Furi + 30 dage - Steam Region Gratis

Efter betaling vil du øjeblikkeligt modtage en delt Steam-konto (login og adgangskode) med spillet Furi. Du kan kun spille i offline-tilstand! For at gøre dette skal du downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises og afslutte det. Klik derefter på "offlinetilstand" i øverste venstre hjørne af Steam. På din konto kan der udover Furi være andre topspil, som du kan spille, omkring 30 spil og tilføjelser. Der er ingen grund til at downloade piratkopier af spil med virus og indbyggede scripts til minedrift, når du nemt kan leje vores konto, downloade og spille et licenseret spil! Den angivne konto er sælgers personlige konto. Du kan begynde at spille umiddelbart efter købet. Kontoen er KUN beregnet til spillet! Kun biblioteket er åbent. Enhver anden handling med kontoen er forbudt. Adgang til din konto forbliver din for evigt! HOVEDBAND! Spil ærligt og brug ikke snydekoder!

Vores virksomhed MediaSoft har været på spilmarkedet i 20 år, og kvaliteten af ​​vores tjenester er blevet testet med tiden. Vi har mere end 220 tusind salg og over 25 tusind positive anmeldelser. Vores Webmoney-forretningsniveau er 650. Vi garanterer din konto i 1 år! Spillet har ingen territoriale begrænsninger (REGION FREE) og er velegnet til aktivering i ethvert land. Sprog, som spillet er tilgængeligt på: russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, portugisisk (Brasilien), forenklet kinesisk, polsk og koreansk.

Instruktioner til brug af din Steam-konto offline:

  1. Installer Steam.
  2. Log ind på Steam med det brugernavn og den adgangskode, du har modtaget. Sørg for at klikke på "husk login og adgangskode".
  3. Download og installer spillet fra Steam-biblioteket.
  4. Log ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises.
  5. Afslut spillet.
  6. På Steam, i øverste venstre hjørne, klik på "offline mode".
  7. Nu kan du starte spillet.
  8. Skift ikke fra offlinetilstand til den samme konto i onlinetilstand, for ikke at afbryde download af spillet til andre brugere.

Behandl venligst andre kunder, som du gerne vil behandles. Hvis du har spørgsmål inden du køber, bedes du kontakte sælgeren via online chat eller e-mail. Bemærk venligst, at sælgeren ikke er ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spillet eller uoverensstemmelse mellem parametrene på din computer og dit system. Alle sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

Velkommen til den digitale varebutik! Hos os kan du købe det digitale produkt "Furi + 30 spil - Steam Region Free". Dette er et godt tilbud til elskere af kvalitetsspil, der ønsker at spare tid og penge uden at ty til tvivlsomme piratkopier.

Dette digitale produkt inkluderer spillet "Furi" på Steam-platformen, samt 30 andre topspil og tilføjelser. Furi er et spændende actionspil med elementer af højhastighedskamp. I dette spil skal du kæmpe mod en hel hær af chefer ved at bruge dine evner og evner.

Ud over Furi inkluderer vores digitale produkt 30 andre topspil og tilføjelser, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for spilelskere. De inkluderede spil og tilføjelser er velegnede til aktivering i ethvert land, da de ikke har nogen territoriale begrænsninger (REGION GRATIS).

Produktet præsenteres i form af en generel Steam-konto (login og adgangskode), som du vil modtage med det samme efter betaling. Du vil kun være i stand til at spille spillet i offline-tilstand, hvor du skal downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket. Sørg for at følge instruktionerne for at bruge din Steam-konto offline for at undgå problemer med at starte spillet og for at undgå at afbryde andre brugeres downloads af spillet.

Vi garanterer kvaliteten af ​​vores produkt, da vores virksomhed MediaSoft har været på spilmarkedet i 20 år, og kvaliteten af ​​vores tjenester er tidstestet. Vores Webmoney-forretningsniveau er 650, og antallet af positive anmeldelser er over 25 tusinde. Vi yder desuden 1 års garanti på kontoen.

Behandl venligst andre kunder, som du gerne vil behandles. Hvis du har spørgsmål inden du køber, bedes du kontakte sælgeren via online chat eller e-mail. Bemærk venligst, at sælgeren ikke er ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spillet eller uoverensstemmelse mellem parametrene på din computer og dit system. Alle sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

Produktbeskrivelse "Furi + 30 spil - Steam Region Free":

Du modtager et digitalt produkt i form af en generel Steam-konto (login og adgangskode), som du modtager med det samme efter betaling. Det digitale produkt inkluderer spillet "Furi" på Steam-platformen og yderligere 30 andre topspil og tilføjelser.

Furi er et spændende actionspil med elementer af højhastighedskamp. Du skal kæmpe mod en hel hær af chefer ved at bruge dine evner og evner. Spillene og tilføjelserne inkluderet i produktet har ingen territoriale begrænsninger (REGION FREE) og er velegnede til aktivering i ethvert land.

Ud over Furi inkluderer produktet 30 andre topspil og tilføjelser, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for spilelskere. Alle spil er tilgængelige på russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, portugisisk (Brasilien), forenklet kinesisk, polsk og koreansk.

Bemærk venligst, at du kun vil være i stand til at spille spil i offline-tilstand, for at gøre dette skal du downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises og afslutte det. Klik derefter på "offlinetilstand" i øverste venstre hjørne af Steam. Sørg for at følge instruktionerne for at bruge din Steam-konto offline for at undgå problemer med at starte spillet og for at undgå at afbryde andre brugeres downloads af spillet.

Vores virksomhed MediaSoft har været på spilmarkedet i 20 år, og kvaliteten af ​​vores tjenester er blevet testet med tiden. Vores Webmoney-forretningsniveau er 650, og antallet af positive anmeldelser er mere end 25 tusinde. Vi garanterer din konto i 1 år og kvaliteten af ​​vores produkt. Bemærk dog, at sælgeren ikke er ansvarlig for tekniske problemer ved lancering af spillet eller uoverensstemmelse mellem parametrene på din computer og dit system. Alle sådanne problemer løses gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

Den angivne konto er sælgerens personlige konto og er kun beregnet til spil. Enhver anden handling med kontoen er forbudt. Adgang til din konto forbliver din for evigt! Hovedbetingelsen er at spille ærligt og ikke bruge snydekoder. Hvis du har spørgsmål inden køb, kan du kontakte sælgeren via online chat eller skrive på e-mail.


***


Produktet "Furi + 30 spil - Steam Region Free" er til salg. Efter betaling vil du modtage en generel Steam-konto (login og adgangskode), som er en personlig konto for sælgeren og kun beregnet til spillet. Ud over Furi-spillet kan din konto have andre topspil (ca. 30 spil og tilføjelser). Du kan kun spille Furi i offline-tilstand; for at gøre dette skal du downloade og installere spillet fra Steam-biblioteket, gå ind i spillet, indtil menuen eller indstillingerne vises, afslutte spillet og derefter klikke på "offline-tilstand" i den øverste venstre hjørne af Steam.

Produktet har ingen territoriale begrænsninger (REGIONSFRI) og er velegnet til aktivering i ethvert land. Spillet understøtter flere sprog (russisk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, japansk, portugisisk, forenklet kinesisk, polsk og koreansk).

Sælger yder 1 års garanti på kontoen. Hvis der opstår tekniske problemer ved lancering af spillet, uoverensstemmelse mellem pc- og systemparametre eller andre lignende problemer, vil de blive løst gennem den officielle tekniske support fra udgiverne.

Sælgeren har mere end 20 års erfaring på spilmarkedet, mere end 220 tusind salg og over 25 tusind positive anmeldelser. Kvaliteten af ​​produktet er tidstestet. Instruktioner til brug af en Steam offline-konto er inkluderet med produktet.

Hovedbetingelsen for at bruge kontoen er at spille ærligt og ikke bruge snydekoder. Før du køber et produkt, kan du kontakte sælgeren via online chat eller skrive på e-mail for mere information.


***


  1. Fantastisk samling af spil! Furi er et sandt mesterværk, der er værd at prøve.
  2. Dette digitale produkt er en fantastisk måde at diversificere dit pc-spilbibliotek.
  3. Jeg købte dette sæt spil på udsalg og fortrød det ikke. Der er mange interessante spil for fans af forskellige genrer.
  4. Det er meget praktisk at få alle spillene på én gang som et digitalt produkt. Ingen problemer med levering eller installation.
  5. Vil du have fed action og mange timers gameplay? Så er dette sæt spil det perfekte valg!
  6. En praktisk måde at opdatere din PC-spilsamling på. Særlig tak for muligheden for at spille i enhver region.
  7. Et sæt spil, der vil glæde ikke kun action-fans, men også fans af indie-spil.
  8. Et ideelt valg for dem, der leder efter nye spil at tilføje til deres samling. Fremragende pris-kvalitetsforhold.
  9. Har du aldrig prøvet Furi? Denne samling af spil er en fantastisk måde at løse det på.
  10. Mange spil for dine penge. Denne digitale genstand er en fantastisk gave til en gamer.



Ejendommeligheder:




Stort udvalg af spil inklusive Furi til en overkommelig pris.

Praktisk betaling og øjeblikkelig levering af digitale varer.

En fantastisk mulighed for at prøve nye spil og udvide din samling.

En fantastisk måde at købe spil på uden at forlade hjemmet og uden at vente på levering.

Stort udvalg af spil i forskellige genrer for at tilfredsstille enhver smag.

Køberbeskyttelsesprogram for sikkerhed og pengene-tilbage-garanti.

En fantastisk måde at spare penge på spil og få adgang til nyt indhold.

Pålidelig og gennemprøvet service, der leverer digitalt indhold af høj kvalitet.

En enkel og ligetil købsproces, der kun tager et par minutter.

Ingen grund til at gå til en butik for at købe spil - alt kan købes online med denne service.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)