GOD OF WAR RAGNAROK PS4/PS5 Türkiye ?

Vi køber spillet Krigsgud: Ragnarök til din konto i Türkiye-regionen. Hvis du planlægger at betale med kreditkort, anbefaler vi at vælge betalingstjenesten Enot.io, som ikke har nogen kommission. For at gøre dette skal du registrere en konto i Türkiye-regionen. Efter betaling modtager du en unik kode (https://oplata.info), som skal rapporteres til lederen i afsnittet "Korrespondance med sælger" sammen med login (mail) og adgangskode til kontoen. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og give sælgeren 2 backup-koder. Når du vælger en kontoregistreringstjeneste i den tyrkiske region, skal du angive din postadresse og telefonnummer til sælgeren i korrespondancen. Regionen for den konto, du angiver, skal være Tyrkiet. Hvis du ikke har en konto eller ikke ved, hvordan man opretter en, vil vi registrere en for dig, bare følg linket ovenfor og køb kontooprettelsestjenesten.

Spilbeskrivelse: Standardudgaven af ​​PS4 giver mulighed for at spille med russiske undertekster. Kratos udstyrer sig igen med veteranvåben som Leviathan Axe og Swords of Chaos, og hans dødelige dygtighed til at beskytte sin familie vil blive sat på prøve. Med nye evner, som både Kratos og Atreus får, vil du opleve et episk eventyr med flydende, livlig og personlig kampmekanik.

Digital Deluxe Edition PS4/PS5 (russiske undertekster) inkluderer:

  • God of War Ragnarok PS4 og PS5
  • Caravadi Armor.*
  • Karavadi kostume (kosmetik).*
  • Karavadi økseskaft.*
  • Greb til Karawadi-sværdet.*
  • Dark Horse digital kunstbog.
  • Officielle digitale lydspor.
  • PSN Avatar Pack til PS4/PS5
  • Tema til PlayStation 4. *In-game elementer låses op, efterhånden som du kommer videre gennem historien.

Vi tilbyder også spil/abonnementskøb, 12-måneders PS Plus Deluxe Extra Essential top-up, Battle Pass og 1000 V-Bucks til Overwatch 2, PC BattleNet/XBOX mønter/tokens og mere. Du kan se det opdaterede udvalg på vores side. Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres). Åbningstider: 11:00-23:00 UTC+2. Hvis du foretog et køb om natten, efter 23:00 UTC+2, vil spillet blive leveret næste dag. For at betale med kreditkort skal du vælge betalingstjenesten Enot.io, hvor provisionen er lavere. Returnering udstedes med et fradrag på 20% af købsbeløbet (i tilfælde hvor problemet ikke er fra vores side). Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via chat, vi vil med glæde besvare dem!

GOD OF WAR RAGNAROK PS4/PS5 ТУРЦИЯ

Gør dig klar til et episk nyt eventyr i God of Wars verden med [God of War](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=God%20of%20War&prompt=Tell%20me%20more%20about%20God%20of%20War.) Ragnarok til PS4 og PS5 i Türkiye-regionen!

Spilbeskrivelse:

  • Bevæbn dig selv med veteranvåben som Leviathan Axe og Swords of Chaos og beskyt din familie med Kratos
  • Brug de nye evner Kratos og Atreus får til flydende, livlig og personlig kampmekanik
  • Spil med russiske undertekster i standardudgaven af ​​PS4
  • Digital Deluxe Edition PS4/PS5 (russiske undertekster) inkluderer:
    • Caravadi rustning
    • Karavadi kostume (kosmetik)
    • Karavadi økseskaft
    • Karawadi sværdgreb
    • Dark Horse digital kunstbog
    • Officielle digitale lydspor
    • PSN Avatar Pack til PS4/PS5
    • Tema til PlayStation 4
    • Elementer i spillet låses op, efterhånden som du kommer videre gennem historien

Sådan køber du spillet:

  1. Registrer en konto i Türkiye-regionen
  2. Betal for spillet med et bankkort gennem Enot.io betalingstjeneste for at undgå kommission
  3. Modtag en unik kode, der skal rapporteres til administratoren i afsnittet "Korrespondance med sælgeren" sammen med dit login (mail) og kontoadgangskode
  4. Aktiver to-faktor-godkendelse og giv sælgeren 2 backup-koder. Regionen på den konto, du angiver, skal være Tyrkiet
  5. Hvis du ikke har en konto eller ikke ved, hvordan man opretter en, registrerer vi den for dig, du skal blot købe kontooprettelsestjenesten på vores hjemmeside
  6. Parat! Nyd at spille God of War Ragnarok på din PS4 eller PS5 i Tyrkiet

Hvis du har spørgsmål, er vores ledere altid klar til at hjælpe via chat!

God of War Ragnarok til PS4/PS5 i Tyrkiet-regionen er et nyt spil i serien God of War, som fortsætter historien om Kratos og hans familie. I spillet vil du udstyre dig selv med veteranvåben som Leviathan Axe og Swords of Chaos og beskytte din familie ved at bruge nye evner fra Kratos og Atreus.

Hvis du køber standardudgaven af ​​PS4, vil du være i stand til at spille med russiske undertekster. Hvis du vælger PS4/PS5 Digital Deluxe Edition, vil du modtage yderligere indhold såsom rustning, kostume, økseskaft, sværdgreb, Dark Horse digital kunstbog, officielle digitale lydspor, PSN-avatar-pakke og PlayStation4-tema.

For at købe spillet skal du registrere en konto i Tyrkiet-regionen og betale for spillet med et bankkort gennem betalingstjenesten Enot.io for at undgå kommission. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til lederen i afsnittet "Korrespondance med sælger" sammen med dit login (mail) og kontoadgangskode. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og give sælgeren 2 backup-koder. Hvis du ikke har en konto eller ikke ved, hvordan du opretter en, kan du købe en kontooprettelsestjeneste fra forretningens websted.

Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres). Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgers ledere i chatten. Returnering udstedes med et fradrag på 20% af købsbeløbet (i tilfælde hvor problemet ikke er fra vores side).

Produktet er spillet God of War: Ragnarok til PS4 og PS5 i Tyrkiet-regionen. I standardudgaven af ​​PS4 kan du spille med russiske undertekster. Spillet giver dig mulighed for at udstyre dig selv med veteranvåben såsom Leviathan Axe og Swords of Chaos og beskytte din familie med Kratos. Du vil være i stand til at bruge de nye evner, som Kratos og Atreus erhverver, til flydende, livlig og tilpasset kampmekanik.

Også tilgængelig er en Digital Deluxe Edition PS4/PS5 (russiske undertekster), som inkluderer forskellige bonusser: Karavadi-rustning, Karavadi-kostume (kosmetik), Karavadi-økseskaft, Karavadi-sværdgreb, Dark Horse digital kunstbog, officielle digitale lydspor, PSN-avatar-pakke til PS4/PS5 og tema til PlayStation4. Elementer i spillet låses op, efterhånden som du kommer videre gennem historien.

For at købe spillet skal du registrere en konto i Tyrkiet-regionen og betale for det med et bankkort gennem betalingstjenesten Enot.io for at undgå kommission. Efter betaling modtager du en unik kode, som skal indberettes til lederen i afsnittet "Korrespondance med sælger" sammen med dit login (mail) og kontoadgangskode. Du skal aktivere to-faktor-godkendelse på din konto og give sælgeren 2 backup-koder. Regionen for den konto, du angiver, skal være Tyrkiet. Hvis du ikke har en konto eller ikke ved, hvordan du opretter en, kan du købe en kontooprettelsestjeneste fra forretningens websted.

Den gennemsnitlige tid til at købe et spil er fra 15 minutter til en time, afhængigt af køen (men ikke mere end 24 timer fra det øjeblik, dataene leveres). Returnering udstedes med et fradrag på 20% af købsbeløbet (i tilfælde hvor problemet ikke er fra vores side). Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sælgers ledere i chatten.


***


God of War Ragnarok til PS4 og PS5 er det seneste action-eventyr-mesterværk fra Santa Monica Studios, som fortsætter historien om den ikoniske God of War-serie.

Spillerne vil igen påtage sig rollen som Kratos, den tidligere krigsgud, der nu bor sammen med sin søn Atreus i den nordlige mytologis verden. I dette spil vil spillerne opleve nye eventyr og kampe med guderne, samt en unik historie, der vil fortsætte plottet i den første del af spillet.

God of War Ragnarok tilbyder spillere nye kamp- og karakterudviklingsmuligheder samt forbedret grafik og lyd.

Dette produkt er designet til PS4 og PS5 spilkonsoller og er lavet i Tyrkiet. Det er perfekt til alle fans af God of War-serien og elskere af action-eventyrspil.


***


  1. Et fremragende spil, der ikke vil efterlade nogen gamer ligeglade!
  2. God of War Ragnarok er en ny version af det legendariske spil, der bestemt er et forsøg værd.
  3. Jeg kan ikke få nok af dette spil! Dette er simpelthen et mesterværk, der får dig til at glemme alt i verden.
  4. At spille God of War Ragnarok er en sand fornøjelse! Grafikken er fantastisk, og gameplayet er vanedannende.
  5. For alle God of War-fans er dette spil et must-køb!
  6. Jeg har spillet God of War Ragnarok i et par dage nu, og jeg elsker alt fra gameplayet til historien.
  7. God of War Ragnarok er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Det er bestemt prisen værd.



Ejendommeligheder:




Dette er et fantastisk spil, der simpelthen tager pusten fra dig med sin skønhed og gameplay.

God of War Ragnarok er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Den er fantastisk med sin grafik og fantastiske musik.

Jeg kan ikke få nok af dette spil! Det er bare fantastisk, plottet er interessant, karaktererne er i live, grafikken er i top.

Jeg har ikke fundet et eneste spil, der imponerer mig så meget som God of War Ragnarok. Hun er simpelthen et mesterværk, skabt med stor kærlighed og talent.

Dette er det bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Jeg kan bare ikke rive mig løs fra hende, hun fanger mig med sin skønhed og vanedannende gameplay.

God of War Ragnarok er spillet, som jeg anbefaler til alle mine venner. Hun er bare utrolig smuk og charmerende.

Dette spil er et sandt mesterværk, du ikke må gå glip af. God of War Ragnarok er simpelthen fantastisk på alle måder, fra grafikken til historien.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)