GTA 5 Premium + GTA 4 Complete + GTA:SA / STEAM-konto

Ved at købe et produkt får du adgang til en licenseret delt konto med spillene GTA 5 Premium, GTA 4 Complete og GTA: San Andreas (STEAM) i OFFLINE-tilstand. Dit kontologin og adgangskode vil blive sendt til dig i en tekstfil til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at ændre data, og onlinefunktioner kan være blokeret på din konto.

Derudover får du fulde versioner af Grand Theft Auto V: Premium Edition, Grand Theft Auto IV: The Complete Edition og Grand Theft Auto: San Andreas. Dette køb giver dig garanteret adgang til disse spil OFFLINE og sparer op til 80 % af dine penge. Du vil være i stand til at gennemføre hele spillets enkelt gennemspilning, men online-funktioner vil ikke være tilgængelige. Spilsproget kan vælges fra flere muligheder, herunder russisk og engelsk. Opdateringer og patches til disse spil kan downloades uafhængigt.

Du får blandt andet en garanti fra sælger i 90 dage fra købsdatoen. Du bør sikre dig, at din pc opfylder systemkravene til spillet.

Bemærk venligst følgende betingelser: produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle, du får adgang til din Steam-konto med spillet købt på den, kontoen aktiveres uden tredjepartsprogrammer, kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du få adgang til spillet, kan der være andre brugere, og du må ikke blande dig i din kontos sikkerhedsindstillinger eller udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen.

En tekstfil med instruktioner og en konto vil blive sendt til dig med det samme til den e-mailadresse, der blev angivet under betalingen. Når du åbner filen, skal du bruge Notesblok eller Wordpad.

Hvis du efterlader en positiv anmeldelse på købssiden, kan du aktivere cashback i form af et gavekort til 5% af prisen på produktet. Men hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe dette produkt.

Velkommen til vores digitale varebutik! Hos os kan du købe et fremragende sæt med tre spil - Grand Theft Auto 5 Premium, Grand Theft Auto 4 Complete og Grand Theft Auto: San Andreas - på én STEAM-konto.

Dette bundt er et godt valg for fans af open world-spil, hvor du kan bevæge dig frit, fuldføre quests og nyde uendelige muligheder. Samtidig kan du spare op til 80 % af omkostningerne ved at købe hvert spil separat.

Derudover vil du modtage et login og en adgangskode til din STEAM-konto, som giver dig mulighed for at spille disse tre spil OFFLINE. Du vil være i stand til at fuldføre den enkelte gennemspilning af hvert spil og nyde den farverige grafik og spændende historie.

Derudover giver vores kit dig garanteret adgang til spillene Grand Theft Auto V Premium, GTA IV Complete og GTA: San Andreas i OFFLINE-tilstand, samt muligheden for selv at downloade opdateringer og patches. Du modtager den aktuelle version af spillet på købstidspunktet og en 90-dages garanti fra sælgeren.

Bemærk venligst, at onlinefunktioner kan være blokeret på din konto, og det er ikke muligt at ændre data. Du bør også sikre dig, at din pc opfylder systemkravene til spillet.

Gå ikke glip af din mulighed for at købe denne fantastiske spilpakke til en fantastisk pris! Efter købet vil dit kontologin og adgangskode blive sendt til dig via tekstfil til den e-mailadresse, du har angivet under betalingen.


***


Varen du køber er en generel licenseret konto på Steam-platformen, der indeholder spillene Grand Theft Auto V: Premium Edition, Grand Theft Auto IV: The Complete Edition og Grand Theft Auto: San Andreas. Ved køb vil du modtage et brugernavn og en adgangskode til at logge ind på din konto og vil kun kunne spille disse spil offline. Du vil ikke være i stand til at ændre dine kontooplysninger, og din konto kan blive blokeret fra onlinefunktionalitet.

Købet inkluderer fulde versioner af spil, og du kan vælge grænsefladesproget på russisk, engelsk og andre sprog (med undtagelse af russisk til GTA 4 og GTA: SA). Du kan downloade opdateringer og patches til spil og gemme dine fremskridt.

Ved at købe dette produkt kan du spare op til 80 % af dine penge sammenlignet med at købe hvert spil separat. Du får også adgang til den nyeste version af spillet og 90 dages sælgergaranti.

Det er vigtigt at sikre sig, at din computer opfylder systemkravene til spillet, og at brug af snydekoder og ændring af kontoindstillinger er forbudt.

Efter købet modtager du en tekstfil med instruktioner og loginoplysninger til din e-mailadresse. Du kan også modtage et cashback på 5% af produktprisen ved at efterlade en positiv anmeldelse på købssiden.







GTA 5 Premium + GTA 4 Complete + GTA:SA / STEAM-konto er et sæt af tre spil i Grand Theft Auto-serien, beregnet til brug på Steam-platformen. Pakken indeholder spillene GTA 5 Premium, GTA 4 Complete og GTA: San Andreas, samt en Steam-konto, der giver dig mulighed for at downloade og spille disse spil på din computer.

I GTA 5 Premium kan du nyde en kæmpe åben verden, hvor du vil spille som tre hovedpersoner og udføre forskellige opgaver. Spillet har også en online-tilstand, hvor du kan spille med venner i samarbejds- eller konkurrencetilstand.

GTA 4 Complete inkluderer det originale spil og dets tilføjelser, hvor du vil spille som Niko Bellic, der kom til Liberty City fra Europa. Spillet byder på mange missioner og opgaver, samt en multiplayer-mode.

GTA: San Andreas er et klassisk spil i serien, hvor du kan spille som Carl Johnson og fordybe dig i atmosfæren fra 90'erne. Spillet har en enorm åben verden, hvor du kan deltage i forskellige aktiviteter, lige fra racerbiler til kamp i ringen.

Dette bundt er et glimrende valg for alle fans af Grand Theft Auto-serien, der ønsker at få adgang til flere spil på samme tid og nyde alle fornøjelserne i denne berømte serie.


***


  1. GTA 5 Premium er et utroligt vanedannende spil med en åben verden, farverige karakterer og masser af muligheder at udforske.
  2. GTA 4 Complete er et godt valg for fans af serien, der ønsker alt det ekstra indhold og forbedringer i én pakke.
  3. GTA:SA er en klassiker i genren, der stadig er et af de bedste spil i historien.
  4. STEAM-konto er en praktisk måde at gemme og administrere alle dine spil på ét sted.
  5. GTA 5 Premium + GTA 4 Complete + GTA:SA er en fantastisk kombination af tre af de mest populære spil i serien, der vil give mange timers spændende gameplay.
  6. Fremragende grafik, et interessant plot og en række opgaver og muligheder - alt dette gør GTA 5 Premium, GTA 4 Complete og GTA:SA til et af de bedste spil i deres genre.
  7. GTA-spil har altid været kendt for deres handlefrihed og evnen til at gøre næsten alt. GTA 5 Premium, GTA 4 Complete og GTA:SA er ingen undtagelse.
  8. Et stort antal køretøjer, våben og karakterer samt en detaljeret verden gør GTA-seriens spil unikke og spændende.
  9. GTA 5 Premium, GTA 4 Complete og GTA:SA er ikke kun spil, men hele verdener, der kan udforskes og nydes.
  10. Hvis du ikke har spillet disse spil endnu, så er GTA 5 Premium, GTA 4 Complete og GTA:SA et forsøg værd og se, hvorfor de er så populære blandt spillere.



Ejendommeligheder:




GTA 5 Premium er et fantastisk spil med masser af funktioner og en interessant historie.

GTA 4 Complete - der er mange opgaver og minispil, der ikke vil lade dig kede dig i et minut.

GTA:SA er et klassisk spil, der ikke har mistet sin popularitet gennem tiden.

En STEAM-konto er en praktisk måde at gemme og administrere dine digitale spil på.

GTA 5 Premium + GTA 4 Complete + GTA:SA er et fantastisk sæt spil til fans af GTA-serien.

GTA 5 Premium - mange forskellige spiltilstande, der giver dig mulighed for at nyde spillet med venner.

GTA:SA er en storslået åben verden med mange muligheder for udforskning og eventyr.

GTA 4 Complete - der er mange forskellige karakterer og historier, der ikke vil lade dig kede dig et minut.

En STEAM-konto er en praktisk måde at købe og downloade digitale spil på uden at skulle besøge butikker.

GTA 5 Premium + GTA 4 Complete + GTA:SA er et fantastisk sæt spil til dem, der elsker en åben verden, dynamisk gameplay og spændende opgaver.

Dette er en fantastisk pakke, der inkluderer alle de bedste dele af Grand Theft Auto-serien. Jeg har haft mange timers sjov med at spille disse spil og vil varmt anbefale dem til alle!

Ved at købe denne pakke fik jeg adgang til tre legendariske spil. GTA 5 Premium Edition med forbedret grafik og ekstra indhold, GTA 4 Complete Edition med en fængslende historie, samt GTA: SA, som er en klassiker i genren. Meget glad for købet!

Den bedste måde at få adgang til flere Grand Theft Auto-spil i én pakke. Købet var nemt og hurtigt, og jeg kunne begynde at spille spil umiddelbart efter købet.

Fantastisk sæt spil til actionspil elskere. GTA 5 Premium Edition er helt fantastisk, GTA 4 Complete Edition er mindeværdig for sin historie, og GTA: SA er en klassiker, som enhver gamer bør prøve.

Jeg er meget glad for, at jeg købte denne spilpakke. Dets omkostninger er meget lavere, end hvis jeg købte hvert spil separat. Derudover fik jeg adgang til tre fantastiske spil.

GTA 5 Premium Edition er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Grafikken er fantastisk, og der er mange interessante øjeblikke i spillet. GTA 4 og GTA: SA er også meget fede spil, som jeg virkelig nød.

Jeg købte denne pakke for at lege med mine venner, og vi har nydt det i et par uger nu. GTA 5 Premium Edition er et rigtigt mesterværk, og GTA 4 og GTA: SA er også meget sjove spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.7
(108)