Gotham Knights: Deluxe Edition * STEAM Rusland ? AUTO

STEAM GAVE

Spillet sendes automatisk af botten umiddelbart efter betaling. Inden for et par minutter vil spillet være fuldt aktiveret på din konto, hvis alle betingelser er opfyldt.

ADVARSEL! Dette er ikke en nøgle. Spillet vil blive sendt som gave. For at få spillet skal du have en russisk konto. Tjek, hvad der er på siden https://store.steampowered.com/account/">https://store.steampowered.com/account/ I dine kontoindstillinger er landet Rusland, og kontovalutaen er russiske rubler. Hvis et andet land er angivet på denne side, vil du ikke kunne få spillet.

Genre: ?xen
Udvikler: Warner Bros. Games Montréal
Udgiver: Warner Bros. Spil

Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​kontaktpersonerne på din profil eller via chat på salgswebstedet.

Steam-gave: Få et spil

Spillet sendes automatisk af botten efter betaling. Efter succesfuld overførsel af spillet til din konto, vil det blive aktiveret inden for et par minutter.

Vigtigt: Dette er ikke en nøgle, men en gave. For at få spillet skal du have en Steam-konto med det angivne land Rusland og russiske rubler som valuta. Hvis siden https://store.steampowered.com/account/">https://store.steampowered.com/account/ Hvis et andet land er angivet, vil du ikke kunne få spillet.

Spilgenre: ?xens
Udvikler: Warner Bros. Games Montréal
Udgiver: Warner Bros. Spil

Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage produktet, bedes du straks kontakte kontaktpersonerne på din profil eller via chat på salgswebstedet.

Det spil, du køber, sendes automatisk af en bot efter betaling. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for et par minutter. Det er vigtigt at vide, at spillet bliver sendt som en gave (gave), og ikke som en nøgle. For at få spillet skal du have en Steam-konto med det angivne land Rusland og russiske rubler som valuta. Hvis et andet land eller valuta er angivet på din kontoindstillingsside, vil du ikke kunne modtage spillet.

I dette tilfælde er spillets genre ikke specificeret, men det er kendt, at udvikleren er Warner Bros. Games Montréal og udgivet af Warner Bros. Spil. Det er vigtigt at bemærke, at alle produkter, der præsenteres på webstedet, er købt officielt gennem Steam-platformen og er dækket af en livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du kontakte kontaktpersonerne på din profil eller via chat på salgssiden.

Gotham Knights: Deluxe Edition

Dette er et digitalt element, der automatisk sendes til din Steam-konto inden for få minutter efter betaling. Denne udgave indeholder yderligere indhold, der vil udvide gameplayet og tilføje nye funktioner. For at få spillet skal du have en Steam-konto med det angivne land Rusland og russiske rubler som valuta. Hvis siden https://store.steampowered.com/account/">https://store.steampowered.com/account/ Hvis et andet land er angivet, vil du ikke kunne få spillet.

Genre: ?xen
Udvikler: Warner Bros. Games Montréal
Udgiver: Warner Bros. Spil

Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen. Alle købte produkter kommer med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du straks kontakte en af ​​kontaktpersonerne på din profil eller via chat på salgswebstedet.

Gotham Knights: Deluxe Edition er en digital genstand, som du kan købe i Digital Goods Store. Efter at have betalt for varen, vil den automatisk blive sendt til din Steam-konto inden for et par minutter. Denne udgave indeholder yderligere indhold, der vil udvide gameplayet og tilføje nye funktioner. For at få spillet skal du have en Steam-konto med det angivne land Rusland og russiske rubler som valuta. Hvis et andet land eller en anden valuta er angivet på din kontoindstillingsside, vil du ikke modtage spillet.

Genren af ​​spillet er ikke specificeret, men det er kendt, at udvikleren er Warner Bros. Games Montréal og udgivet af Warner Bros. Spil. Det er vigtigt at bemærke, at alle produkter, der præsenteres på webstedet, er købt officielt gennem Steam-platformen og er dækket af en livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du kontakte kontaktpersonerne på din profil eller via chat på salgssiden.

Gotham Knights: Deluxe Edition er en digital genstand, som du automatisk vil modtage på din Steam-konto inden for få minutter efter betaling. Denne udgave indeholder yderligere indhold, der vil udvide gameplayet og tilføje nye funktioner. Genren af ​​spillet er ikke specificeret, men det er kendt, at udvikleren er Warner Bros. Games Montréal og udgivet af Warner Bros. Spil. Det er vigtigt at bemærke, at for at få spillet skal du have en Steam-konto med det angivne land Rusland og russiske rubler som valuta. Spillet vil blive sendt til dig som en gave (gave), og ikke som en nøgle. Hvis din kontoindstillingsside er indstillet til et andet land eller valuta, vil du ikke kunne modtage spillet. Bemærk venligst, at alle produkter på siden er købt officielt gennem Steam-platformen og er dækket af en livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, kan du kontakte kontaktpersonerne på din profil eller via chat på salgssiden.


***


Gotham Knights: Deluxe Edition er et actionspil udviklet af Warner Bros. Games Montréal og udgivet af Warner Bros. Spil. Denne version af spillet er tilgængelig på Steam-platformen i Rusland i form af en gave (gave) til russiske konti.

For at modtage spillet skal du registrere eller logge ind på din Steam-konto, kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber spillet, og vente på en venneinvitation fra sælgeren. Efter at have accepteret invitationen og modtaget besked om, at gaven er sendt, vil spillet blive aktiveret på din konto inden for få


***


  1. Godt spil! Top-notch grafik, vanedannende gameplay og mange interessante karakterer. Jeg anbefaler!
  2. Jeg købte Deluxe Edition og har aldrig fortrudt det! Masser af ekstra indhold og bonusser, der gør spillet endnu mere spændende.
  3. Spillet er simpelthen fantastisk! Hver karakter har sine egne unikke evner, hvilket gør gameplayet meget varieret.
  4. Spillets plot er fængslende fra de første minutter, og grafikken og lyden skaber en unik atmosfære af Gotham.
  5. Fremragende optimering, spillet kører uden forsinkelser eller fryser. Du kan nyde spillet med fuld computerkraft.
  6. For fans af Batman-universet er dette blot en gave fra Gud! Mange referencer til tegneserier og film gør spillet endnu mere interessant.
  7. Jeg købte spillet på udsalg og forventede ikke, at det ville være så fedt! Jeg anbefaler det til alle fans af actionspil.
  8. Meget brugervenlig grænseflade, let at forstå kontroller og indstillinger. Selv begyndere vil hurtigt mestre spillet.
  9. Mange forskellige missioner og opgaver, hvilket gør spillet meget langt og interessant.
  10. Det ekstra indhold i Deluxe Edition er fantastisk! Nye kostumer, udstyr og karakterer gør spillet endnu mere spændende.



Ejendommeligheder:




Et spil af meget høj kvalitet med smuk grafik og en spændende historie. Jeg anbefaler det til alle fans af actionspil og superhelte!

Et godt valg for fans af DC Comics og Batman. Utroligt interessant gameplay og støtte til to spillere i co-op gør dette spil endnu bedre.

Et superheltespil, som alle fans af genren bør prøve. Den har en masse indhold og muligheder for karakterudvikling.

Et fantastisk spil, der ikke lader dig kede dig. Grafikken og lyden er i top, og gameplayet er meget sjovt.

Hvis du elsker open world-spil og superhelte, så vil dette være det perfekte valg for dig. Anbefales til alle DC Comics og Batman fans.

Et fantastisk spil med en gribende historie og interessante karakterer. Mange opgaver og missioner vil ikke lade dig kede dig.

Et fantastisk spil for eventyr- og actionelskere. Højkvalitetsgrafik og vanedannende gameplay vil ikke lade dig kede dig.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)