Green Hell VR (Steam Gift Россия) ?

✅ ? LEVERING UDFØRES HELT AUTOMATISK 24/7

✅ ? Umiddelbart EFTER BETALING TILFØJ VORES BOT OG SEND EN GAVE TIL DIN Steam-konto

✅ ? SPILLET VIL VÆRE DIT FOR ALLTID OG VIL VÆRE SOM BESKRIVET I Steam PÅ KØBSTIDSPUNKTET

✅ FORSENDELSE FOREGÅR EKSKLUSIVT TIL KONTI, HVOR REGIONEN ER RUSLAND

✅ KUN FOR KONTI, HVOR ALLE PRISER ER I RUBLER! KUN RUSLAND! KUN RUSLAND!

✅ VIGTIGT, VI SENDER IKKE TIL CIS-LANDENE / UKRAINE, HVIDERUSLAND OG ANDRE LANDE UNDTAGET RUSLAND!

✅ VIGTIGT, FØR DU KØB, SKAL DU KONTROLLER REGIONEN AF DIN Steam-KONTO: ✅ (Sørg for, at der står "RUSLAND"). ELLERS KØB IKKE!

✅ DET ER IKKE MULIGT AT ACCEPTERE EN GAVE I DIT LAGER, BARE TILFØJ TIL DIN KONTOS Steam-BIBLIOTEK.

✅ LEVERINGSPRINCIP ER MAKSIMAL ENKELT:

✅ DU SKAL LEVERE ET DIREKTE LINK TIL DIN STEAM-KONTO ⬇ se eksempel nedenfor ⬇

✅ EKSEMPEL: https://steamcommunity.com/profiles/00000000000000000/

✅ VORES BOT TILFØJER DIG SOM VEN (DU ACCEPTERER ANSØGNINGEN) OG SENDER DIG EN GAVE/GAVE

✅ EFTER KØB ANBEFALER VI AT ACCEPTERE EN VENNEANMODNING INDEN FOR 1 TIME,

✅ EFTER 1 TIMES LEVERING ER LÆNGERE GARANTERET OG SUPPORT KAN VÆRE PÅKRÆVET.

Denne tekst beskriver betingelserne for at købe et spil gennem en bot på Steam-platformen i Rusland. Den indeholder information om, hvordan spillevering fungerer, hvilke krav der skal være opfyldt for at modtage det, samt regionsbegrænsninger og muligheden for at modtage spillet i dit inventar. Teksten giver også et eksempel på, hvordan man angiver et kontolink for at modtage spillet. Det er vigtigt at bemærke, at du efter køb skal acceptere venneanmodningen inden for 1 time, ellers er levering ikke garanteret.

Green Hell VR (Steam Gift Россия)

Green Hell VR er en spændende tropisk skov overlevelsessimulator, der vil tage dig ind i verden af ​​moderne virtual reality-teknologi. Du vil befinde dig i hjertet af junglen, hvor du skal overleve, udforske og kæmpe for dit liv.

I Green Hell VR vil du udforske forskellige dele af skoven, samle ressourcer, skabe værktøjer og jage vilde dyr. Du bliver nødt til at bekæmpe sult og tørst, undgå farlige dyr og sygdomme og finde måder at overleve i ekstrem varme og fugt.

Green Hell VR er en unik mulighed for at fordybe dig i en verden af ​​tropisk skovs overlevelse og teste din styrke. Bestil din Steam Gift Russia i dag, og start dit eventyr i Green Hell VR!

Spilfunktioner:

  • Realistisk overlevelsessimulator i regnskoven
  • Udforsk en enorm spilverden og kæmp for dit liv
  • Saml ressourcer, lav værktøj og jagt vilde dyr
  • Bekæmp sult, tørst og farlige sygdomme
  • Virtual Reality Survival Experience

Denne tekst beskriver det digitale Green Hell VR-produkt, der tilbydes i Digital Product Store. Den beskriver hovedfunktionerne i spillet, som er en realistisk regnskovs-overlevelsessimulator. Teksten indeholder også information om, at spillere bliver nødt til at bekæmpe sult, tørst og sygdom, samt jage vilde dyr og skabe værktøjer. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt er en Steam Gift Russia, hvilket betyder, at levering kun sker til konti i Rusland-regionen.

Green Hell VR er en spændende tropisk skov-overlevelsessimulator, der er tilgængelig på Steam-platformen i Rusland som en Steam-gave. Spillere bliver nødt til at udforske den enorme spilverden, samle ressourcer, skabe værktøjer og jage vilde dyr, samt bekæmpe sult, tørst og farlige sygdomme. Det særlige ved Green Hell VR er muligheden for at fordybe dig i verden af ​​overlevelse i regnskoven og teste dine evner og styrke i virtual reality.

For at købe spillet skal du have en Steam-konto hos Rusland-regionen, og priserne er i rubler. Efter betaling vil spillet øjeblikkeligt blive tilføjet til din Steam-konto. Det er vigtigt at sikre sig, at din kontoregion er Rusland, ellers vil du ikke kunne modtage spillet. Det er også vigtigt at bemærke, at levering kun sker til konti med Rusland-regionen, og vi sender ikke spillet til CIS-landene/Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland.

Efter købet vil spillet forblive hos dig for evigt og vil svare til beskrivelsen på Steam på købstidspunktet. Det er vigtigt at acceptere en venneanmodning fra vores bot inden for 1 time efter købet for at modtage spillet. Efter at have tilføjet som en ven, sender vi dig spillet som en Steam-gave. Bemærk venligst, at spillet ikke kan tilføjes til dit lager, kun til dit Steam-bibliotek.


***


Green Hell VR er et jungleoverlevelsesspil designet til brug med virtual reality. I dette spil skal spillerne overleve i en mystisk og farlig verden fuld af farer og naturens grusomhed. Spillere bliver nødt til at søge efter mad, bygge shelters og værktøjer, udforske miljøet og kæmpe for deres liv under de barske forhold i Amazonas jungle.

Denne vare er en Steam-gave til Rusland, hvilket betyder, at den kun kan indløses på en Steam-konto, der er registreret i Rusland og bruger rubelpriser. Efter betaling vil du modtage en venneanmodning fra botten, som øjeblikkeligt sender dig spillet. Efter aktivering af spillet forbliver det i dit Steam-bibliotek for evigt. Bemærk venligst, at en vare ikke kan returneres, når den først er aktiveret, medmindre den er købt ved en fejl eller ikke er aktiveret, hvis du kontakter sælgeren inden for 24 timer.


***


  1. Et fantastisk digitalt produkt, der fordyber dig i den spændende verden af ​​jungleoverlevelse.
  2. Green Hell VR er en unik oplevelse, der får dig til at føle dig som en rigtig survivalist.
  3. Dette digitale produkt giver dig mulighed for at nyde smuk grafik og en realistisk atmosfære i naturen.
  4. Green Hell VR er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på, mens du fordyber dig i den spændende verden af ​​jungleoverlevelse.
  5. Hvis du elsker overlevelsesspil, så er Green Hell VR et stærkt anbefalet køb.
  6. Dette digitale produkt giver mange muligheder for at udforske naturen og se dens farer i øjnene.
  7. Green Hell VR er et godt valg for dem, der ønsker en unik virtual reality-oplevelse.
  8. Utrolig realistisk grafik og lydeffekter gør Green Hell VR til et sandt mesterværk inden for overlevelsesgenren.
  9. Dette digitale produkt tilbyder en række opgaver og udfordringer, som vil holde dig underholdt.
  10. Green Hell VR er et spil, der vil få dig til at føle dig som en rigtig survivalist i naturen.



Ejendommeligheder:




Green Hell VR er et rigtigt fund for jungle-overlevelseselskere. Fremragende grafik, interessant gameplay og realistisk interaktion med miljøet.

Jeg så frem til udgivelsen af ​​Green Hell VR, og det skuffede mig ikke. En fantastisk mulighed for dem, der ønsker at føle sig som en rigtig overlevelsesmand i junglen.

Green Hell VR er et utroligt underholdende spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay. Jeg nød et par timer, og jeg glæder mig allerede til at fortsætte.

Hvis du leder efter et realistisk vildmarks-overlevelsesspil, så er Green Hell VR det perfekte valg. Hun får dig virkelig til at føle dig som en rigtig survivalist.

Green Hell VR er et godt valg for VR-spilelskere og vildmarkens overlevelsesentusiaster. Spillet byder på en interessant historie, fantastisk grafik og vanedannende gameplay.

Jeg spillede Green Hell på pc, og da jeg fandt ud af, at en VR-version var ude, købte jeg den med det samme. Spillet er bare fantastisk! Jeg følte mig som en rigtig survivalist i junglen.

Green Hell VR er et af de bedste VR-spil, jeg nogensinde har spillet. Spillet giver en utrolig realistisk overlevelsesoplevelse i vildmarken, der får dig til at føle dig som en rigtig rejsende.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)