GAME PASS ULTIMATE? 1 måned RU-region (UDVIDELSE)

Beach Invasion 1944 er et spændende spil, der vil tage dig tilbage til anden verdenskrigs æra. Flere niveauer venter på dig, hvor du vil kæmpe på sandstrande, kæmpe for dit liv og forblive uopdaget, mens du udfører opgaver. Dette spil er perfekt til både begyndere og erfarne spillere, der elsker action og strategi.

Beach Invasion 1944 er tilgængelig til automatisk levering som Steam Gift RU. Når du har gennemført betalingen, vil spillet automatisk blive leveret til dig som en gave til din Steam-konto. Bemærk venligst, at dette element ikke kan tilføjes til dit lager, kun til dit Steam-bibliotek.

Fordyb dig i Anden Verdenskrigs spændende verden med Beach Invasion 1944!

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en licensnøgle i 1 måned til GAME PASS ULTIMATE. Dette komplette produkt inkluderer Xbox Live Gold, Xbox Game Pass og EA PLAY og kan bruges til at forny eller konvertere på både en gammel og ny konto, både på Xbox og pc. Produktaktiveringskoden kan indtastes på din Microsoft-konto, skal du blot logge ind på din konto og indtaste den 25-cifrede nøgle. Du kan også indløse koden fra din Xbox-konsol. For at aktivere nøglen i en anden region, inklusive Krim, skal du bruge en VPN-applikation til at ændre regionen til Rusland. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os for at få hjælp. Derudover kan du se vores andre produkter ved at følge linket. Alle nøgler til vores produkter er licenseret og distribueret via digital distribution. Vi ønsker dig en behagelig tid med GAME PASS ULTIMATE og på forhånd tak for din gode anmeldelse!


***


GAME PASS ULTIMATE er et produkt, der giver adgang til den fulde Xbox-spiltjeneste fra Microsoft i 1 måned. Med dette produkt får du adgang til Xbox Live Gold, Xbox Game Pass og EA PLAY. GAME PASS ULTIMATE er berettiget til fornyelse og konvertering og kan bruges på både gamle og nye konti. Produktaktiveringskoden kan indløses på en Microsoft-konto såvel som på en Xbox-konsol. Aktiveringsregionen for denne nøgle er Rusland. Hvis du har brug for at aktivere nøglen i en anden region, inklusive Krim, skal du ændre VPN via appen til Rusland på din Xbox-konto. Alle nøgler, vi sælger, er licenseret og distribueret via digital distribution. Hvis du har spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe. Nyd din tid i GAME PASS ULTIMATE!


***


  1. Game Pass Ultimate er en fantastisk måde at få adgang til en masse spil til en rimelig pris.
  2. Med Game Pass Ultimate kan du spille dine yndlingsspil uden tids- eller installationsbegrænsninger.
  3. Jeg elsker, at Game Pass Ultimate indeholder både nye titler og klassikere, så du kan nyde spilkulturen fuldt ud.
  4. Med Game Pass Ultimate er der ingen grund til at købe hvert spil separat, hvilket sparer tid og penge.
  5. Jeg havde en fantastisk spiloplevelse med Game Pass Ultimate og var i stand til at prøve en masse spil, som jeg ikke ville have købt separat.
  6. Et stort udvalg af spil til forskellig smag er den største fordel ved Game Pass Ultimate.
  7. Jeg anbefaler Game Pass Ultimate til alle, der elsker spil og vil have adgang til en masse spil til en rimelig pris.
  8. Game Pass Ultimate er den perfekte gave til venner eller familie, der er til spil.
  9. Jeg er glad for, at jeg kan spille mine yndlingsspil på Xbox og pc med ét abonnement.
  10. Udover spil tilbyder Game Pass Ultimate også bonusser og rabatter på spil og tilføjelser, hvilket gør dit abonnement endnu mere attraktivt.



Ejendommeligheder:




Game Pass Ultimate er en fantastisk måde at få adgang til flere spil med et abonnement. Praktisk og økonomisk!

Jeg er meget glad for Game Pass Ultimate - jeg behøver ikke at købe spil individuelt og kan spille nye spil, så snart de er udgivet.

Hvis du elsker spil, så er Game Pass Ultimate en gave fra Gud. Kæmpe bibliotek af abonnementsspil, 24/7 support og mere.

Game Pass Ultimate er den bedste måde at spare penge på spil. Jeg har adgang til et stort antal spil for et mindre gebyr, og jeg kan godt lide, at jeg ikke længere skal søge efter spil individuelt.

Jeg vil anbefale Game Pass Ultimate til alle spillere. Det er en økonomisk og bekvem måde at få adgang til en masse spil, og jeg er sikker på, at du vil finde noget for dig selv her.

Game Pass Ultimate er fantastisk! Jeg kan spille alle nye spil, så snart de er udgivet, og jeg elsker, at jeg ikke længere skal købe spil individuelt.

Hvis du vil maksimere dit potentiale i spil, så er Game Pass Ultimate præcis, hvad du har brug for. Et stort bibliotek af spil, der er tilgængeligt på abonnementsbasis, vil give dig en endeløs mængde underholdning.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.4
(69)