Frugt Ninja Kinect 2 | Xbox One/Series КЛЮЧ ?

Efter betaling får du en kode til Fruit Ninja Kinect 2 | Xbox One/Series XBOX KEY (XBOX ONE). Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto, og et link til siden med nøglen vil blive sendt til din e-mailadresse. Denne nøgle er til Xbox One-konsollen og kræver en VPN-forbindelse i Tyrkiet for at aktivere den. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger. Spillet vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto, og du kan downloade det i enhver region, når som helst, med adgang til alle sprog.

For at aktivere nøglen uden at bruge en VPN fra din telefon skal du downloade Xbox-appen på iOS eller Android og logge ind på din Microsoft-konto. Derefter skal du vælge "Indløs kode" i menuen og indtaste den 25-cifrede kode på aktiveringsskærmen, hvorefter processen afsluttes.

For at aktivere en nøgle ved hjælp af en VPN fra din telefon skal du downloade Hola Free VPN Proxy-applikationen, vælge en browser og downloade fra Argentina, følge det relevante link, logge ind på din konto og aktivere nøglen.

For at aktivere nøglen fra en pc skal du installere Hola Free VPN Proxy-udvidelsen, følge det relevante link, logge ind på din konto, aktivere Hola og vælge en forbindelse fra Argentina. Derefter skal du indtaste nøglen og klikke på "Næste" for at bekræfte aktiveringen.

Frugt Ninja Kinect 2 | [Xbox One](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Xbox%20One&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Xbox%20One.)/Serie NØGLE

Frugt [Ninja Kinect](poe://www.poe.com/_api/key_phrase?phrase=Ninja%20Kinect&prompt=Tell%20me%20more%20about%20Ninja%20Kinect.) 2 er efterfølgeren til det berømte spil Fruit Ninja, som blev et rigtigt hit i arkadespilsgenren. I dette spil skal du skære frugter ved hjælp af kropsbevægelser ved hjælp af et kinect-kamera. Mærk den rigtige adrenalin og bliv en rigtig mester i at skære frugter!

Pris: 999 rubler.

Køb nu

"Fruit Ninja Kinect 2 | Xbox One/Series KEY" er et produkt, der er en nøgle til at aktivere spillet Fruit Ninja Kinect 2 på Xbox One/Series-konsollen. Fruit Ninja Kinect 2 er en efterfølger til det populære arkadespil Fruit Ninja og giver spilleren mulighed for at hakke frugter ved hjælp af kropsbevægelser ved hjælp af et kinect-kamera. Den nye version af spillet giver endnu flere muligheder for at føle den rigtige adrenalin og blive en rigtig frugtskærermester!

Prisen for dette produkt er 999 rubler. Efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på din Xbox One/Series-konsol. Nøglen vil være tilgængelig på din personlige konto på vores hjemmeside, og du vil også modtage et link til siden med nøglen til din e-mail angivet under købet. Bemærk venligst, at for at aktivere nøglen skal du være forbundet til en VPN i Tyrkiet. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger. Spillet vil være permanent knyttet til din Microsoft-konto, og du kan downloade det i enhver region, når som helst, med adgang til alle sprog.

På produktsiden kan du se et billede af spillet samt dets beskrivelse. Prisen per nøgle er også angivet på siden. For at købe et produkt skal du klikke på linket "Køb nu". Efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet Fruit Ninja Kinect 2 på Xbox One/Series-konsollen. Bemærk venligst, at dette produkt er et digitalt produkt, og du vil derfor have adgang til det elektronisk via din personlige konto og e-mail.

Der er flere muligheder for at aktivere nøglen: fra en telefon med eller uden VPN, samt fra en computer. Aktiveringsinstruktioner er tilgængelige på produktsiden. Bemærk venligst, at for at aktivere nøglen på din Xbox One/Series-konsol, skal du være forbundet til en VPN i Tyrkiet. Når spillet er aktiveret, kan du nyde det uden regionale begrænsninger og downloade det i enhver region og til enhver tid.

"Fruit Ninja Kinect 2 | Xbox One/Series KEY" er en nøgle til at aktivere spillet Fruit Ninja Kinect 2 på Xbox One/Series-konsoller. Dette spil er en efterfølger til det populære arkadespil Fruit Ninja, hvor spilleren skal hakke frugter ved hjælp af kropsbevægelser ved hjælp af et kinect-kamera. Den nye version af spillet giver endnu flere muligheder for at mærke den rigtige adrenalin og blive en rigtig mester i at skære frugter.

Efter betaling modtager du en nøgle til at aktivere spillet på din Xbox One/Series-konsol. For at aktivere nøglen skal du have forbindelse til en VPN i Tyrkiet. Når spillet er aktiveret, vil der ikke være nogen regionale begrænsninger. Spillet vil blive knyttet til din Microsoft-konto, og du kan downloade det i enhver region, når som helst, med adgang til alle sprog.

Prisen for dette produkt er 999 rubler. Bemærk venligst, at dette produkt er en digital vare, og du vil have adgang til det elektronisk via din konto og e-mail. Der er flere muligheder for at aktivere nøglen: fra en telefon med eller uden VPN, samt fra en computer. Aktiveringsinstruktioner er tilgængelige på produktsiden.


***


Fruit Ninja Kinect 2 er et spil til Xbox One/Series, der bruger Kinect-teknologi til at styre gameplayet. Du skal som ninja skære frugter, undgå fælder og kæmpe mod bosser. Spillet har flere modes, herunder en multiplayer mode til at spille med venner. Nøglen giver dig adgang til download og installation af spillet på din konsol. Det anbefales at bruge Kinect for den bedste spiloplevelse.


***


  1. Fruit Ninja Kinect 2 er en fantastisk måde at have det sjovt og tilbringe tid med venner.
  2. Spillets kontroller er meget enkle og intuitive, hvilket gør det tilgængeligt for alle aldre.
  3. Grafikken i spillet på Xbox One/Series er smuk, og frugterne ser meget realistiske ud.
  4. Frugt flyver ind på skærmen fra alle sider, hvilket skaber en følelse af fuldstændig fordybelse i gameplayet.
  5. Fruit Ninja Kinect 2-spillet er en fantastisk måde at træne og holde sig i form.
  6. Spillet understøtter multiplayer-tilstand, som giver dig mulighed for at konkurrere med venner og familie.
  7. Spillet har mange forskellige modes og sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag.
  8. Fruit Ninja Kinect 2 er et fantastisk spil til fester og familiebegivenheder.
  9. Spillet har stor replay værdi, så du kan spille det igen og igen.
  10. Endelig er Fruit Ninja Kinect 2 simpelthen vanedannende og sjovt!



Ejendommeligheder:




Jeg elsker bare Fruit Ninja Kinect 2! Dette er en fantastisk måde at have det sjovt på og træne din reaktionstid.

Dette spil er bare utrolig sjovt! Jeg har spillet i et par timer nu og kan ikke stoppe med at spille.

Fruit Ninja Kinect 2 er bare det perfekte spil for hele familien. Vi bruger vores aftener på at konkurrere med hinanden i dette spil.

Jeg købte denne digitale nøgle og begyndte at spille med det samme. Ingen problemer med at downloade eller installere - alt fungerer fantastisk!

Dette spil er ikke kun sjovt, men også meget nyttigt - jeg kan mærke, hvordan min koordination og reaktion forbedres.

At spille Fruit Ninja Kinect 2 på Xbox One/Series er en fantastisk måde at slappe af og tage tankerne væk fra hverdagen.

Jeg spillede den første del af Fruit Ninja og elskede den, men den anden del er endnu bedre! Jeg anbefaler alle at prøve.

Dette spil er kun lavet til Kinect - kontrollerne er meget præcise og responsive.

Fruit Ninja Kinect 2 er et fremragende valg for dem, der ønsker at have en sjov og nyttig tid.

Jeg er meget glad for, at jeg købte en digital nøgle til Fruit Ninja Kinect 2 - et af de bedste spil, jeg har spillet på Xbox One/Series.

Relaterede produkter

Yderligere Information

Bedømmelse: 4.5
(82)