GRIS * DAMP Rusland ? AUTO LEVERING? 0 %

=================================DAMP GAVE================ ================ Spillet sendes automatisk af botten. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre spillet til din konto. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter. OPMÆRKSOMHED! det er ikke nøglen. Spillet vil blive sendt som gave. For at få spillet skal du have en russisk konto. Landet skal angives som Rusland på siden med kontoindstillinger, og kontovalutaen skal være russiske rubler. Hvis et andet land er angivet på denne side, vil du ikke kunne modtage spillet. Genre: Eventyrspil, Indie Udvikler: Nomada Studio Udgiver: Devolver Digital Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, skal du straks kontakte en af ​​de kontaktpersoner, der er angivet i din profil, eller via chat på salgssiden. =================================DAMP GAVE================ ================ Spillet sendes automatisk af botten. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre spillet til din konto. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter. OPMÆRKSOMHED! det er ikke nøglen. Spillet vil blive sendt som gave. For at få spillet skal du have en russisk konto. Landet skal angives som Rusland på siden med kontoindstillinger, og kontovalutaen skal være russiske rubler. Hvis et andet land er angivet på denne side, vil du ikke kunne modtage spillet. Genre: Eventyrspil, Indie Udvikler: Nomada Studio Udgiver: Devolver Digital Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​kontakterne på din profil eller via chat på salgssiden. GRIS * STEAM Rusland GRIS er et smukt og vanedannende eventyrspil skabt af Nomada Studio og udgivet af Devolver Digital. I spillet vil du kaste dig ud i en unik verden, hvor du vil udforske mystiske steder, løse gåder og overvinde forhindringer, alt sammen akkompagneret af smuk musik. GRIS-spillet vil automatisk blive leveret til din Steam-konto i Rusland. Det er ikke en nøgle, men en gave. For at modtage spillet skal landet Rusland angives på indstillingssiden for din konto på Steam-webstedet, og kontovalutaen er russiske rubler. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, vil du ikke kunne modtage spillet. Når du afgiver en ordre, får du 100 % tilfredshedsgaranti og livstidsgaranti på produktet. Egenskaber:

  • Genre: Eventyr, Indie
  • Sprog: Russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, kinesisk, japansk, koreansk, portugisisk
  • Platform: Steam
  • Region: Rusland

Bestil nu og nyd det spændende GRIS-spil med os!

GRIS er et eventyrspil skabt af Nomada Studio og udgivet af Devolver Digital. I den vil du fordybe dig i en unik verden, hvor du vil udforske mystiske steder, løse gåder og overvinde forhindringer, akkompagneret af smuk musik. Spillet GRIS til Steam-platformen vil automatisk blive leveret til din konto i form af en gavegave. For at få spillet skal du have en russisk konto på Steam, på indstillingssiden, hvor landet er Rusland, og kontovalutaen er russiske rubler. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, vil du ikke kunne modtage spillet. Når du har afgivet din ordre, modtager du en 100% tilfredshedsgaranti og en livstidsgaranti på produktet. Alle varer, der udbydes til salg, købes officielt gennem Steam-platformen, og alle købte varer leveres med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​de kontaktpersoner, der er anført i din profil eller via chat på salgssiden. For at aktivere spillet skal du følge instruktionerne, der vil blive givet til dig, efter du har afgivet din ordre.


***


GRIS er et indie-eventyrspil udviklet af Nomada Studio og udgivet af Devolver Digital. Spillet er tilgængeligt på Steam-platformen og sælges som en gave, som automatisk sendes til din Steam-konto efter betaling. For at få spillet skal du have en russisk Steam-konto med det angivne bopælsland som Rusland og kontovalutaen i russiske rubler. Når du har modtaget gaven, skal du tilføje spillet til dit bibliotek og begynde at downloade spilfilerne. GRIS-spillet er tilgængeligt på russisk. Alle produkter, inklusive GRIS, er officielt købt på Steam-platformen og har livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage spillet, kan du kontakte enhver af kontakterne, der er anført i sælgers profil eller via chatten på salgssiden.


***


  1. GRIS er en utrolig smuk og følelsesladet platformer, der får dig til at tænke på livet og verden omkring os.
  2. Spillet er meget veloptimeret og kører problemfrit selv på svage computere.
  3. GRIS-soundtracket er et sandt kunstværk, der tilføjer endnu mere atmosfære til spillet.
  4. GRIS har et enkelt, men dybt gameplay, der er velegnet til både nye og erfarne spillere.
  5. Den fremragende kombination af visuelt og lyddesign i GRIS skaber en unik atmosfære og fordyber dig i spilverdenen.
  6. GRIS er ikke bare et spil, det er et rigtigt kunstværk, der ikke vil efterlade selv de mest krævende spillere ligeglade.
  7. GRIS-spillet giver spillerne mulighed for at nyde smuk udsigt og en unik atmosfære uden at forlade hjemmet.
  8. Det digitale GRIS-produkt på Steam Rusland er et fremragende valg for elskere af platformspillere og kunst i spil.
  9. Automatisk levering af GRIS digitale varer til Steam Rusland er en bekvem og hurtig måde at få spillet på uden at skulle forlade dit hjem.
  10. Spillet GRIS på Steam Rusland er en fremragende investering i følelsesmæssigt velvære og godt humør i lang tid.



Ejendommeligheder:




GRIS on STEAM er et fantastisk spil med fantastisk grafik og et fantastisk soundtrack.

Jeg købte GRIS på STEAM via Rusland - der var ingen problemer med aktivering.

GRIS er en kunst, som du kan nyde på din computer takket være STEAM.

GRIS på STEAM er et godt valg for elskere af smukke og musikalske spil.

STEAM er en praktisk platform til køb af digitale varer, herunder GRIS.

GRIS på STEAM er en fordybelse i en fantastisk verden med en fantastisk historie og fantastisk atmosfære.

GRIS er et spil, der efterlader et levende indtryk og huskes i lang tid.

Jeg købte GRIS på STEAM via Rusland med auto-levering - alt gik glat og hurtigt.

GRIS er et godt valg for dem, der elsker puslespil og smukke spil.

Kvaliteten af ​​GRIS på STEAM er fremragende, og jeg er fuldstændig tilfreds med mit køb.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)