Kirkegårdsvogter * STEAM Rusland ? AUTO LEVERING? 0 %

DAMP GAVE

Spillet sendes automatisk af botten. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre spillet til din konto. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet være fuldt aktiveret på din konto inden for et par minutter.

OPMÆRKSOMHED! det er ikke nøglen. Spillet sendes som gave. For at få spillet skal du have en russisk konto. På siden med kontoindstillinger skal landet Rusland angives, og kontovalutaen skal være russiske rubler. Hvis et andet land er angivet på denne side, vil du ikke kunne få spillet.

Genre: Eventyr, Indie, RPG, Simulering Udvikler: Lazy Bear GamesUdgiver: tinyBuild

Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​kontakterne på din profil eller via chat på salgswebstedet.

det spil vil blive leveret til dig som en gave. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre spillet til din konto, som automatisk startes af botten. Hvis du angiver på siden, at du er i Rusland, og din konto fungerer med russiske rubler, vil du være i stand til at få dette spil. Spillet tilhører genrerne Adventure, Indie, Rollespil og Simulation. Det blev udviklet af Lazy Bear Games og udgivet af tinyBuild, hvis produkter er officielt købt gennem Steam-platformen. Derudover kommer alle købte produkter med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at modtage produktet eller aktivere det, kan du bede om hjælp på salgshjemmesiden.

Kirkegårdsvogter * DAMP Rusland

Graveyard Keeper er et spændende strategispil med elementer af rollespil og eventyr. Du vil styre en kirkegård i en fantasiverden, producere ressourcer og reparere bygninger, samt udvikle økonomien og interagere med indbyggerne i de omkringliggende landsbyer.

Spillet vil automatisk blive leveret til dig som et digitalt produkt. For at få spillet skal du have en russisk Steam-konto og angive russiske rubler som kontovaluta. Ved at afgive en ordre, vil du modtage spillet med det samme og uden kommission.

Graveyard Keeper er et spændende strategispil med elementer af rollespil og eventyr. I den skal du styre en kirkegård i en fantasiverden, producere ressourcer og reparere bygninger samt udvikle økonomien og interagere med indbyggerne i de omkringliggende landsbyer. Du kan købe dette spil som et digitalt produkt fra Digital Store. Den kan købes i den russiske Steam-region. Efter at have afgivet din ordre, vil spillet automatisk blive leveret til dig uden kommission. For at få adgang til spillet skal du have en russisk Steam-konto og angive russiske rubler som kontovaluta. Nyd spillet og hav det sjovt!

Graveyard Keeper er et sjovt strategispil med rollespil og eventyrelementer udviklet af Lazy Bear Games og udgivet af tinyBuild. I dette spil vil du styre en kirkegård i en fantasiverden, producere ressourcer, reparere bygninger samt udvikle økonomien og interagere med indbyggerne i de omkringliggende landsbyer.

Dette spil vil automatisk blive leveret til dig som et digitalt produkt via STEAM GIFT. Umiddelbart efter betaling begynder processen med at overføre spillet til din konto. Bemærk venligst, at dette ikke er en nøgle, men spillet sendes som en gave. For at få spillet skal du have en russisk Steam-konto med Rusland som landet og russiske rubler som kontovaluta. Hvis din kontoindstillingsside er indstillet til et andet land, vil du ikke kunne modtage spillet.

Graveyard Keeper tilhører genrerne Adventure, Indie, RPG og Simulation. Alle produkter, inklusive denne, købes officielt gennem Steam-platformen, og alle købte produkter kommer med en livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage din købte vare, kan du kontakte salgssiden for at få hjælp.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind med en eksisterende. Derefter skal du kopiere linket til din Steam-profil ind i det angivne felt, når du køber et spil, vente på en venneinvitation fra sælgeren og acceptere den, og derefter, når du modtager en meddelelse om, at en gave er blevet sendt til dig, skal du acceptere det. Når du har tilføjet det til biblioteket, skal du begynde at downloade spilfilerne og vente, indtil det er fuldstændigt downloadet. Derefter kan du nyde spillet!

Bemærk venligst, at dette spil sendes automatisk uden behov for yderligere handling fra sælgerens side og ikke kræver yderligere forsendelsesomkostninger.


***


Graveyard Keeper er et eventyr-, indie-, RPG- og simulationsspil udviklet af Lazy Bear Games og udgivet af tinyBuild. Spillet kan købes på Steam-platformen i Rusland i form af et gavekort (gave). Efter køb vil spillet automatisk blive sendt til din konto inden for et par minutter, hvis du har en russisk Steam-konto og kontovalutaen er russiske rubler.

Graveyard Keeper giver spilleren mulighed for at styre en kirkegård i en fantasiverden. Du bliver nødt til at tage dig af gravene, udføre opgaver for byens borgere og udforske områdets hemmeligheder. Spillet har et uforudsigeligt plot, der afhænger af dine handlinger og beslutninger.

Når du køber et spil på Steam-platformen, modtager du livstidsgaranti på alle købte varer. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du kontakte enhver af kontaktpersonerne, der er anført i sælgers profil eller via chatten på salgshjemmesiden.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind med en eksisterende, kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber spillet, vente på en venneinvitation fra sælgeren og acceptere det, og derefter acceptere meddelelsen om at sende dig en gave og tilføje spillet til dit bibliotek. Herefter kan du begynde at downloade spilfilerne og nyde spillet.


***


  1. Graveyard Keeper er et fantastisk spil med en unik historie og vanedannende gameplay!
  2. Jeg elsker Graveyard Keeper! Dette er spillet, der får mig til at glemme alt!
  3. Den digitale version af Graveyard Keeper på STEAM Russia er en enkel og bekvem måde at få en unik spiloplevelse på!
  4. Jeg købte Graveyard Keeper på STEAM Russia og har ikke fortrudt det et sekund! Dette er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet!
  5. Hvis du elsker spil med et usædvanligt plot og spændende gameplay, så er Graveyard Keeper præcis, hvad du har brug for!
  6. Graveyard Keeper er et spil, der får mig til at smile og nyde hvert minut af det!
  7. Hvis du vil have en unik spiloplevelse, så anbefaler jeg varmt at købe Graveyard Keeper på STEAM Russia!



Ejendommeligheder:




Graveyard Keeper er et fantastisk spil, der vil fordybe dig i en spændende verden og ikke lade dig gå i lang tid.

En sand fornøjelse at spille Graveyard Keeper. Grafik, historie og gameplay er i top.

Jeg anbefaler Graveyard Keeper til alle fans af simulationsspil. Ingen problemer med installation og start.

Graveyard Keeper er et godt valg for dem, der leder efter interessant og usædvanligt gameplay.

Graveyard Keeper er en fantastisk måde at tilbringe tid og slappe af efter en hård dag på arbejdet.

Jeg downloadede Graveyard Keeper via auto-levering, alt gik meget hurtigt og uden problemer.

Det er hurtigt, bekvemt og sikkert at købe Graveyard Keeper digitale varer på STEAM Rusland.

Meget tilfreds med købet af Graveyard Keeper på STEAM Rusland. Ingen problemer med betaling og varemodtagelse.

Graveyard Keeper er et af de bedste simulationsspil nogensinde. Anbefales til alle fans af genren.

Tak til STEAM Russia for en bekvem og hurtig måde at købe Graveyard Keeper-spillet på. Meget glad for købet.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)