Gotham Knights | DAMP GAVE Türkiye ?

Gotham Knights | DAMP GAVE Türkiye

Produkt beskrivelse

Gotham Knights er et nyt spil i Batman-universet, hvor du kan spille som Robin, Nightwing, Barbara Gordon og Red Hood. Spillet byder på unikt gameplay, spændende historie og smuk grafik.

Dette er en digital genstand, der vil blive sendt til dig som gave på din Steam-konto. For at få spillet skal du have en tyrkisk konto. I dine kontoindstillinger på siden https://store.steampowered.com/account/ Landet skal være Tyrkiet, og kontovalutaen skal være tyrkiske lira. Hvis et andet land er angivet på denne side, vil du ikke kunne modtage spillet.

Du kan forudkøbe nu for at få tidlig adgang til spilindhold:

  • Skin til batcyklen "Bestil 233".
  • Der kræves ingen VPN til spillet eller din konto.
  • Genre: action, eventyrspil, rollespil.
  • Udvikler: Warner Bros. Spil Montréal, QLOC.
  • Udgiver: Warner Bros. Spil.

Alle produkter blev købt officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte de angivne kontakter i min profil eller via chat på salgssiden.

Gotham Knights

Digitalt produkt

STEAM GIFT Турция

Køb nu for 999 RUB.


***


Gotham Knights er et action-, eventyr- og rollespil udviklet af Warner Bros. Games Montréal og QLOC, og udgivet af Warner Bros. Spil. Dette er et spil, der sendes som en gave (gave) til din Steam-konto. For at få spillet skal du dog have en tyrkisk Steam-konto, med landet angivet som Tyrkiet og valutaen i tyrkiske lira. Hvis dine kontoindstillinger er indstillet til et andet land, vil du ikke kunne modtage spillet. Du kan købe en tyrkisk konto hos sælgeren.

Når du køber fra en sælger, kan du også få Order 233 batcycle skin og en VPN til spillet, som vil hjælpe dig med at låse spilindhold op på forhånd.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind med en eksisterende, kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber spillet, vente på en veninvitation fra sælger og acceptere den, hvorefter du vil modtage en meddelelse om at sende dig en gave, og du vil kunne acceptere den. Når du har tilføjet spillet til dit bibliotek, kan du begynde at downloade spilfilerne og nyde spillet.

Alle varer købes officielt gennem Steam-platformen, og alle købte varer leveres med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du kontakte sælgeren gennem en hvilken som helst af kontakterne, der er anført i hans profil eller via chat på salgssiden.


***


  1. Fantastisk digitalt produkt! Gotham Knights er et sjovt spil med smuk grafik og en interessant historie.
  2. Købte Gotham Knights | STEAM GIFT Türkiye og fortrød det ikke! Spillet er meget vanedannende og giver ikke slip før til sidst.
  3. Hvis du elsker superheltespil, så er Gotham Knights det perfekte valg! Jeg anbefaler til køb.
  4. Gotham Knights | STEAM GIFT Turkey er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker adgang til spillet til en god pris.
  5. Fremragende service og hurtig levering! Gotham Knights | STEAM GIFT Türkiye umiddelbart efter betaling.
  6. Hvis du leder efter et kvalitetsspil til en fantastisk pris, så er Gotham Knights et godt valg. Jeg anbefaler!
  7. Meget tilfreds med købet. Gotham Knights er et fantastisk spil med en interessant historie og smuk grafik.
  8. Købte Gotham Knights | STEAM GIFT Türkiye og brugte flere nætter i træk på at spille spillet. Meget spændende!
  9. Hvis du elsker superheltespil, så skal du helt sikkert prøve Gotham Knights. Dette er et af de bedste spil i genren.
  10. Fremragende værdi for pengene og kvalitet. Gotham Knights | STEAM GIFT Turkey er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at få et kvalitetsspil til en overkommelig pris.



Ejendommeligheder:




Gotham Knights er et fantastisk spil, der giver dig mulighed for at kaste dig ud i Batmans verden og føle dig som en rigtig helt.

Fremragende grafik, vanedannende historie og vanedannende gameplay gør Gotham Knights til en uforglemmelig oplevelse.

STEAM GIFT fra Tyrkiet er en fantastisk måde at spare penge på dette fantastiske spil.

Gotham Knights er et spil, der giver ægte fornøjelse af spillet og giver dig mulighed for at bruge tid med fordel.

At spille Gotham Knights er en sand fornøjelse, som ikke vil efterlade nogen spiller ligeglad.

Gotham Knights utroligt vanedannende og dynamiske gameplay får spilleren til at glemme virkeligheden og fordybe sig fuldstændigt i Batmans verden.

Gotham Knights er et spil, der giver spilleren mulighed for at føle sig som en rigtig helt og redde Gotham fra kriminelle.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)