Generation Zero ?Fuldstændig samling [STEAM-konto]

Ved at købe et produkt modtager du et login: adgangskode til en licenseret konto med spillet Generation Zero - Complete Collection (STEAM).

Købet inkluderer følgende indhold: ✔ Generation Zero® (fuldt spil). ✔ Generation Zero® - Alpine uroligheder. ✔ Generation Zero® - FNIX stiger. ✔ Generation Zero® - Amerikansk våbenpakke. ✔ Generation Zero® - sovjetisk våbenpakke. ✔ Generation Zero® - Sweet Vanity Pack. ✔ Generation Zero® - Blockbuster Vanity Pack. ✔ Generation Zero® - Cykler.

HVAD GIVER KØB? ✔️ Garanteret adgang til spillet Generation Zero - Complete Collection i offline-tilstand. ✔️ Licenseret version af spillet. ✔️ Du sparer mere end 90 % af dine penge. ✔️ Du vil være i stand til at gennemgå et helt enkelt gennemspil af spillet. Funktionaliteten af ​​spillets onlinefunktioner er ikke garanteret. ✔️ Sprog i spillet: Russisk, engelsk osv. ✔️ Du får adgang til din spilkonto, samt mulighed for selv at downloade opdateringer/patches. ✔️ Du vil have en frisk, opdateret version af spillet. Adgang er reserveret til dig! ✔️ Garanti fra sælger i 90 dage fra købsdatoen.

VIGTIG:

  • Sørg for, at din pc opfylder spillets systemkrav. Du kan gøre dette her: Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

BETINGELSER:

  • Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle.
  • Du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den.
  • Kontoaktivering udføres UDEN tredjepartsprogrammer.
  • Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, du har forbud mod at blande dig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.
  • Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen.
  • Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe dette produkt!

En tekstfil med instruktioner og en konto sendes øjeblikkeligt til den e-mailadresse, du angav ved betalingen. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Yderligere Information

HVORDAN AKTIVERER MAN CASHBACK? Vi giver positiv feedback på købssiden. Der modtager vi også et gavekort på 5% af produktets pris.

HVORDAN MODTAGER MAN EN GAVE? Vi giver positiv feedback om dit køb. Vi skriver til sælgeren i korrespondance "Jeg vil have en gave." Vi venter. Gaven sendes efter sælgers skøn inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance".

Glem ikke at dele disse oplysninger med dine venner på sociale netværk: Vkontakte, Facebook, Twitter.

Generation Zero - Komplet samling [STEAM-konto]

Generation Zero - Complete Collection er den fulde version af spillet, inklusive alle tilføjelserne:

  • Alpine Unrest
  • FNIX Rising
  • US Weapons Pack
  • Sovjetisk våbenpakke
  • Sweat Vanity Pack
  • Blockbuster Vanity Pack
  • Cykler

Ved at købe dette produkt modtager du:

  • Login og adgangskode til en licenseret STEAM-konto med spillet Generation Zero - Complete Collection
  • Garanteret adgang til spillet offline
  • Licenseret version af spillet
  • ?spar mere end 90 % af dine penge
  • Evnen til at fuldføre en fuldstændig enkelt gennemspilning af spillet (funktionaliteten af ​​spillets onlinefunktioner er ikke garanteret)
  • Sprog i spillet: russisk, engelsk osv.
  • Adgang til din spilkonto og mulighed for selv at downloade opdateringer/patches
  • Frisk, aktuel version af spillet. Adgang er reserveret til dig!
  • Garanti fra sælger i 90 dage fra købsdatoen

Vigtig:

  • Før du køber, skal du sørge for, at din pc opfylder spillets systemkrav.
  • Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata.

Betingelser:

  • Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle.
  • Du får adgang til vores Steam-konto med spillet købt på den.
  • Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer.
  • Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får adgang til spillet, du har forbud mod at blande dig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet.
  • Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen.
  • Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du ikke købe dette produkt!

Efter at have betalt for varerne, sender vi dig øjeblikkeligt en tekstfil med instruktioner og en konto til den e-mail, du har angivet. Vær forsigtig, når du indtaster din e-mail. Brug Notesblok eller Wordpad til at åbne filen.

Hvordan får man cashback? Skriv en positiv anmeldelse på købssiden og modtag et gavekort på 5 % af produktets pris.

Hvordan modtager man en gave? Giv en positiv anmeldelse af dit køb og skriv til sælgeren "Jeg vil have en gave." Gaven sendes efter dit skøn inden for 1-48 timer til fanen "Korrespondance".

Generation Zero - Complete Collection [STEAM-konto] er den komplette version af spillet, inklusive alle tilføjelser såsom Alpine Unrest, FNIX Rising, US Weapons Pack, Soviet Weapons Pack, Schweet Vanity Pack, Blockbuster Vanity Pack og Bikes. Ved køb modtager du et login og en adgangskode til en licenseret Steam-konto med spillet Generation Zero - Fuldstændig samling, garanteret adgang til spillet offline, en licenseret version af spillet, sparer mere end 90 % af dine penge, muligheden for at gennemføre en fuldstændig enkelt gennemspilning af spillet (funktionaliteten af ​​spillets netværksfunktioner er ikke garanteret) , sprog i spillet: russisk, engelsk osv., adgang til din spilkonto og muligheden for selvstændigt at downloade opdateringer/patches, en frisk, aktuel version af spillet med adgang i en ubegrænset periode, en garanti fra sælgeren i 90 dage fra købsdatoen.

Det er vigtigt at sikre, at din pc opfylder spillets systemkrav, inden du køber. Det er forbudt at spille med snydekoder, tilføje og spille gratis spil på din konto, ændre indstillinger og andre kontodata. Produktet er ikke en digital Steam-aktiveringsnøgle; du får adgang til din Steam-konto med spillet købt på den. Kontoaktivering udføres uden tredjepartsprogrammer. Kontoen overføres ikke til dit ejerskab, du får kun adgang til spillet, du har forbud mod at blande dig i kontosikkerhedsindstillingerne og udføre andre handlinger, der ikke er nødvendige for spillet. Steam Family Sharing bruges ikke på kontoen.


***


Generation Zero er et first-person shooter computerspil udviklet af det svenske studie Avalanche Studios. Spillere bliver kastet ud i en åben verden overrendt af farlige robotter og skal overleve og bekæmpe dem ved hjælp af en række forskellige våben og taktikker. Den komplette samling inkluderer selve Generation Zero-spillet samt alle de tilføjelser, der udvider spilverdenen og tilføjer nye funktioner. Dette er en STEAM-konto, hvilket betyder, at du efter køb af spillet har adgang til at downloade og installere det via Steam-platformen. Derudover tilbyder sælger cashback i form af et gavekort på 5% af prisen på produktet, som du kan modtage ved at give en positiv anmeldelse og skrive til sælger om dit ønske om at modtage en gave.


***


  1. Et fremragende spil, med god grafik og interessant gameplay. Jeg anbefaler det til alle fans af skydespil og overlevelsesspil.
  2. Meget smuk verden og vidunderligt soundtrack. Spillet griber dig fra de første minutter og giver ikke slip før til allersidst.
  3. God optimering og fremragende multiplayer. Spillet bliver aldrig kedeligt, der er altid noget nyt og interessant.
  4. Fremragende plot og mange forskellige opgaver. Spillet er sjovt i både single- og multiplayer-tilstande.
  5. Et spændende spil med interessant mekanik og mange muligheder for færdiggørelse. Jeg anbefaler det stærkt til alle fans af eventyrspil.
  6. Fantastisk grafik og vidunderlig atmosfære. Spillet giver dig mulighed for at fordybe dig i en unik verden og nyde gameplayet.
  7. Et spil med en fantastisk historie og mange interessante karakterer. Jeg nød virkelig at spille spillet med mine venner.
  8. En fascinerende verden, hvor der er mange mysterier og hemmeligheder. Spillet bringer en uforglemmelig oplevelse og giver dig lyst til at fortsætte med at spille.
  9. En god kombination af skydespil og overlevelse med et interessant plot og smuk grafik. Uden tvivl et af de bedste spil i sin genre.
  10. Et spil med spændende gameplay og interessante opgaver. Jeg nød virkelig at spille spillet i multiplayer-tilstand.



Ejendommeligheder:




Generation Zero er et fantastisk spil med vanedannende gameplay og fantastisk grafik.

Jeg nyder Generation Zero og anbefaler det til alle mine venner.

Generation Zero Complete Collection tilbyder mange nye funktioner og indhold til spillet.

Jeg har spillet Generation Zero i et par måneder nu og kan ikke få nok af dette sjove spil.

Nye missioner og spiltilstande i Generation Zero Complete Collection gør spillet endnu mere interessant og spændende.

Generation Zero er det perfekte spil for dem, der elsker eventyr i åben verden og maskingeværkampe.

Jeg finder konstant nye interessante øjeblikke i spillet Generation Zero, der får mig til at spille igen og igen.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.8
(121)