glæde alle, der elsker et godt eventyrspil.



Ejendommeligheder:




GTA TRILOGY DEN DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME er et utroligt fordybende digitalt merchandise, som alle fans af Grand Theft Auto-serien helt sikkert vil elske!

Jeg er helt vild med GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFELONG - det er en fantastisk måde at genopleve alle de klassiske GTA-spil i én pakke!

Hvis du elsker GTA-spil, så er GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME simpelthen et must-køb! Alle spil på ét sted!

GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME er en utrolig cool samling af spil, som du kan spille på PS4, PS5 og for livet!

Det er bare utroligt - alle tre klassiske GTA-spil i én digital pakke! GTA TRILOGY DEN DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME - den er bare super!

Hvis du elsker klassiske GTA-spil, så er GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME simpelthen et must-køb! Alle tre spil i én pakke - det er bare fantastisk!

Det er overflødigt at sige, at GTA TRILOGY THE DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME er et utroligt digitalt merchandise, som alle GTA-spilfans helt sikkert vil elske!

GTA TRILOGY DEN DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME er den perfekte måde at genopleve alle de klassiske GTA-spil i én pakke. Jeg elsker bare denne samling af spil!

Det er bare utroligt - alle tre klassiske GTA-spil i én digital pakke! GTA TRILOGY DEN DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME - den er bare super!

GTA TRILOGY DEN DEFINITIVE PS4/PS5/LIFETIME er en fantastisk måde at genopleve alle de klassiske GTA-spil i et nyt format. Jeg elsker bare denne samling af spil!

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.3
(56)