Gloomhaven * DAMP Rusland ? AUTO LEVERING? 0 %

DAMP GAVE Spillet vil automatisk blive sendt af botten umiddelbart efter betaling. Aktivering af spillet på din konto vil tage et par minutter, forudsat at alle betingelser er opfyldt. Bemærk venligst, at dette ikke er en nøgle, men en gave. For at modtage spillet skal du have en russisk konto på Steam-platformen med det angivne bopælsland og valuta i russiske rubler på siden. Hvis et andet land er angivet på denne side, så vil du ikke være i stand til at modtage spillet. Spilgenrer: eventyr, rollespil, strategi, tidlig adgang. Udvikler: Flaming Fowl Studios. Udgiver: Asmodee Digital. Alle produkter købes officielt gennem Steam-platformen og leveres med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, bedes du kontakte os på en passende måde, som er angivet i din profil eller via chat på vores salgswebsted.

Gloomhaven

Velkommen til den spændende verden af ​​spillet Gloomhaven, som kan købes i STEAM Russias digitale varerbutik. Køb spillet og nyd spændende eventyr med dine venner!

Automatisk levering af varer sikrer maksimal hastighed for at modtage spillet på din konto. Der kræves ingen yderligere handling fra køberens side.

Vi er også glade for at kunne meddele, at når du køber et produkt hos os, sparer du 100% på fragtomkostningerne. Ingen skjulte gebyrer eller kommissioner - bare en fair pris for et kvalitetsprodukt!

Genre: brætspil, rollespil, strategi

Udvikler: Flaming Fowl Studios

Udgiver: Asmodee Digital

Platform: STEAM Rusland

Sprog: russisk, engelsk

Minimum systemkrav: Windows 7/8/10 OS (64-bit), Intel Core i5-2300 / AMD FX-4300 processor, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 6800 grafikkort, 20 harddiskplads GB

Gloomhaven er et spil, der kan købes i STEAM Russias digitale butik. Det er et eventyrspil med RPG og strategielementer udviklet af Flaming Fowl Studios og udgivet af Asmodee Digital. Spillet er i tidlig adgang.

Når du køber et spil, modtager du automatisk levering af produktet til din Steam-konto. Der kræves ingen yderligere handling fra køberens side. Bemærk venligst, at spillet sendes som en gave (gave), og ikke som en nøgle. For at modtage spillet skal du have en russisk konto på Steam-platformen med det angivne bopælsland og valuta i russiske rubler på siden. Hvis et andet land er angivet på denne side, vil du ikke kunne modtage spillet.

Minimum systemkrav til spillet inkluderer Windows 7/8/10 (64-bit), Intel Core i5-2300 / AMD FX-4300 processor, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 6800 grafikkort og 20 GB ledig plads på harddisken.

Når du køber et produkt fra en sælger, sparer du 100% på fragtomkostningerne. Ingen skjulte gebyrer eller kommissioner - bare en fair pris for et kvalitetsprodukt! Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage det købte produkt, skal du kontakte sælgers supporttjeneste på en passende måde, der er angivet i profilen eller via chat på salgswebstedet.

Instruktioner til aktivering af en Steam-gave inkluderer følgende trin: download og installer Steam-klienten, registrer en ny konto eller log ind med en eksisterende, kopier linket til din Steam-profil i det angivne felt, når du køber et spil, vent på en ven invitation fra sælgeren og accepter den efter at have modtaget den meddelelser om afsendelse af en gave, accepter den, efter at have tilføjet den til biblioteket, start med at downloade spilfilerne og vent på den komplette download. Derefter kan du begynde at spille og nyde spændende eventyr med dine venner!


***


Gloomhaven på STEAM er et eventyr-, rollespils- og strategicomputerspil tilgængeligt i Early Access. Spillet blev skabt af udviklerne Flaming Fowl Studios og udgiveren Asmodee Digital, og sælges på Steam-platformen i Rusland i form af en gave.

For at modtage spillet skal du have en russisk konto på Steam-platformen med Rusland angivet i landeindstillingerne og russiske rubler i kontovalutaen. Efter betaling vil spillet automatisk blive overført til din konto inden for få minutter.

Dette produkt sælges officielt på Steam-platformen og leveres med livstidsgaranti. Hvis du har problemer med at aktivere eller modtage produktet, kan du kontakte sælgeren gennem kontaktpersonerne angivet i profilen eller via chat på salgshjemmesiden.

For at aktivere en Steam-gave skal du downloade og installere Steam-klienten, registrere en ny konto eller logge ind på en eksisterende. Derefter, når du køber et spil, skal du kopiere linket til din Steam-profil i det angivne felt og vente på en venneinvitation fra sælgeren. Efter at have accepteret invitationen og modtaget besked om, at gaven er sendt, kan du tilføje spillet til dit bibliotek og begynde at downloade det.


***


  1. Gloomhaven på STEAM er en fantastisk måde at fordybe dig i den spændende verden af ​​et brætspil uden at forlade hjemmet!
  2. Det er meget praktisk, at du kan købe Gloomhaven på STEAM i Rusland og modtage det med automatisk levering.
  3. Gloomhaven er et fantastisk spil med en overbevisende historie og masser af muligheder for at udvikle din karakter.
  4. STEAM er en fantastisk platform til køb af digitale varer, herunder Gloomhaven.
  5. Jeg er glad for købet af Gloomhaven på STEAM i Rusland, da jeg modtog varerne hurtigt og uden problemer.
  6. Hvis du elsker brætspil, så er Gloomhaven på STEAM den perfekte mulighed for at spille alene eller med venner online.
  7. Gloomhaven er et spil, der ikke vil efterlade dig ligeglad, og det er hurtigt og bekvemt at købe det på STEAM i Rusland.



Ejendommeligheder:




Gloomhaven på STEAM er fantastisk! Det er meget praktisk at spille på en computer, og automatisk levering af varer er bare en gave til travle mennesker!

Jeg elsker Gloomhaven på STEAM! Spillet er bare fantastisk, og desuden er der ingen problemer med levering af varer.

Tak til STEAM Rusland for muligheden for at købe Gloomhaven digitalt! Dette er meget mere praktisk end at købe en fysisk kopi af spillet.

Gloomhaven på STEAM er et godt valg for brætspil elskere. Jeg kunne virkelig godt lide købsprocessen og den automatiske levering af varerne.

Jeg elsker bare Gloomhaven på STEAM! Dette er et digitalt produkt af virkelig høj kvalitet, som kan købes helt sikkert og med en automatisk leveringsgaranti.

STEAM Rusland er en pålidelig og bekvem service til køb af digitale varer, herunder Gloomhaven. Jeg er meget glad for mit køb!

Gloomhaven på STEAM er bomben! Spillet er pengene værd, og varerne leveres automatisk, hvilket er meget praktisk.

Jeg har længe ønsket at købe Gloomhaven, og da jeg fandt ud af muligheden for at købe den på STEAM Rusland, blev jeg bare glad. Automatisk levering er virkelig noget!

STEAM Rusland er den mest bekvemme og sikre måde at købe Gloomhaven digitalt på. Jeg anbefaler til alle!

Gloomhaven på STEAM er et godt valg for alle, der elsker brætspil. Automatisk levering gør købsprocessen endnu mere bekvem og enkel.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)