Hero Tracer [Overwatch Pack Key] (Regionsfri)

Ved at købe dette produkt vil du øjeblikkeligt modtage en licensnøgle til at aktivere genstande i spillet fra Overwatch: Origins Edition sat i forskellige Blizzard-spil, uden sælgers deltagelse. Nøglen aktiverer følgende elementer: Tracer i Heroes of the Storm, Angel Wings i Diablo III, Baby Winston i World of Warcraft, Overwatch Card Back in Hearthstone og in-game portrætter i StarCraft II. Nøglen aktiveres på Battle.net-platformen. Denne nøgle aktiverer ikke selve spillet, men giver kun genstande i spillet.

For at aktivere nøglen skal du:

  1. Følg linket.
  2. Indtast og aktiver nøglekoden modtaget efter betaling. Koden kan findes på købssiden på hjemmesiden oplata.info, samt i et brev sendt til den e-mailadresse, der er angivet ved afgivelse af ordre.

Hver køber kan også modtage en nøgle til et tilfældigt spil på Steam ved at efterlade en positiv anmeldelse efter købet og kontakte sælgeren gennem afsnittet "Korrespondance" på købssiden på webstedet oplata.info. Gaven sendes indenfor 24 timer.

Hero Tracer [Overwatch Pack Key] (Regionsfri)

Helten Tracer er en af ​​karaktererne i det populære spil Heroes of the Storm fra Blizzard. Hun har unikke evner, der giver dig mulighed for at overraske dine modstandere med nye tricks og taktikker.

Dette produkt er digitalt og indeholder en licensnøgle til at aktivere Overwatch: Origins Edition-elementer i spillet i forskellige Blizzard-spil. Nøglen er regionsfri og kan aktiveres i ethvert land i verden.

Ved at købe dette produkt modtager du øjeblikkeligt en licensnøgle uden sælgers deltagelse. Nøglen aktiverer helten Tracer i spillet Heroes of the Storm og er et fremragende valg for alle fans af spillet Overwatch og dets unikke univers.

Aktivering af nøglen sker på Battle.net-platformen og giver ikke adgang til selve spillet. Detaljerede aktiveringsoplysninger kan findes på produktsiden.

Hero Tracer [Overwatch Pack Key] (Region free) er en digital genstand, der indeholder en licensnøgle til at aktivere elementer i spillet fra Overwatch: Origins Edition-pakken i forskellige Blizzard-spil. Nøglen er regionsfri og kan aktiveres i ethvert land i verden.

Ved at købe dette produkt modtager du øjeblikkeligt en licensnøgle uden sælgers deltagelse. Nøglen aktiverer følgende elementer: Tracer i Heroes of the Storm, Angel Wings i Diablo III, Baby Winston i World of Warcraft, Overwatch-kort tilbage i Hearthstone og in-game portrætter i StarCraft II.

Aktivering af nøglen foregår på Battle.net-platformen og giver ikke adgang til selve Overwatch-spillet. For at aktivere nøglen skal du følge linket og indtaste den nøglekode, som du modtog efter betaling. Koden kan findes på købssiden på hjemmesiden oplata.info, samt i et brev sendt til den e-mailadresse, der er angivet ved afgivelse af ordre.

Helten Tracer er en af ​​karaktererne i det populære spil Heroes of the Storm fra Blizzard. Hun har unikke evner, der giver dig mulighed for at overraske dine modstandere med nye tricks og taktikker. Dette produkt er et fremragende valg for alle fans af spillet Overwatch og dets unikke univers.

Hver køber kan også modtage en nøgle til et tilfældigt spil på Steam ved at efterlade en positiv anmeldelse efter købet og kontakte sælgeren gennem afsnittet "Korrespondance" på købssiden på webstedet oplata.info. Gaven sendes indenfor 24 timer.

Hero Tracer [Overwatch Pack Key] (Region free) er en digital genstand, der indeholder en licensnøgle til at aktivere elementer i spillet fra Overwatch: Origins Edition-pakken i forskellige Blizzard-spil. Nøglen er regionsfri og kan aktiveres i ethvert land i verden. Ved at købe dette produkt modtager du øjeblikkeligt en licensnøgle uden sælgers deltagelse. Nøglen aktiverer Tracer-helten i Heroes of the Storm, Angel Wings i Diablo III, Wee Winston-ledsageren i World of Warcraft, kortet med Overwatch-tema tilbage i Hearthstone og portrætter i spillet i StarCraft II. Aktivering af nøglen sker på Battle.net-platformen og giver ikke adgang til selve spillet. Dette produkt er et fremragende valg for alle fans af spillet Overwatch og dets unikke univers. Nøglen aktiverer ikke selve spillet, men giver kun genstande i spillet. For at aktivere nøglen skal du følge linket og indtaste og aktivere nøglekoden modtaget efter betaling. Koden kan findes på købssiden på hjemmesiden oplata.info, samt i et brev sendt til den e-mailadresse, der er angivet ved afgivelse af ordre. Hver køber kan også modtage en nøgle til et tilfældigt spil på Steam ved at efterlade en positiv anmeldelse efter købet og kontakte sælgeren gennem afsnittet "Korrespondance" på købssiden på oplata.info-webstedet. Gaven sendes indenfor 24 timer.


***


Hero Tracer er en licensnøgle til aktivering af genstande i spillet fra Overwatch: Origins Edition i forskellige Blizzard-spil. Nøglen aktiverer Tracer i Heroes of the Storm, Angel Wings i Diablo III, Little Winstons ledsager i World of Warcraft, Overwatch-tema-kort tilbage i Hearthstone og in-game portrætter i StarCraft II. Nøglen aktiverer ikke selve spillet og kan aktiveres på Battle.net platformen. Nøglen har ingen regionale begrænsninger (Regionsfri). Efter køb af en nøgle kan du aktivere den på sælgers hjemmeside ved at indtaste den modtagne nøglekode. Desuden kan enhver køber, der efterlader en positiv anmeldelse efter købet, modtage en nøgle til et tilfældigt spil på Steam. For at gøre dette skal du give en positiv anmeldelse og kontakte sælgeren på oplata.info købssiden i afsnittet "KORRESPONDENS", og inden for 24 timer vil du modtage en gave.


***


  1. Et godt køb for Overwatch-fans.
  2. Det er nemt at aktivere nøglen og begynde at spille.
  3. En fantastisk måde at udvide din digitale spilsamling.
  4. Masser af spændende spilmuligheder.
  5. Spillet har et højt ry i verden af ​​online spil.
  6. Helten Tracer er en unik karakter, der ikke findes i andre spil.
  7. Nøglen fra Overwatch-sættet er en fantastisk gave til venner og familie.
  8. Spillet tilbyder en fantastisk måde at tilbringe tid med venner på.
  9. Spillets grafik og lyd er på højeste niveau.
  10. Spillet bliver løbende opdateret og suppleret med nyt indhold.



Ejendommeligheder:




Fantastisk digital merchandise til Overwatch-fans!

Hurtig modtagelse af nøgle og installation af spillet.

Universal nøgle, der passer til enhver region.

En fantastisk måde at begynde at spille Overwatch på uden forsinkelse.

Fuldstændig digitalt produkt, ingen grund til at vente på levering.

Det er praktisk at opbevare og overføre nøglen.

En fantastisk mulighed for at prøve spillet til Hero Tracer.

God værdi for pengene.

Nøglen fra Overwatch-sættet er en fantastisk gave til enhver gamer.

En nem og bekvem måde at få adgang til Overwatch.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.2
(43)