Ghostrunner + 2 spil ✅Ny konto [Mail]

Infinity Store vil glædeligt overraske dig ikke kun med produkter af høj kvalitet, men også med et højt serviceniveau! Vi er altid glade for at se dig i vores online butik!

Vi tager selv provisionen. For at gøre dette skal du vælge betaling med kreditkort gennem Enot.io.

For en positiv anmeldelse udstedes automatisk et gavekort på 5% af prisen på produktet.

Du køber en NY Ghostrunner-KONTO + 2 spil, komplet med NATIVE (FØRSTE MAIL).

[24/7] ØJEBLIKKELIG levering af varer umiddelbart efter køb!

Ny konto, 0 timer (spillet er ikke blevet lanceret).

Fuld adgang og ændring af alle data.

Kontoen er personlig efter køb: Kontoen og mailen er din for altid.

Platform: GOG.com

Engelsk sprog.

Liste over spil på kontoen: Ghostrunner; Frostpunk; Rejsen til den vilde planet;

Infinity Store vil glædeligt overraske dig ikke kun med produkter af høj kvalitet, men også med et højt serviceniveau. Provisionen afholdes, hvis du vælger at betale med kreditkort gennem Enot.io. Hvis køberen modtager positiv feedback, udstedes et gavekort på 5% af produktets pris. Inkluderet med NATIVE (FIRST MAIL) får du en ny Ghostrunner-konto + 2 spil. Levering af varer er øjeblikkelig og tilgængelig hele døgnet. Kontoen er personlig, fuld adgang til den og muligheden for at ændre data er garanteret. Spilplatform - GOG.com, sprog - engelsk. Liste over spil på kontoen: Ghostrunner, Frostpunk, Journey to the Savage Planet.

Produktet, der er tilgængeligt i vores digitale butik, er den nye Ghostrunner-konto, med 2 spil. Kontoen er personlig og kun tilgængelig for dig. Du vil have fuld adgang til din konto og mulighed for at ændre dens data, såvel som den e-mail, der er knyttet til din konto.

Kontoen udstedes med det samme, og spillet er aldrig blevet lanceret. Spilplatformen er GOG.com og spilsproget er engelsk.

Ved at købe dette produkt, vil du modtage en ny konto, der inkluderer Ghostrunner og 2 andre spil. E-mailadressen på din konto vil være din egen.

I vores digitale varebutik kan du købe en ny Ghostrunner-konto, som inkluderer 2 spil. Kontoen vil være helt din, og du vil have mulighed for at ændre dens data. Kontoen blev udstedt med det samme, og spillet blev ikke lanceret. Spilplatformen er GOG.com og spilsproget er engelsk. E-mailadressen på din konto vil være din egen.


***


Ghostrunner + 2 Games er en pakke, der inkluderer en ny konto på GOG.com platformen med spillene Ghostrunner, Frostpunk og Journey to the Savage Planet. Kontoen er personlig og efter køb kan den og posten bruges for evigt. Den originale (første) mail er inkluderet i kontoen. Kontoen er fuldt tilgængelig, og alle data på den kan ændres. Spillet er ikke blevet lanceret, så kontoen betragtes som ny (0 timer). Det skal også bemærkes, at sproget for spillene på kontoen er engelsk. Køb af varer foretages ved hjælp af en bankkortbetaling gennem Enot.io, provisionen afholdes af butikken. Efter et køb og en positiv anmeldelse af produktet, modtager køber automatisk et gavekort på 5 % af produktets pris. Produktet udstedes øjeblikkeligt, døgnet rundt (24/7) efter køb.


***


  1. Ghostrunner er et fantastisk actionspil med fantastisk grafik og en spændende historie!
  2. Jeg er glad for, at når du køber den digitale version af Ghostrunner-spillet, får du to ekstra spil på én gang - det er en fantastisk bonus!
  3. En ny konto med post er praktisk og sikker, især hvis du køber digitale varer.
  4. At spille Ghostrunner er en fornøjelse, kontrollerne er så glatte og lydhøre, at du føler dig fuldstændig i kontrol over din karakter.
  5. To gavespil er en fantastisk mulighed for at prøve noget nyt og interessant.
  6. Prisen på den digitale version af Ghostrunner, inklusive bonusspil, er simpelthen fremragende!
  7. Hurtigt at modtage et digitalt produkt og muligheden for at begynde at spille umiddelbart efter købet er praktisk og sparer tid.
  8. At spille Ghostrunner på pc er en absolut fornøjelse, da spillet er optimeret til pc-platformen.
  9. Muligheden for at købe en digital udgave af spillet umiddelbart efter dets udgivelse er praktisk, da du ikke behøver at vente på leveringen af ​​en fysisk kopi.
  10. Det moderne actionspil Ghostrunner er et fremragende valg for alle fans af genren, der leder efter noget nyt og spændende.



Ejendommeligheder:




Ghostrunner er et vanedannende spil med fantastisk grafik og vanedannende gameplay!

En fantastisk mulighed for fans af adrenalin-eventyr og cyberpunk.

Det er praktisk at modtage et digitalt produkt - alt er hurtigt og nemt, du behøver ikke at gå nogen steder.

Yderligere spil er en fin bonus, især hvis de også er interessante.

Prisen for en konto hos Ghostrunner og 2 spil er meget attraktiv, sammenlignelig med prisen på et spil i butikken.

Sikkerheden ved købet er garanteret - en ny konto med mail er beskyttet mod svindel.

Hurtig levering af digitale varer - indenfor få minutter efter betaling kan du begynde at spille.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.1
(30)