Ghostwire: Tokyo (udlejning af Steam-konto) Playkey

Pris for 7 dages leje

Kan bruges til at spille inde i cloud-tjenester: Playkey, Liquid Sky, Loudplay, GFN osv. Tjek support til spil i tjenesten på deres hjemmeside.

Når du køber dette produkt, får du et brugernavn og en adgangskode til din konto. Du vil være i stand til at downloade spillet og spille på denne profil i lejeperioden. Hvis du har spørgsmål, kan du altid skrive til os på produktkvitteringssiden.

Hvis der kræves en sikkerhedskode for at logge ind på din konto, bedes du skrive til os på samme side.

Garantien gælder for hele lejeperioden.

⚠️ Tilladt: redigering af profil og venneliste.

⚠️ Det er forbudt: Ændring af sikkerhedsindstillinger samt brug af cheats af enhver art i online-tilstande.

Yderligere Information

  • Lejebetingelser:
  1. Kontoens lejeperiode regnes fra betalingsøjeblikket.
  2. Du kan altid forlænge dit lejemål; for at gøre dette skal du blot skrive til os på produktkvitteringssiden, korrespondancefanen.
  3. Kun du har adgang til din konto på lejetidspunktet.
  4. Det er FORBUDT at ændre sikkerhedsdataene. Hvis du forsøger at ændre adgangskoden eller sikkerhedsdataene på din konto, vil adgang til din konto blive nægtet.

Hvis du er interesseret i, hvornår det vil være tilgængeligt, så lad mig det vide. Vi vil svare og reservere.

Del med dine venner:

  • Vkontakte
  • Facebook
  • Twitter

Dette produkt kan bruges til at spille i cloud-tjenester såsom Playkey, Liquid Sky, Loudplay, GFN og andre. Ved køb modtager du et login og adgangskode til din konto, hvorfra du kan downloade spillet og spille på denne profil i lejeperioden. Hvis du har brug for en sikkerhedskode for at logge ind på din konto, kan du anmode om den på produktkvitteringssiden. Garantien gælder for hele lejeperioden. Men husk, at det er forbudt at ændre sikkerhedsindstillinger og bruge snydekoder i onlinetilstande. Hvis du har spørgsmål, kan du altid bede om hjælp på produktkvitteringssiden. Hvis du også har brug for at forlænge din lejeperiode eller har andre spørgsmål, kan du kontakte os via korrespondancefanen på produktkvitteringssiden. Hvis en vare er udsolgt, kan du kontakte os, så reserverer vi den til dig. Husk, at hvis du forsøger at ændre din adgangskode eller sikkerhedsoplysninger på din konto, vil din adgang til den blive nægtet. Men du kan frit redigere din profil og venneliste. Hvis du også er interesseret i at vide, hvornår varen er på lager igen, så send os en e-mail. Del dette produkt med dine venner ved hjælp af sociale netværk: Vkontakte, Facebook og Twitter.

Ghostwire: Tokyo (udlejning af Steam-konto) Playkey

Ghostwire: Tokyo er et spændende action-eventyrspil med gyserelementer, hvor du rejser til Tokyo for at afsløre mysterierne omkring menneskers forsvinden. Spillet er tilgængeligt for leje af en Steam-konto på Playkey-webstedet.

Pris for 7 dages leje: [tjek prisen på Playkey-webstedet]

Når du lejer en Steam-konto for at spille Ghostwire: Tokyo, vil du modtage et kontologin og en adgangskode. Med deres hjælp vil du være i stand til at downloade spillet og spille på denne profil i hele lejeperioden. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte vores specialister på produktkvitteringssiden.

Sørg for, at din computer opfylder minimumskravene for at spille spillet, som kan findes på Playkey-hjemmesiden. Bemærk også det


***


Ghostwire: Tokyo er et action-eventyrspil udviklet af Tango Gameworks og udgivet af Bethesda Softworks. Spillet er en unik kombination af japansk kultur og gyserelementer, hvor spilleren skal udforske Tokyo, fuld af mystiske væsner og mystiske begivenheder.

At leje en Steam-konto til Ghostwire: Tokyo gennem Playkey er en praktisk måde at prøve spillet uden at skulle købe den fulde version. Kontoens lejeperiode begynder fra betalingsøjeblikket og kan forlænges efter anmodning fra brugeren. Ved leje af en konto er det kun lejeren, der har adgang til den, og ændring af adgangskode eller sikkerhedsdata er forbudt af sikkerhedsmæssige årsager.


***


  1. Ghostwire: Tokyo er et fantastisk digitalt produkt for fans af japansk kultur og fantasy.
  2. Spillet har fantastisk grafik og lyd, hvilket gør det mere realistisk og spændende.
  3. At købe et spil på Playkey er et glimrende valg for dem, der vil spare på at købe nye spil.
  4. Leje af en Steam-konto på Playkey giver dig mulighed for at spille Ghostwire: Tokyo uden problemer med forsinkelse eller indlæsning.
  5. Spillets kontroller er intuitive og nemme at lære, hvilket gør det tilgængeligt for begyndere.
  6. Dynamisk gameplay og spændende plot vil ikke lade dig kede dig, mens du spiller.
  7. Ghostwire: Tokyo er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner og nyde spændende eventyr sammen.



Ejendommeligheder:




Ghostwire: Tokyo er et vanedannende spil, der lader dig fordybe dig i Japans fantasiverden med fantastisk grafik og lyd.

At spille Ghostwire: Tokyo på en Playkey Steam-konto er en fantastisk måde at bruge din fritid på og nyde en utrolig historie.

Ghostwire: Tokyo er et spændende eventyr, som du ikke vil gå glip af. At leje en Steam-konto på Playkey er en fantastisk måde at prøve spillet uden ekstra omkostninger.

Ghostwire: Tokyo imponerer med sin atmosfære og detaljer. Leje af en Steam-konto på Playkey gør den tilgængelig for alle.

Ghostwire: Tokyo er et godt valg for fans af actionspil og fantasy. At leje en Steam-konto på Playkey er en nem måde at få adgang til spillet på.

Ghostwire: Tokyo tilbyder et unikt koncept og vanedannende gameplay. At leje en Steam-konto på Playkey er en fantastisk mulighed for at opleve alle dens fordele.

Ghostwire: Tokyo er et spil, der helt sikkert vil efterlade et varigt indtryk. At leje en Steam-konto på Playkey er en nem og overkommelig måde at prøve spillet på.

Ghostwire: Tokyo genskaber atmosfæren i det moderne Japan med fantastiske detaljer og realisme. At leje en Steam-konto på Playkey er en hurtig måde at begynde at spille på.

Ghostwire: Tokyo er et spil med en unik historie, der vil holde dig hooked i timevis. At leje en Steam-konto på Playkey er en praktisk måde at prøve spillet, før du køber det.

Ghostwire: Tokyo kombinerer elementer af rædsel og action for at gøre det utroligt vanedannende. At leje en Steam-konto på Playkey er en nem måde at få adgang til dette spændende spil.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.9
(134)