GHOSTRUNNER (STEAM) NØGLE STRAKS + GAVE

Du kan købe den officielle aktiveringsnøgle til spillet GhostRunner, som aktiveres på Steam-platformen. Efter dit første køb får du rabat på alle efterfølgende køb i vores butik. Du modtager nøglen umiddelbart efter betaling i vinduet, der åbner efter betaling er gennemført. Et dublet link til siden med nøglen vil også blive sendt til din e-mail, som du har angivet ved køb. Vi garanterer, at nøglen er gyldig på aktiveringstidspunktet.

GhostRunner er et brutalt førstepersons slasher-spil med et superdynamisk plot, der foregår i den mørke cyberpunk-verden af ​​en futuristisk overbygning. Du skal klatre op i Dharma Tower, som er blevet menneskehedens sidste tilflugtssted efter en global katastrofe. Gå fra bunden til toppen, mød tyrannen Kimaster og giv ham, hvad han fortjener.

Aktiveringsnøglen til gavespillet vil blive givet tilfældigt til en af ​​tre købere, der har givet en positiv anmeldelse efter at have købt spillet. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og tilføje en anmodning om at modtage en gave. Kun én ud af tre ønsker modtager gaven, og ikke alle. Efter at have skrevet en positiv anmeldelse, accepterer du automatisk ovenstående betingelser.

Nøglen aktiveres som følger:

  1. Download og installer Steam (hvis det ikke allerede er installeret).
  2. Registrer en ny konto på Steam eller log ind på en eksisterende.
  3. Gå til sektionen "Mine spil" og vælg "Aktiver via Steam", indtast nøglen modtaget umiddelbart efter betaling.
  4. Efter aktivering vises spillet på listen over spil, og du kan downloade det fra Steam.

Del information om vores butik med dine venner på Vkontakte, Facebook og Twitter.

GHOSTRUNNER (STEAM) NØGLE STRAKS + GAVE

Køb den officielle aktiveringsnøgle til spillet GhostRunner, som aktiveres på Steam-platformen. Efter dit første køb får du rabat på alle efterfølgende køb i vores butik. Du modtager nøglen umiddelbart efter betaling i vinduet, der åbner efter betaling er gennemført. Et dublet link til siden med nøglen vil også blive sendt til din e-mail, som du har angivet ved køb. Vi garanterer, at nøglen er gyldig på aktiveringstidspunktet.

GhostRunner er et brutalt førstepersons slasher-spil med et superdynamisk plot, der foregår i den mørke cyberpunk-verden af ​​en futuristisk overbygning. Du skal klatre op i Dharma Tower, som er blevet menneskehedens sidste tilflugtssted efter en global katastrofe. Gå fra bunden til toppen, mød tyrannen Kimaster og giv ham, hvad han fortjener.

Aktivering af gavespilnøglen vil blive udstedt til en af ​​tre købere i en tilfældig rækkefølge, som efterlod en positiv anmeldelse efter at have købt spillet. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse og tilføje en anmodning om at modtage en gave. Kun én ud af tre ønsker modtager gaven, og ikke alle. Efter at have skrevet en positiv anmeldelse, accepterer du automatisk ovenstående betingelser.


***


GHOSTRUNNER (STEAM) NØGLE IMMEDIATELY + GIFT - dette er den officielle aktiveringsnøgle til spillet GHOSTRUNNER på Steam-platformen. Efter købet vil du øjeblikkeligt modtage en aktiveringsnøgle i vinduet, der åbnes efter betalingen, og et dubletlink til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail. Spillet er tilgængeligt på russisk, engelsk, italiensk, kinesisk, kinesisk (forenklet), koreansk, tysk, polsk, portugisisk, fransk og japansk.

GHOSTRUNNER er et brutalt førstepersons slasher-spil med en hurtig historie, der foregår i en dystopisk cyberpunk-fremtidsverden. Du skal gå fra bunden til toppen af ​​Dharma Tower, som blev menneskehedens sidste tilflugtssted efter en global katastrofe, og møde tyrannen Kimaster.

Derudover får du ved køb mulighed for at modtage et gavespil, hvis du giver en positiv anmeldelse og tilføjer en anmodning om en gave til det. En af tre købere bliver tilfældigt udvalgt og modtager en aktiveringsnøgle til gavespillet.

Aktivering af nøglen sker som følger: du skal downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), registrere en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælge "Aktiver via Steam" og indtast den modtagne nøgle umiddelbart efter betalingen. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.







Ghostrunner er et førstepersons actionspil udviklet af One More Level og udgivet af 505 Games. Du spiller som en cyberninja, der skal overvinde mange farer og gennemgå svære prøvelser for at redde menneskeheden fra en frygtelig katastrofe.

Nøglen til at aktivere spillet på Steam giver dig mulighed for at begynde at spille umiddelbart efter købet, uden at spilde tid på at vente på, at det fysiske medie bliver leveret. Derudover vil du modtage en gave, som enten kan være bonusindhold til spillet, eller et separat spil eller tilføjelse til det.

Ghostrunner tilbyder spillere et unikt gameplay, der lægger vægt på hurtige reaktioner og præcise kontroller. Realistisk grafik og lyd giver dig mulighed for at fordybe dig i atmosfæren af ​​cyberpunk og opleve alle glæderne ved at kæmpe mod fjender i fremtidens virtuelle verden.







GHOTRUNNER er den officielle spilaktiveringsnøgle, som du kan købe. Efter købet vil du øjeblikkeligt modtage nøglen i vinduet, der åbner efter betaling, og et dubletlink til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mail. Spillet er tilgængeligt til aktivering på Steam-platformen på pc og understøtter flere sprog, herunder russisk, engelsk, italiensk, kinesisk og andre.

GHOSTRUNNER er et førstepersons slasher-spil, der foregår i den mørke cyberpunk-verden af ​​en futuristisk overbygning. Du skal klatre op i Dharma Tower, som blev menneskehedens sidste tilflugtssted efter en global katastrofe. Dit mål er at møde tyrannen Kimaster og give ham, hvad han fortjener.

Derudover, når du køber GHOTRUNNER, modtager du en gave - et tilfældigt Steam-spil. For at modtage en gave skal du give en positiv anmeldelse efter købet og tilføje en anmodning om at modtage en gave. En af tre købere, der har givet en positiv anmeldelse, vil modtage en aktiveringsnøgle til gavespillet.

Aktivering af nøglen sker som følger: du skal downloade og installere Steam (hvis det ikke allerede er installeret), registrere en ny konto på Steam eller logge ind på en eksisterende, gå til sektionen "Mine spil" og vælge "Aktiver via Steam" og indtast den modtagne nøgle umiddelbart efter betalingen. Når det er aktiveret, vises spillet på spillisten, og du kan downloade det fra Steam.


***


  1. Ghostrunner er et vanedannende spil, der giver timevis af sjov.
  2. Ghostrunner nøglen blev leveret med det samme og uden problemer.
  3. Rabatten på Ghostrunner var meget generøs og sparede mig for mange penge.
  4. Ghostrunner er et smukt udformet spil med unikt gameplay.
  5. Jeg modtog en gratis gave med min Ghostrunner nøgle, hvilket var en dejlig overraskelse.
  6. Ghostrunner har mange niveauer og opgaver, der ikke vil lade dig kede dig.
  7. Ghostrunner-nøglen var nem at aktivere på min Steam-konto.
  8. Gameplayet i Ghostrunner er meget intuitivt og sjovt.
  9. Ghostrunner giver masser af muligheder for dem, der elsker fart og action.
  10. Jeg er meget tilfreds med mit køb af en nøgle til Ghostrunner og anbefaler trygt dette spil til alle fans af genren.



Ejendommeligheder:




Fantastisk actionspil med en spændende historie og fed grafik!

Nøglen kom med det samme, uden forsinkelse. Tak for gaven!

GhostRunner er et utrolig hurtigt og adrenalin actionspil. Anbefales til alle fans af genren!

Nøglen blev aktiveret uden problemer, og du kunne straks begynde at spille. Meget behageligt!

Et fremragende spil, der vil fængsle i mange timer. Tak for gaven!

Jeg vil bemærke den fremragende støtte fra sælgeren. Alle problemer blev hurtigt løst.

GhostRunner er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Utrolig spændende og følelsesladet!

Nøglen virker, hvad mere har du brug for. En fin bonusgave fra sælger.

GhostRunner er ikke kun et smukt spil, men også et meget sjovt. Jeg anbefaler stærkt til alle fans af genren!

Den hurtigste måde at få nøglen til GhostRunner på. Meget glad for købet!

Ghostrunner er et vanedannende spil med fantastisk grafik og en fængslende historie!

Ghostrunner Steam Key er en hurtig og nem måde at begynde at spille dette vanedannende actionspil!

En gave til en Ghostrunner-nøgle på Steam er en fantastisk bonus, som spillere vil elske!

Ghostrunner er en fantastisk måde at have det sjovt og tilbringe tid med hjernefordele!

Ghostrunner-nøglen på Steam er adgang til en unik spilverden, der ikke vil efterlade nogen spiller ligeglade!

Hvis du elsker action og adrenalin, så er Ghostrunner et spil, du helt sikkert bør prøve!

Ghostrunner-tasten på Steam er en fantastisk måde at fordybe dig i den spændende verden af ​​cyberpunk og nyde spillet fuldt ud!

Ghostrunner er et spil, der er velegnet til både begyndere og erfarne spillere og er værd at tjekke ud for alle fans af genren!

Ghostrunner Steam Key er en fantastisk gave til venner og familie, der elsker spil og gerne vil have det sjovt!

Ghostrunner er et spil, der vil holde dig i spænding til det sidste, og som vil glæde dig med nye opdagelser og eventyr!

Ghostrunner er et utroligt vanedannende spil med fantastisk grafik og lyd.

Dette digitale produkt er et godt valg for fans af actionfyldte spil.

Ghostrunner tilbyder et unikt gameplay, der vil imponere enhver spiller.

Nøglen til Ghostrunner er en fantastisk gave til cyberpunk- og sci-fi-fans.

Spillet har en fremragende balance mellem sværhedsgrad og sjov, hvilket gør det meget interessant at spille igennem.

Ghostrunner er det perfekte valg for dem, der leder efter en adrenalinpumpende spiloplevelse.

Ghostrunners hurtige og flydende gameplay giver spillerne mulighed for at fordybe sig fuldt ud i handlingen.

En nøgle til Ghostrunner er en fantastisk måde at begynde at spille umiddelbart efter købet, uden at skulle vente på, at fysiske medier bliver leveret.

Ghostrunner har en masse tilpasnings- og karakteropgraderingsmuligheder, der tilføjer dybde og variation til spillet.

Dette spil er en ægte kvintessens af cyberpunk, som giver dig mulighed for at kaste dig ud i en futuristisk verden med en fantastisk atmosfære.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)