GGST Ekstra karakter 3 - Happy Chaos ? DLC DAMP

Få DLC STEAM GIFT TIL RUSLAND - en unik tilføjelse til dit spil. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre. Levering sker automatisk 24/7 umiddelbart efter betaling. Indtast linket, accepter invitationen, og du vil modtage en gave til dit Steam-spil eller tilføjelse, som vil forblive hos dig for evigt. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Afsendelse sker kun til konti med den russiske region og priser i rubler, og kun med en russisk IP-adresse. Vigtigt: vi sender ikke til CIS-lande / Ukraine, Hviderusland og andre lande undtagen Rusland. Sørg for at tjekke regionen for din Steam-konto, før du køber: sørg for, at der står "RUSSLAND". Ellers skal du ikke købe! For at få et link til din konto skal du i Steam-klienten klikke på "Steam" i øverste venstre hjørne og derefter gå til "Indstillinger -> Interface -> Vis adresselinjen, når det er muligt." Gå derefter til din profil og kopier linket til din konto. Hvis du laver en fejl, behandler vi din ordre manuelt. Du er velkommen til at kontakte os via online chat eller Telegram. Følg instruktionerne omhyggeligt!

GGST Extra Character 3 - Glad kaos er en digital tilføjelse til GGST, som du kan købe i Digital Store. Dette er en DLC til Steam-platformen, der giver adgang til den nye karakter Happy Chaos. Han blev en del af den tredje sæson af GGST og er en stærk og farlig modstander i kampe. GGST Ekstra karakter 3 - Happy Chaos er en fantastisk måde at opdatere dit gameplay og forbedre din GGST-oplevelse. Køb DLC STEAM GGST Extra Character 3 - Happy Chaos lige nu, og nyd nye følelser og fornemmelser i spillet!

GGST Extra Character 3 - Happy Chaos er en digital tilføjelse til GGST-spillet, der kan købes i Digital Store. Dette er en DLC til Steam-platformen, der giver spillere mulighed for at låse op for en ny karakter, Happy Chaos. Denne karakter er en del af tredje sæson af GGST og er en stærk og farlig modstander i kampe. Ved at købe STEAM GGST Extra Character 3 - Happy Chaos DLC får du muligheden for at opgradere dit gameplay og forbedre din GGST-oplevelse. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre tilføjelsen. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. For at modtage en gave skal du indtaste et link til din Steam-konto og acceptere invitationen. Bemærk venligst, at gaven ikke kan tilføjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Afsendelse sker kun til konti med den russiske region og priser i rubler, og kun med en russisk IP-adresse. Sørg for at tjekke regionen for din Steam-konto, før du køber: sørg for, at der står "RUSSLAND". Hvis du har lavet en fejl, bedes du kontakte sælgeren for manuelt at behandle din ordre.

GGST Extra Character 3 - Happy Chaos er en digital tilføjelse til GGST-spillet, der kan købes i Digital Store. Dette er en DLC til Steam-platformen, der giver adgang til den nye karakter Happy Chaos. Happy Chaos er en stærk og farlig modstander i kampe og blev en del af den tredje sæson af GGST. Ved at købe STEAM GGST Extra Character 3 - Happy Chaos DLC får du muligheden for at opgradere dit gameplay og forbedre din GGST-oplevelse. Bemærk venligst, at Steam-versionen af ​​spillet er påkrævet for at køre tilføjelsen. Levering sker automatisk online 24/7 umiddelbart efter betaling. En gave til et Steam-spil eller en tilføjelse, der forbliver hos dig for evigt, kan ikke føjes til dit lager, kun til din kontos Steam-bibliotek. Det er vigtigt at overveje, at levering kun sker til konti med den russiske region og priser i rubler, såvel som kun til russiske IP-adresser. Før du køber, skal du sørge for at tjekke regionen for din Steam-konto og sørge for, at der står "RUSSLAND". Hvis du laver en fejl, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram, og din ordre vil blive behandlet manuelt. Følg instruktionerne omhyggeligt for at købe og få adgang DLC STEAM GGST Yderligere karakter 3 - Happy Chaos.


***


GGST Additional Character 3 - Happy Chaos Han er en ekstra spilbar karakter til Guilty Gear Strive. For at bruge denne ekstra karakter skal du have Steam-versionen af ​​spillet. Dette produkt er en digital nøgle (DLC), der kan aktiveres på en russisk Steam-konto.

Efter at have betalt for varerne, vil du modtage et link til din konto, hvor en gave i form af en spillenøgle vil blive sendt. Bemærk venligst, at denne vare ikke kan tilføjes til dit lager, men kun kan tilføjes til din kontos Steam-bibliotek.

Det er også vigtigt at bemærke, at dette produkt kun kan sendes til konti i Rusland-regionen, hvor priserne er angivet i rubler, og kun til IP-adresser i Rusland.

Før du køber, skal du tjekke regionen for din Steam-konto for at sikre, at den matcher Rusland. Hvis du har spørgsmål eller problemer med dit køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller Telegram.


***


  1. GGST Extra Character 3 - Happy Chaos er en fantastisk tilføjelse til Guilty Gear Strive! Den nye karakter er meget interessant og behagelig at kontrollere.
  2. Jeg har længe ventet på udgivelsen af ​​GGST Additional Character 3 - Happy Chaos, og endelig er min drøm gået i opfyldelse! Det levede fuldstændig op til mine forventninger.
  3. Happy Chaos er en fantastisk tilføjelse til Guilty Gear Strive. Jeg elsker denne karakters nye mekanik og unikke spillestil.
  4. DLC GGST Extra Character 3 - Happy Chaos er pengene værd. Den nye karakter tilføjer mere variation og sjov til spillet!
  5. GGST Extra Character 3 - Happy Chaos er et must-have-tilskud for alle Guilty Gear Strive-fans. Den nye karakter er meget interessant og smukt udført.
  6. Jeg blev glad, da jeg hørte om udgivelsen af ​​GGST Additional Character 3 - Happy Chaos. Denne tilføjelse passer perfekt ind i spillet og tilføjede flere muligheder for spillet.
  7. Hvis du elsker Guilty Gear Strive, så er GGST Additional Character 3 - Happy Chaos, hvad du har brug for! Den nye karakter komplementerer gameplayet perfekt og tilføjer mere unikhed til spillet.
  8. GGST Extra Character 3 - Happy Chaos er en fantastisk tilføjelse, der vil tilføje mere variation til gameplayet. Jeg nyder hvert minut af at spille som en ny karakter.
  9. Happy Chaos er en af ​​mine yndlingskarakterer i Guilty Gear Strive. Jeg nyder at spille som ham, og GGST Additional Character 3 - Happy Chaos DLC gjorde spillet endnu bedre.
  10. GGST Extra Character 3 - Happy Chaos er et godt valg for alle, der ønsker mere unikhed i deres spil. Jeg anbefaler stærkt denne udvidelse til alle Guilty Gear Strive-fans.



Ejendommeligheder:




GGST ekstra karakter

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)