FÅ Jævn (STEAM KEY/GLOBAL)+BONUS

Umiddelbart efter betalingen modtager du en aktiveringsnøgle på Steam UDEN REGIONALE begrænsninger! (GLOBAL / REGION FREE / ROW / WORLDWIDE) Spillet er for altid forbundet med din konto, og du kan downloade det hvor som helst og når som helst. HVER KØBER MODTAGER ET Steam-BONUSSPIL TIL POSITIV ANMELDELSE! Bonusspillet vil blive sendt til din e-mail inden for 48 timer. Den koldblodige lejesoldat Black vågner op på et gammelt psykiatrisk hospital uden at huske sin fortid. En vis rød ordinerer et behandlingsforløb til fangen - en unik teknologi giver ham mulighed for at genopleve sine minder. Black forsøger at genvinde sin hukommelse. Med hjælp fra Pandora rejser han ind i sit sinds dybder for at opdage sandheden om den eneste begivenhed, han husker: et forsøg på at redde en pige, der havde en bombe fastspændt på brystet. AKTIVERINGSINSTRUKTIONER 1. Du skal downloade og installere Steam 2. Log ind med din konto eller registrer en ny. 3. Gå til afsnittet "spil" og vælg "Aktiver på Steam...", og indtast nøglen modtaget efter betaling. 4. Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil (Bibliotek), og du kan downloade det

Platinum Random Steam-spil - Top Random Steam-spil - Bedste Random Steam-spil - Devil's Random Steam-spil - God's Random Steam-spil -

GET EVEN er et computerspil, der kommer som en nøgle til aktivering på Steam uden regionale begrænsninger (GLOBAL / REGION FREE / ROW / WORLDWIDE). Det betyder, at du kan downloade og spille det hvor som helst og når som helst.

Derudover modtager hver køber et bonusspil på Steam til en positiv anmeldelse, som vil blive sendt via e-mail inden for 48 timer.

I spillet spiller du som en koldblodig lejemorder ved navn Black, der vågner op på et gammelt sindssygehospital uden at huske sin fortid. Hans fængselsregime bliver forstyrret, da en vis rød ordinerer ham et behandlingsforløb, der giver Black mulighed for at genopleve sine minder. Black forsøger at genvinde sin hukommelse og finde ud af sandheden om, hvad der skete med pigen, han forsøgte at redde fra bomben.

For at aktivere spillet skal du downloade og installere Steam, logge ind på din konto eller registrere en ny, gå til afsnittet "spil" og vælge "Aktiver på Steam...", og derefter indtaste nøglen modtaget efter betaling . Efter aktivering vil spillet vises på listen over spil (bibliotek) og vil være tilgængeligt til download.


***


GET EVEN er et interaktivt first-person shooter-spil udviklet af The Farm 51. I dette spil påtager du dig rollen som en agent, der infiltrerer en mystisk facilitet for at afsløre dens mørke hemmeligheder. Du vil udforske steder, samle spor og bekæmpe fjender i et realistisk miljø.

Dette element er en global Steam-nøgle til spillet GET EVEN. Det betyder, at du kan aktivere nøglen på din Steam-konto i ethvert land. Som en bonus vil du også blive forsynet med yderligere indhold, som kan omfatte yderligere elementer i spillet, lydspor eller andet eksklusivt indhold.

Bemærk venligst, at GET EVEN kræver en internetforbindelse og en Steam-konto for at spille. Tjek systemkravene, før du køber, for at sikre, at din computer er kompatibel med spillet.


***


  1. Godt spil! Plottet er interessant, grafikken er smuk, og gameplayet er fængslende fra de første minutter.
  2. Jeg modtog nøglen hurtigt og uden problemer, alt fungerer perfekt. Jeg var også glad for bonussen!
  3. Jeg anbefaler spillet til alle fans af horror og atmosfæriske eventyr.
  4. Jeg er meget tilfreds med købet, spillet levede op til alle mine forventninger.
  5. En fantastisk måde at fordrive tiden på med spændende gameplay og et interessant plot.
  6. Jeg fik spillet til en fantastisk pris, jeg er meget glad for, at jeg besluttede at købe det.
  7. Imponerende grafik og vanedannende gameplay er det, der gør dette spil til et sandt mesterværk.
  8. Spillet trækker dig ind og giver ikke slip før til allersidst. Det er bestemt værd at prøve!
  9. Jeg modtog nøglen med det samme, uden forsinkelse. Spillet viste sig at være rigtig fedt.
  10. Et meget interessant og uforudsigeligt plot, der får dig til at tænke og holder dig i spænding til det sidste.



Ejendommeligheder:




Godt spil! Et rigtigt mesterværk!

Godt gameplay og interessant historie.

Grafik på højeste niveau.

Mange spændende missioner og opgaver.

Fantastisk blanding af forskellige genrer.

Fremragende lydspor og lyddesign.

Incitamentssystem for præstationer og belønninger.

Fremragende værdi for pengene og kvalitet.

Spillet giver dig mulighed for at føle dig som en rigtig agent.

Tankevækkende og interessant spilverden, der får dig til at tænke.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.6
(95)